2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Bende orada tedavi oldum ve yazdıklarınıza çok şaşırdım.
Tekirdağdan gittim geldim ve randevularımı da sağ olsunlar ona göre ayarladılar hep.
Ne zaman hemşirelerle görüşmek istesem muhakkak 15-20 dk. içinde dönüş sağlayıp bilgi verdiler.
Bir an acaba aynı yerden bahsetmiyormuyuz dedim kendi kendime.
Bakın şunu diyim size. Orada çok insanla tanıştım. Dr la ilk görüşmemizde bana havuz yapalım yaşın var dedi.
Daha genç birine havuz demedi mesela. Transfer zamanı bana rahimin durumunun iyi olduğunu söyledi ve devam ettik.
Arkadaşıma daha başlar başlamaz bu rahime çizik atmamız lazım dedi. Arkadaşım istemedi 3 ay peş peşe rahimi kalınlaştırmaya çalıştılar olmadı bu sefer başa döndü bu ay rahime çizik atıldı.
Yani gerekli olmayan şeyi istemiyor ben buna eminim.
Evet diğer dediklerinize katılıyorum. Çok yoğunlar bazen yarım saat bazen 1 saat beklediğim oluyordu.
Doktor da çok yoğun ama sorduğum sorulara cevap alıyordum.
Senin içinde hayırlısı olsun canım 🙏 Ben kötüler gibi bir yorumda bulanmadım aslında Son ana kadar dr umun tavrından tarzından cok memnundum ama opu sonrası Balon alımı muayenesinde kendisine bir soru sordum ve Tersler gibi cevap aldım bununda motivasyonumu inanılmaz bozduğundan bahsetmek istedim .Keza Dün Transferimi Yaptı Tekrardan İnanılmaz memnun kaldım çok güzel ilgilendi konuştu Yanii Hast Olarak Degil Aret bey olarak değerlendirdiğimde durum baska genel olarak hast olarak degerlemdirdigimde durum baska .Evet çok yogunlar Gunde 250-300 hast bakıyor illaki enerjisi düser modu düser sanırım bende öyle bir anına denk gelmiştim o defa 🙏 Ve O günü unuttum dahada düşünmek istemiyorum Bebişlerimi Aldm Hayrlısıyla onların güzel haberlerini bekliyorum

Senin içinde hayırlısı olsun canım 🙏 Ben kötüler gibi bir yorumda bulanmadım aslında Son ana kadar dr umun tavrından tarzından cok memnundum ama opu sonrası Balon alımı muayenesinde kendisine bir soru sordum ve Tersler gibi cevap aldım bununda motivasyonumu inanılmaz bozduğundan bahsetmek istedim .Keza Dün Transferimi Yaptı Tekrardan İnanılmaz memnun kaldım çok güzel ilgilendi konuştu Yanii Hast Olarak Degil Aret bey olarak değerlendirdiğimde durum baska genel olarak hast olarak degerlemdirdigimde durum baska .Evet çok yogunlar Gunde 250-300 hast bakıyor illaki enerjisi düser modu düser sanırım bende öyle bir anına denk gelmiştim o defa 🙏 Ve O günü unuttum dahada düşünmek istemiyorum Bebişlerimi Aldm Hayrlısıyla onların güzel haberlerini bekliyorum
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Allah yüzünü güldürsün. 🙏🙏
Ben 40 yaşındayım başka yerlerde 3 kere denedim. 4. denemem aret hocada oldu.
Çok şükür 4. ayımıza geldik. Darısı başına inşallah 🧿🙏

Hadi hayırlısı olsun inşallah. Allah yüzünü güldürsün. 🙏🙏
Ben 40 yaşındayım başka yerlerde 3 kere denedim. 4. denemem aret hocada oldu.
Çok şükür 4. ayımıza geldik. Darısı başına inşallah 🧿🙏
Amin İnşallah 🙏 Allah hepimizin yüzünü güldürsün 🙏 Maşallah 4. Ay cinsiyeti belli oldumu :) Saglıkla Kucagınıza Alırsınız İnşallah 🥰🧿

Arkadaşlar hayırlı günler. 4.gun 2 embriyo taze transfer olmuştum. Dün 9.gunumde kan verdim beta degerim 0.1 çıktı. Yani negatif. 😶😶 Sizce kaçıncı güne kadar beklemeliyim. Bu saatten sonra pozitif olur mu.( Benim çok ümidim yokta size sorayım dedim. Tecrübe eden arkadasim var mı bunu.

Bende 10 kasımda transfer oldum 2 adet 5. Gün embriyosu test tarihi 22 Kasım. Aşırı bel ağrım var 4. Günden beri ve ara ara kasık ağrısı sanki adet olacak gibi

Kizlar merhaba ☺️ ben 11.11 de 3. Gün 3 tane embriyo transferi oldum, bugün 5. Günüm birşey hissetmiyorum çok telasliyim sadece belimde ağrı var goguslerimde de ara ara hassaslyet oluyor ama ilaçlardan kaynaklanabilir , test zamanını beklemek çok daha zormus 🙃🙃

Arkadaşlar Dr um Saolsun Bugun Birde Oksapar İğnesi Ekledi Göbekten 🙈İğnelere Karşı Aşırı Hassas Bir yapım Var :KK43: Lakin Progestana devam onu artık agrısız acısız çözdüm öyle yaptırıyorum hep aynı kişiye ama Oksapar İçin Desteklerinizi Rica Ediyorum 🙏
Canim oksapar Bende kullanıyorum kan sulandırıcı. İlacı yaparken biraz yakıyor ancak sonrasında acımıyor. Yine prolutex gibi yağlı bir iğne o yüzden yavaş enjekte et altında birikmesin. Bir de kan sulandıcı olduğu için bir kaç gün sonra iğne yaptığın yerlerde sonradan morarma olabiliyor korkma normal hepsi. Bu iğnenin içinin yarısı hava etrafi etiketle kapalı olduğundan başta farketmemiştim havasını almayı unutma 😇
Kizlar bende ole gobekten ignem cok o yuzden morarmalar oldu sizdede oyle bi durum varmii??
Normal Canim hatta bazen göbeğimde ilaç birikiyor deri altında sertlik oluyor. Kolonyalı pamuk bekletiyorum iyileşiyor.
Kızlar 5. Gün embriyosu bugün 5. Günüm sabahtan beri hafif adet sancısı çekiyorum sağ bacağıma kadar iniyo kötü bişeyler mi oluyo yorum yapar mısınız ? 🥺
Ayni sancıyı 5. Günümde Bende yaşamıştım 2 gün geçmeyince 7. Gün idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenip test yaptılar enfeksiyon yoktu ama beta Hcg 47 olmuştu 😇
Günaydın , kızlar yerleşme kanaması olmadan pozitif gören var mı ? Diğer başlıklarda pozitif görenler kahverengi bir akıntıdan bahsediyor, bu herkeste oluyor mu gerçekten ?
Bende kanama olmadı canım. Cuma günü ultrasonum var kese için😇

Valla Canım transfere gelirken duş alın ama kokulu deoderont parfum vs gibi seyler kullanmayın işte vajinal fitilinizi yapmayın dediler sadece haplarınızı için progestan ignenizi yanınıza alın gibi bilgiler verildi bunun dısında hiçbir yasak uyarı vs hiçbişey söylenmedi ki covid testi istendi bide o yani :KK43:

Benim doktorum sanirim çok rahat 😁 hiçbir uyarı yapmadı. Fitilimide kullanmıştım transfer sabahı. Transferden sonra 15 dk yattım normal hayatına dönebilirsin dedi. Şehir dışında oldum transferimi. Yolculuk edebilir miyim dedim sorun yok evine dönebilirsin dedi. Transferden çıktık yemeğe gittik oradan 3 saat yolculuk yaptık. Temiz içerikli ürünler kullanabilirsin demişti daha önce onlara geçmiştim zaten. Hatta ben ertesi gün işe devam ettim. Bana tek uyarısı 5kg üzerinde ağır kaldırma ve bir yere uzanma oldu 😁

Canim oksapar Bende kullanıyorum kan sulandırıcı. İlacı yaparken biraz yakıyor ancak sonrasında acımıyor. Yine prolutex gibi yağlı bir iğne o yüzden yavaş enjekte et altında birikmesin. Bir de kan sulandıcı olduğu için bir kaç gün sonra iğne yaptığın yerlerde sonradan morarma olabiliyor korkma normal hepsi. Bu iğnenin içinin yarısı hava etrafi etiketle kapalı olduğundan başta farketmemiştim havasını almayı unutma 😇

Normal Canim hatta bazen göbeğimde ilaç birikiyor deri altında sertlik oluyor. Kolonyalı pamuk bekletiyorum iyileşiyor.

Ayni sancıyı 5. Günümde Bende yaşamıştım 2 gün geçmeyince 7. Gün idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenip test yaptılar enfeksiyon yoktu ama beta Hcg 47 olmuştu 😇
Bende kanama olmadı canım. Cuma günü ultrasonum var kese için😇
Ama bende bugün hiç sancı yok 5. Gün oldu sadece testimi attım bakabilir misin ona

Eklentiler

• 20221116_131944.jpg
    20221116_131944.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 90
X