2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

merhaba, bugün transferimin 7. günü 5aa embriyo transfer edilmişti. bugün belirtilerimin şiddetinden ötürü idrar testi yaptım fakat negatif. benim durumumu yaşayıp sonradan pozitifi görenleriniz var mı aranızda?

Cnm cok gecmış olsun Rabbim bi daha yaşatmasın o korkuyu cok iyi biliyorum. Benim de ara ara sancım oluyor korkutorum önce sonra da Rabbim nasip etmisse ne olursa olsun gelir dunyaya diyorum kafamdan korkuları atmaya calisiyorum. Sag salim saglıkla guzellikle kucaklarımıza alalim insallah

Anladım teşekkür ederim

Merhaba kızlar bugun beni aradılar 5. Güne iyi bir şekilde blast evrimine gelmiş dediler tekrar akşama kadar bekleyecegiz pgt gidecek diye bir tanesinde arkadan yavaş geliyor dedi çok heyecanlandım ya artık son işlmeler demi kızlar . Pzr günü opu oldu bugun de 5. Gün aradılar böyle dediler akşam tekrar aranacam lütfen bana dua edermisiniz

Benim bugun 5. Gün aradılar canlar 3 tanesi ulaşmış akşam tekrar arayacaklar dedi dualarınızı bekliyor lütfen genetiğe gidecek sonra ne olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…