Ben ilk gün sadece ihtiyaçlarım için kalkmıştımKızlar merhaba yarın transferim var önereceğiniz şeyler nelerdir yarın mesela full yatayım mı yoksa evin içinde birkaç tur atayım mı
Hayırlı olsunHanımlar merhaba, sanırım hamileyim valla ben çizgi görüyorum ama yanılmıyormuşum inşallah12 kasımda transfer olmuştum
Hadi güzel haberlerin olsun inşallahHayırlı olsunBende kan verdim sonucu bekliyorum
Cnm cok gecmış olsun Rabbim bi daha yaşatmasın o korkuyu cok iyi biliyorum. Benim de ara ara sancım oluyor korkutorum önce sonra da Rabbim nasip etmisse ne olursa olsun gelir dunyaya diyorum kafamdan korkuları atmaya calisiyorum. Sag salim saglıkla guzellikle kucaklarımıza alalim insallahKanama şuan durdu ama doktorumuz devam edebilir hatta durup bir süre sonra tekrar gelebilir, miktarı daha da artabilir dedi. O yüzden içimiz biraz rahat doktorumuza güveniyoruz
Hiç merak etme bu sefer bebişin seninle olacak. Bende senin gibiyim Bende kendime söz verdim kalp atisini duymadan bu kez çok kaptirmayacagim kendimi diye. Bu ay bize uğur getirsin
Sadece lavabo filan olur diye düşünüyorum onun dışında kalkmamasam iyi olur yani ne zaman transfer olmuştunuzBen ilk gün sadece ihtiyaçlarım için kalkmıştım
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırızEvet görünüyor inşallah DoğrudurHayırlısı Olsun Bize Kan Sonucunuzdada pozitifi gösterin inşallah
67 çıktı kızlarHayırlı olsunBende kan verdim sonucu bekliyorum
Gözünüz aydın67 çıktı kızlar
Merhaba kızlarYaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım
İSİMEMBRİYO TRANSFER
TARİHİSONUÇ
N nibu225. Gün 8 kasım
@Smileess5. gün
2 embriyo11 kasım
V venuskiz5. Gün 4bb 4 kasım Pozitif
@Angelbabybey3.gün
2 embriyo15 kasım
@o_k_y_n_s3. gün 3 kasım Pozitif
@busra1940
5. gün7 kasım
@mombaby5. Gün
İyi kalite9 kasım
@gizemsrkn5. Gün 8 kasım
@Elfinshn5. Gün 1 kasım -
@maliha245. gün 3 kasım Pozitif M MUTLUGULL 5. Gün
2 embriyo12 kasım
M MyHopee5. Gün 1 kasım Pozitif
@anonim8995aa 11 kasım
@mrsokush5. gün
3bb12 kasım
@Buyuk_umutlar4bb 31 ekim Pozitif
@parpalina0535. gün
2 embriyo7 kasım
@Kubii385. Gün
2 adet8 kasım
@cagla15083.gün 11 kasım @sevdalikus 3. Gün
2 embriyo8 kasım
@Sevde433. Gün 9 kasım
@esmaasamsun4. gün 6 kasım
@bambuko5. gün
2 embriyo5 kasım Pozitif
@-Arwen-3. Gün 8 kasım
A Aslikarar5. Gün 15 kasım
@bsradnzli5. gün
2 embriyo14 kasım
@Dahiliyeci3. gün 9 kasım
@tubiss15. gün 9 kasım
K Kezbankus5. gün 11 kasım
@Mucize Olmali3. gün
2 embriyo8 kasım
@yaggmuurr5. gün
2 embriyo10 kasım @Cansuyu5347 3. gün
3 embriyo11 kasım
@sefocan353. gün
2 embriyo15 kasım
umutolsun 5. gün 9 kasım
Gözün aydın kaçıncı gunundu bugün kaçıncı gün embriyosu67 çıktı kızlar
Sağolun 5 Gün dondurulmuş embriyo ,transfer gününü sayarsak bugün 8.günGözün aydın kaçıncı gunundu bugün kaçıncı gün embriyosu
Anladım teşekkür ederimRica Ederim Sanırım oda herkeste değişiyor Benim dondurulmuş olarak transferim oldu Tek sefer Yumurta toplama yaptırdım 2 Embriyomuz olustu ve dondurulup 2. Adet sonrası tekrar yumrta takibi ve rahim kalınlığı takip edilip transfer edildi . Bazen Yumurta sayınıza göre havuz sistemi uygulanıyor bir kac ay peşpeşe yumurta büyütülüp toplanıp Embriyo olusuturp donduruluyor sonra uygun zamanda Transfer yapılıyor .Yanlış bilmiyorsam Doğal Siklusla Taze Transfer Olan Arkadaşlarda Var
Yaa maaşallah hadi bakalım rabbim kalp atışını duymayı, kucağına almayı da nasip etsin inşallah67 çıktı kızlar
5 kasımda oldum, dün test günümdü pozitif şükürSadece lavabo filan olur diye düşünüyorum onun dışında kalkmamasam iyi olur yani ne zaman transfer olmuştunuz
Gözün aydın canım darısı bize inşallah67 çıktı kızlar