Oksapar evet biraz yakıyor. Bir de morarma yapıyor bende. Göbekten, koldan devamArkadaşlar Dr um Saolsun Bugun Birde Oksapar İğnesi Ekledi Göbektenİğnelere Karşı Aşırı Hassas Bir yapım Var Lakin Progestana devam onu artık agrısız acısız çözdüm öyle yaptırıyorum hep aynı kişiye ama Oksapar İçin Desteklerinizi Rica Ediyorum
Ah ahh gel de bana anlatO herkesde hatta ayni kiside farkli denemelerde bile degisiyor cnm bana sor 5 deneme yapmiş insanımTest günün ne zamandi cnm
En guzel karari vermissin canim bencede cuma teste gitAh ahh gel de bana anlatperşembe günü test günü ama cuma yapıcam. Perşembe evlilik yıldönümümüz, negatif olursa günüm kötü geçsin istemiyorum
İnşallah yaHayir canim korkma insallah tutunmaya calisiyor bebegin
Sağ ol canım, umarım ertesi gün güzel haberi alırız da sevincimiz katlanırEn guzel karari vermissin canim bencede cuma teste gitevlilik yildonumunu esinle bas basa kutla herseyi unutt
Hadi inşallah hayırlısı olsun tedavin canımBen de varım daha transfer bekleyen haftaya pazartesi inşallah
Mutluluklar Dilerim CanımSağ ol canım, umarım ertesi gün güzel haberi alırız da sevincimiz katlanır
Senin Tazemi dondurulmuş mu olacak peki kaçıncı gün olacakBen de varım daha transfer bekleyen haftaya pazartesi inşallah
8 Kasım 3.gün embriyosu benimde öyle yumurtalığımda ağrı ve batma oluyordu dün ve öncesinde. Bugün de aşırı şekilde adet ağrım var9 Kasım transfer, 3.gün embriyosu. 2 gündür kramplarım aşırı şiddetlendi. Başka bu şekilde ağrı yaşayan var mı merak ediyorum.
Yaaa canım benimm Allah razı olsun güzel kalpli insanMutluluklar Dilerim CanımRabbim ömür boyu mesut etsin Mutlu Yuvanızı Bebek Sesiyle Tamamlasın inşallah Cuma günü bize güzel haberleri ver
Ya hadi bakalım cifte sevinc yasarsınız insallah cnm hatta ilerde evladınıza anlatirsiniz bunuAh ahh gel de bana anlatperşembe günü test günü ama cuma yapıcam. Perşembe evlilik yıldönümümüz, negatif olursa günüm kötü geçsin istemiyorum
Merhaba lütfen karamsar olmayın bundan önceki transferimde ben de çok karamsardım sürekli ağlıyordum ve kimyasal gebelik geçirdim. Benim stresli olmam düşüğe sebep oldu bence . O yüzden bu transferimde çok sakinim. Kafanızı dağıtacak şeylerle meşgul olun ve belirti aramayın benim belirtim yoktuBende kullanıyorum redostim bende dünden beri ağlıyorum çok karamsarlaştım. Daha bir hafta var testime. İnş bende sizin gibi pozitif sonuçlar alırım. İnş emek veren herkes şuan transfer sonucu bekleyen herkes pozitifi görür sağlıkla
Oksapar kullanan biri olarak koldan ya da bacaktan yapmanı tavsiye ederim. Göbekten morarma yapabiliyor. Maalesef hemşireler uyarmıyor ama ilacı yavaş enjekte edersen morarma olmaz. Ben bunları deneyimledimArkadaşlar Dr um Saolsun Bugun Birde Oksapar İğnesi Ekledi Göbektenİğnelere Karşı Aşırı Hassas Bir yapım Var Lakin Progestana devam onu artık agrısız acısız çözdüm öyle yaptırıyorum hep aynı kişiye ama Oksapar İçin Desteklerinizi Rica Ediyorum
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu bugün rahim kalınlığına bakıldı 11 mm olmuş senin nasıl olcakSenin Tazemi dondurulmuş mu olacak peki kaçıncı gün olacak
Maşallah Canım çok iyiDondurulmuş 5. Gün embriyosu bugün rahim kalınlığına bakıldı 11 mm olmuş senin nasıl olcak
Yaa banada hemşire koldan yada bacaktan yapma dedi göbekten yap dedi daha cabuk mu etki ediyormuş neymiş yaa valla ben kendim sanırım yapamayacagım galiba eşime yaptırıcam hepOksapar kullanan biri olarak koldan ya da bacaktan yapmanı tavsiye ederim. Göbekten morarma yapabiliyor. Maalesef hemşireler uyarmıyor ama ilacı yavaş enjekte edersen morarma olmaz. Ben bunları deneyimledim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım, benimde yarın daha detaylı arayıp bilgi verecekler inşallahMaşallah Canım çok iyiBenim bugun yapıldı transferim 3. Gün 2 adet dondurulmuş olarak
Hadi hayırlı haberler inşallahMaşallah Canım çok iyiBenim bugun yapıldı transferim 3. Gün 2 adet dondurulmuş olarak