2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Arkadaşlar Dr um Saolsun Bugun Birde Oksapar İğnesi Ekledi Göbekten 🙈İğnelere Karşı Aşırı Hassas Bir yapım Var :KK43: Lakin Progestana devam onu artık agrısız acısız çözdüm öyle yaptırıyorum hep aynı kişiye ama Oksapar İçin Desteklerinizi Rica Ediyorum 🙏
Oksapar evet biraz yakıyor. Bir de morarma yapıyor bende. Göbekten, koldan devam 😊

O herkesde hatta ayni kiside farkli denemelerde bile degisiyor cnm bana sor 5 deneme yapmiş insanım🤣 Test günün ne zamandi cnm
Ah ahh gel de bana anlat 😂 perşembe günü test günü ama cuma yapıcam. Perşembe evlilik yıldönümümüz, negatif olursa günüm kötü geçsin istemiyorum 😢

9 Kasım transfer, 3.gün embriyosu. 2 gündür kramplarım aşırı şiddetlendi. Başka bu şekilde ağrı yaşayan var mı merak ediyorum.

9 Kasım transfer, 3.gün embriyosu. 2 gündür kramplarım aşırı şiddetlendi. Başka bu şekilde ağrı yaşayan var mı merak ediyorum.
8 Kasım 3.gün embriyosu benimde öyle yumurtalığımda ağrı ve batma oluyordu dün ve öncesinde. Bugün de aşırı şekilde adet ağrım var

Mutluluklar Dilerim Canım 🥰 Rabbim ömür boyu mesut etsin Mutlu Yuvanızı Bebek Sesiyle Tamamlasın inşallah 🥰 Cuma günü bize güzel haberleri ver 🙏
Yaaa canım benimm Allah razı olsun güzel kalpli insan 🤲🏻💕 Rabbim hepimizin yuvasını daim etsin, evlat kokusuyla sarmalasın🧿💕🥰

Bende kullanıyorum redostim bende dünden beri ağlıyorum çok karamsarlaştım. Daha bir hafta var testime. İnş bende sizin gibi pozitif sonuçlar alırım. İnş emek veren herkes şuan transfer sonucu bekleyen herkes pozitifi görür sağlıkla 🤲🏻
Merhaba lütfen karamsar olmayın bundan önceki transferimde ben de çok karamsardım sürekli ağlıyordum ve kimyasal gebelik geçirdim. Benim stresli olmam düşüğe sebep oldu bence . O yüzden bu transferimde çok sakinim. Kafanızı dağıtacak şeylerle meşgul olun ve belirti aramayın benim belirtim yoktu

Arkadaşlar Dr um Saolsun Bugun Birde Oksapar İğnesi Ekledi Göbekten 🙈İğnelere Karşı Aşırı Hassas Bir yapım Var :KK43: Lakin Progestana devam onu artık agrısız acısız çözdüm öyle yaptırıyorum hep aynı kişiye ama Oksapar İçin Desteklerinizi Rica Ediyorum 🙏
Oksapar kullanan biri olarak koldan ya da bacaktan yapmanı tavsiye ederim. Göbekten morarma yapabiliyor. Maalesef hemşireler uyarmıyor ama ilacı yavaş enjekte edersen morarma olmaz. Ben bunları deneyimledim 😇😇😇

Oksapar kullanan biri olarak koldan ya da bacaktan yapmanı tavsiye ederim. Göbekten morarma yapabiliyor. Maalesef hemşireler uyarmıyor ama ilacı yavaş enjekte edersen morarma olmaz. Ben bunları deneyimledim 😇😇😇
Yaa banada hemşire koldan yada bacaktan yapma dedi göbekten yap dedi daha cabuk mu etki ediyormuş neymiş yaa valla ben kendim sanırım yapamayacagım galiba eşime yaptırıcam hep :KK43:

X