2025 Ocak ayı tüp Bebek transferi yaptıranlar

Merhabalar. 20 ocakta transfer oldum. Henüz kontrol günüm gelmedi. Bugün 5+0 oldum ama ilk defa kasık ağrım başladı. Onun dışında başka bir belirtim yok. İnşallah hepimizinki sağlıkla tutar ve kucağımıza alırız bebişlerimizi

15 Ocak'ta 5. gün embriyosu transferi oldum. Maalesef 3. defa negatifi gördüm. Transfer sonrası normal hayatınıza devam edin, test için acele etmeyin. Aksi halde çok yıkıcı oluyor.

Bebisiniz tutunuyordur inşallah bendede olmuştu ilk transferim de şimdi kızım 5 yaşında 🙏🌹
Merhaba yazınızı okudum da bı annesınız ve tup bebek annesı suan bnde tup bebek yaptırdım ve pozıtıfı gordum cıft embryoydu bırını gorduk ertesı gun dger keseyı gorduk ama basından berı bı sorun var herhalde benım agrım hıc gecmıor gecmedıde dahada sıddetlenıor bır kesemın seklı bozulmus dgerıde kucukmus ıstenılen bıse deglmıs bu durum ve kanama alanıda var dendı dısuk mu yapıcam buyuzdenmı boleym acaba yadnı anlayamadm bı tup bebek annesı olarak blırsnz ıllakı bu denlı agrınız oldmu hcc problmlernz cok oldmu artık dayanacak gucum kalmadıda

Merhaba yazınızı okudum da bı annesınız ve tup bebek annesı suan bnde tup bebek yaptırdım ve pozıtıfı gordum cıft embryoydu bırını gorduk ertesı gun dger keseyı gorduk ama basından berı bı sorun var herhalde benım agrım hıc gecmıor gecmedıde dahada sıddetlenıor bır kesemın seklı bozulmus dgerıde kucukmus ıstenılen bıse deglmıs bu durum ve kanama alanıda var dendı dısuk mu yapıcam buyuzdenmı boleym acaba yadnı anlayamadm bı tup bebek annesı olarak blırsnz ıllakı bu denlı agrınız oldmu hcc problmlernz cok oldmu artık dayanacak gucum kalmadıda
Bir gün pıhtılı adet kanaması gbı kanamm oldu zatenn sonrasnda kese bozuldgnu kanama alanı oldgnu ogrendm dusukte olablr dendı ama tutunablrlede allahdan ımıt keslmez dendı bır pazar gnuydu o yogun kanamam progestanlara devam hala zaten pazartesıden snra leke leke gelıor hala ama agrı doguma gıdıyom sankı ole bırı dusmeye bırı tutunmayamı calısıor anlayamadm pazartesı kntrolm tekrar

Back