2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Günaydın , kızlar yerleşme kanaması olmadan pozitif gören var mı ? Diğer başlıklarda pozitif görenler kahverengi bir akıntıdan bahsediyor, bu herkeste oluyor mu gerçekten ?

Arkadaşlarım transferin 7.gününden herkese selam, 3.gün embriyosu için erken olduğunu bildiğim halde sabah erken gebelik testi yaptım aşırı ince bir çizgi çıktı🥰 bir de kaset test yaptım ama kalbim kadar temizdi o tabi😄 cuma tekrarlicam testleri cumartesi zaten kan verme günüm. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah🍀
Transferlerimiz aynı gün. Sizden destek alıp bende dün akşam test yaptım ama bir şey göremedim :KK43:

Kızlar testimde gölge görüyorum 6. Günüm bi bakar mısınız siz görebilcek misiniz

Eklentiler

• D6275BDE-0156-464F-B1B5-13EF6CE34F5B.jpeg
    D6275BDE-0156-464F-B1B5-13EF6CE34F5B.jpeg
    148,2 KB · Görüntüleme: 90
Merhaba kızlar! Ben bugün iğnelere başlıyorum insaAllah. Doktor dondurulmuş embriyo transfer daha iyi dedi amh 5 olduğu için. Dondurulmuş embriyo transferin tutma ihtimali dahamı yüksek?

Merhaba kızlar! Ben bugün iğnelere başlıyorum insaAllah. Doktor dondurulmuş embriyo transfer daha iyi dedi amh 5 olduğu için. Dondurulmuş embriyo transferin tutma ihtimali dahamı yüksek?
merhaba , hayırlı olsun ..
amh 5 ise pco vs mı var ?
muhtemelen yumurta çok toplanacak dıye rahım dınlendırıp, dondurulmuş transfer yapacak.
dondurulmuş tutuma ıhtımalı bırtık yuksek denıyor, en onemlısı tabi nasip :)

merhaba , hayırlı olsun ..
amh 5 ise pco vs mı var ?
muhtemelen yumurta çok toplanacak dıye rahım dınlendırıp, dondurulmuş transfer yapacak.
dondurulmuş tutuma ıhtımalı bırtık yuksek denıyor, en onemlısı tabi nasip :)
Teşekkür ederimm
Hayır pcos yok yaşım 23 ondan yüksek olabilir.
Umarım öyledir çok heyecanlıyım, şu an sadece gonal f ve duphaston kullanacağım

Teşekkür ederimm
Hayır pcos yok yaşım 23 ondan yüksek olabilir.
Umarım öyledir çok heyecanlıyım, şu an sadece gonal f ve duphaston kullanacağım
amh yuksek dıye dondurulmus demıstır canım,
yumurtan fazla olur muhtemelen ,
hadı hayırlı olsun ınsallaahh..
bende sadece meıofert kullandım.yarrın toplancak yumoşlarr :KK37:

X