Cnm hadi insallah ya cok guzel haber bu. Kanda da bol bol pozitifleri gör.ek nasip olsunArkadaşlarım transferin 7.gününden herkese selam, 3.gün embriyosu için erken olduğunu bildiğim halde sabah erken gebelik testi yaptım aşırı ince bir çizgi çıktıbir de kaset test yaptım ama kalbim kadar temizdi o tabi cuma tekrarlicam testleri cumartesi zaten kan verme günüm. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Çok hissediyorum ben var olduğunu inşallah yanılmam ama var gibi geliyo öyle bi cesaret geldi yaptım8 kasim 3.cu gun embriyosu icin cok erken canim bencede kendini uzme bos bosuna Yapipda yaabenimde 8 kasimdi transferim 5.ci gun embriyosu ben bile cesaret edemiyorum nasil cesaret etttinnn
Ay amiin venüsüm ben de seninle temmuz 2023 annelerine transfer olayım burdanCnm hadi insallah ya cok guzel haber bu. Kanda da bol bol pozitifleri gör.ek nasip olsun
Ayy hadii insallah cnm hepimiz gecelim burdan hepimizzz aminnnnÇok hissediyorum ben var olduğunu inşallah yanılmam ama var gibi geliyo öyle bi cesaret geldi yaptımnegatif olsa da erken diye düşünür kendimi teselli ederdim zaten canım bende çare bol
Ay amiin venüsüm ben de seninle temmuz 2023 annelerine transfer olayım burdan
Amiiinn amiin ben umutluyum baya bu grupta çokça pozitif göreceğizAyy hadii insallah cnm hepimiz gecelim burdan hepimizzz aminnnn
İnşallah canım benimHadi kızlar cok guzel sonuclarinız olsun insallah aminm
Çok teşekkür ederim Canım benimTransferin hayırlı olsun canım öncelikle inşallah güzel haberleri alırız hepimiztransferden 6 gün öncesinden beri oksapar I bende kullanıyorum korkmana gerek yok göbekten yap ama sana tavsiye iğneyi yavaşta batır göbeğine ve yavaşça enjekte et,daha az canını yakar o zaman.
Burası Uğurlu En başından beri öyle hissediyorum inşallahAmiiinn amiin ben umutluyum baya bu grupta çokça pozitif göreceğiz
Bende olmadı canım. Yanlış bilmiyorsam tutunma belirtisi olabiliyorKızlar transferden sonra sizlerde kahve rengi lekelenme oldumu
Benim de bazı vurduğum yerler mosmorKizlar bende ole gobekten ignem cok o yuzden morarmalar oldu sizdede oyle bi durum varmii??
Selam Venüs’ümm, belirtisiz yola devam ediyorum bakalım
İğne sonrası biraz buz tut ben ondan fayda gördümKizlar bende ole gobekten ignem cok o yuzden morarmalar oldu sizdede oyle bi durum varmii??
Ben de öyle hissediyorum nedenseBurası Uğurlu En başından beri öyle hissediyorum inşallah
İnşallah oyledir canım bı tedirgin oldumBende olmadı canım. Yanlış bilmiyorsam tutunma belirtisi olabiliyor
Benim de bazı vurduğum yerler mosmor
Bende acaba yanlismi yapiorum die dusunmustum yaBende olmadı canım. Yanlış bilmiyorsam tutunma belirtisi olabiliyor
Benim de bazı vurduğum yerler mosmor
Öylemi tmm canim tesekkur ederim deneyimİğne sonrası biraz buz tut ben ondan fayda gördüm
Hayir canim korkma insallah tutunmaya calisiyor bebeginKızlar 5. Gün embriyosu bugün 5. Günüm sabahtan beri hafif adet sancısı çekiyorum sağ bacağıma kadar iniyo kötü bişeyler mi oluyo yorum yapar mısınız ?
Allah razı olsunCnm dur bakalim 3. Gün embriyosu icin 6. Gün cok erken ve idrara gec gecme ihtimali var kendini simdiden yıpratma bu konuya cok odaklanmamaya calis. Biz elimizden geleni yapalim gerisi Allah in takdiri cnm
O herkesde hatta ayni kiside farkli denemelerde bile degisiyor cnm bana sor 5 deneme yapmiş insanımSelam Venüs’ümm, belirtisiz yola devam ediyorum bakalım
10. GündeMasallah saglıjla artın kacıncı gününüzde kan verdiniz