- 29 Eylül 2022
- 418
- 317
- 39
Güzel Şeyler duyarız inşallah kuzular her beraberHakkında hayırlısı olsun inşallah canım, benimde yarın daha detaylı arayıp bilgi verecekler inşallah
Transferlerimiz aynı gün. Sizden destek alıp bende dün akşam test yaptım ama bir şey göremedimArkadaşlarım transferin 7.gününden herkese selam, 3.gün embriyosu için erken olduğunu bildiğim halde sabah erken gebelik testi yaptım aşırı ince bir çizgi çıktıbir de kaset test yaptım ama kalbim kadar temizdi o tabi cuma tekrarlicam testleri cumartesi zaten kan verme günüm. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Bende olmadı ama çok küçük daha ondan mı bilmemGünaydın , kızlar yerleşme kanaması olmadan pozitif gören var mı ? Diğer başlıklarda pozitif görenler kahverengi bir akıntıdan bahsediyor, bu herkeste oluyor mu gerçekten ?
Ayy inşallah canım benimYa hadi bakalım cifte sevinc yasarsınız insallah cnm hatta ilerde evladınıza anlatirsiniz bunu
Test gününüz ne zamandı?Günaydın , kızlar yerleşme kanaması olmadan pozitif gören var mı ? Diğer başlıklarda pozitif görenler kahverengi bir akıntıdan bahsediyor, bu herkeste oluyor mu gerçekten ?
Bende hiç lekelenme olmadı canımGünaydın , kızlar yerleşme kanaması olmadan pozitif gören var mı ? Diğer başlıklarda pozitif görenler kahverengi bir akıntıdan bahsediyor, bu herkeste oluyor mu gerçekten ?
Sabah ilk idrar olması gerek diye biliyorumTransferlerimiz aynı gün. Sizden destek alıp bende dün akşam test yaptım ama bir şey göremedim
Bende de olmadıBende hiç lekelenme olmadı canım
Adetin kaçıncı günü bugünDondurulmuş 5. Gün embriyosu bugün rahim kalınlığına bakıldı 11 mm olmuş senin nasıl olcak
Biraz fotoğrafı koyulastirinca gördüm.hayirli olsunKızlar testimde gölge görüyorum 6. Günüm bi bakar mısınız siz görebilcek misiniz
merhaba , hayırlı olsun ..Merhaba kızlar! Ben bugün iğnelere başlıyorum insaAllah. Doktor dondurulmuş embriyo transfer daha iyi dedi amh 5 olduğu için. Dondurulmuş embriyo transferin tutma ihtimali dahamı yüksek?
Aa nasıl yaptın bunuuu daha net belli olduBiraz fotoğrafı koyulastirinca gördüm.hayirli olsun
Bende benim testlerde şasi olmamak için direk böyle bakmaya başladımAa nasıl yaptın bunuuu daha net belli oldu
Teşekkür ederimmmerhaba , hayırlı olsun ..
amh 5 ise pco vs mı var ?
muhtemelen yumurta çok toplanacak dıye rahım dınlendırıp, dondurulmuş transfer yapacak.
dondurulmuş tutuma ıhtımalı bırtık yuksek denıyor, en onemlısı tabi nasip :)
amh yuksek dıye dondurulmus demıstır canım,Teşekkür ederimm
Hayır pcos yok yaşım 23 ondan yüksek olabilir.
Umarım öyledir çok heyecanlıyım, şu an sadece gonal f ve duphaston kullanacağım