2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Arkadaşlarım transferin 7.gününden herkese selam, 3.gün embriyosu için erken olduğunu bildiğim halde sabah erken gebelik testi yaptım aşırı ince bir çizgi çıktı🥰 bir de kaset test yaptım ama kalbim kadar temizdi o tabi😄 cuma tekrarlicam testleri cumartesi zaten kan verme günüm. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah🍀

Arkadaşlarım transferin 7.gününden herkese selam, 3.gün embriyosu için erken olduğunu bildiğim halde sabah erken gebelik testi yaptım aşırı ince bir çizgi çıktı🥰 bir de kaset test yaptım ama kalbim kadar temizdi o tabi😄 cuma tekrarlicam testleri cumartesi zaten kan verme günüm. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah🍀
8 Kasım mı 9 Kasım mı transferiniz? Ben 9 Kasım da transfer oldum, 3.gün embriyosu bugün erken gebelik yaptım negatif tertemiz :/

Moralim çok bozuk. Olumsuz olacak diye çok korkuyorum. 3. Gün embriyosu 2 tane kondu. 6. Gün yani dün gece test yaptım negatif çıktı çok korkuyorum 😞 okyanus diye bir arkadaş vardı o da 6. Gün negatif çıkıp sonra pozitif olduğunu söylemişti ama yine de üzülmekten korkmaktan kendimi alamıyorum.
İnş bugün test verenler pozitif sonucu görürler 🤲🏻 ve tabi herkes
Cnm dur bakalim 3. Gün embriyosu icin 6. Gün cok erken ve idrara gec gecme ihtimali var kendini simdiden yıpratma bu konuya cok odaklanmamaya calis. Biz elimizden geleni yapalim gerisi Allah in takdiri cnm

Arkadaşlar Dr um Saolsun Bugun Birde Oksapar İğnesi Ekledi Göbekten 🙈İğnelere Karşı Aşırı Hassas Bir yapım Var :KK43: Lakin Progestana devam onu artık agrısız acısız çözdüm öyle yaptırıyorum hep aynı kişiye ama Oksapar İçin Desteklerinizi Rica Ediyorum 🙏

Merhabalar canım nasıl geçti transferin benim oldu çok şükür birazdan eve geçeceğim Rabbim inşallah pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah 🥰🤲

Merhaba Canım Benimde oldu 15-20 dk önce bende dinleniyorum şuan odada çok şükür iyi geçti sen nasılsın ? Ne zaman test günü dediler
Hadi kızlar cok guzel sonuclarinız olsun insallah aminm🥰

Arkadaşlar Dr um Saolsun Bugun Birde Oksapar İğnesi Ekledi Göbekten 🙈İğnelere Karşı Aşırı Hassas Bir yapım Var :KK43: Lakin Progestana devam onu artık agrısız acısız çözdüm öyle yaptırıyorum hep aynı kişiye ama Oksapar İçin Desteklerinizi Rica Ediyorum 🙏
Bir yakınınız kolunuzdan yapabilir, daha az acır diye düşünüyorum.

Merhaba ben göbekten yapıyorum transferin ilk gününden bu yana yapıyorum kendim yapıyorum. İğne acıtmıyor ama ilaç yakıyor dayanılmayacak gibi değil ama merak etme 😅

8 Kasım mı 9 Kasım mı transferiniz? Ben 9 Kasım da transfer oldum, 3.gün embriyosu bugün erken gebelik yaptım negatif tertemiz :/
Merhaba 8 kasım, aslında ben yarın yapmayı düşünüyordum ama bugün dayanamadım😄 bir iki gün sonra yenileyeceğim bakalım

Transferin hayırlı olsun canım öncelikle inşallah güzel haberleri alırız hepimiz 🙏🏻transferden 6 gün öncesinden beri oksapar I bende kullanıyorum korkmana gerek yok göbekten yap ama sana tavsiye iğneyi yavaşta batır göbeğine ve yavaşça enjekte et,daha az canını yakar o zaman.

Merhaba kızlar! Umarım herkes güzel haberi alır🤲🏻
Ben yarın ilk tüp bebeğe başlıyorum Medipol Mega Gonca hocaylar, heyecan başladı 🙊
Merhaba canım hoşgeldin aramıza 🌺inşallah güzel ilerler tedavin hayırlı olsun güzel sonuçlarımızı da alırız inşallah 🙏🏻

Merhaba 8 kasım, aslında ben yarın yapmayı düşünüyordum ama bugün dayanamadım😄 bir iki gün sonra yenileyeceğim bakalım
8 kasim 3.cu gun embriyosu icin cok erken canim bencede kendini uzme bos bosuna Yapipda yaa😒 benimde 8 kasimdi transferim 5.ci gun embriyosu ben bile cesaret edemiyorum nasil cesaret etttinnn

X