- 29 Eylül 2022
- 418
- 317
- 39
Senin içinde hayırlısı olsun canım Ben kötüler gibi bir yorumda bulanmadım aslında Son ana kadar dr umun tavrından tarzından cok memnundum ama opu sonrası Balon alımı muayenesinde kendisine bir soru sordum ve Tersler gibi cevap aldım bununda motivasyonumu inanılmaz bozduğundan bahsetmek istedim .Keza Dün Transferimi Yaptı Tekrardan İnanılmaz memnun kaldım çok güzel ilgilendi konuştu Yanii Hast Olarak Degil Aret bey olarak değerlendirdiğimde durum baska genel olarak hast olarak degerlemdirdigimde durum baska .Evet çok yogunlar Gunde 250-300 hast bakıyor illaki enerjisi düser modu düser sanırım bende öyle bir anına denk gelmiştim o defa Ve O günü unuttum dahada düşünmek istemiyorum Bebişlerimi Aldm Hayrlısıyla onların güzel haberlerini bekliyorumBende orada tedavi oldum ve yazdıklarınıza çok şaşırdım.
Tekirdağdan gittim geldim ve randevularımı da sağ olsunlar ona göre ayarladılar hep.
Ne zaman hemşirelerle görüşmek istesem muhakkak 15-20 dk. içinde dönüş sağlayıp bilgi verdiler.
Bir an acaba aynı yerden bahsetmiyormuyuz dedim kendi kendime.
Bakın şunu diyim size. Orada çok insanla tanıştım. Dr la ilk görüşmemizde bana havuz yapalım yaşın var dedi.
Daha genç birine havuz demedi mesela. Transfer zamanı bana rahimin durumunun iyi olduğunu söyledi ve devam ettik.
Arkadaşıma daha başlar başlamaz bu rahime çizik atmamız lazım dedi. Arkadaşım istemedi 3 ay peş peşe rahimi kalınlaştırmaya çalıştılar olmadı bu sefer başa döndü bu ay rahime çizik atıldı.
Yani gerekli olmayan şeyi istemiyor ben buna eminim.
Evet diğer dediklerinize katılıyorum. Çok yoğunlar bazen yarım saat bazen 1 saat beklediğim oluyordu.
Doktor da çok yoğun ama sorduğum sorulara cevap alıyordum.