2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Arkadaşlarım transferin 7.gününden herkese selam, 3.gün embriyosu için erken olduğunu bildiğim halde sabah erken gebelik testi yaptım aşırı ince bir çizgi çıktı🥰 bir de kaset test yaptım ama kalbim kadar temizdi o tabi😄 cuma tekrarlicam testleri cumartesi zaten kan verme günüm. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah🍀
Cnm hadi insallah ya cok guzel haber bu. Kanda da bol bol pozitifleri gör.ek nasip olsun😍😍😍

8 kasim 3.cu gun embriyosu icin cok erken canim bencede kendini uzme bos bosuna Yapipda yaa😒 benimde 8 kasimdi transferim 5.ci gun embriyosu ben bile cesaret edemiyorum nasil cesaret etttinnn
Çok hissediyorum ben var olduğunu inşallah yanılmam ama var gibi geliyo öyle bi cesaret geldi yaptım🥹 negatif olsa da erken diye düşünür kendimi teselli ederdim zaten canım bende çare bol😄
Cnm hadi insallah ya cok guzel haber bu. Kanda da bol bol pozitifleri gör.ek nasip olsun😍😍😍
Ay amiin venüsüm ben de seninle temmuz 2023 annelerine transfer olayım burdan🫠

Çok hissediyorum ben var olduğunu inşallah yanılmam ama var gibi geliyo öyle bi cesaret geldi yaptım🥹 negatif olsa da erken diye düşünür kendimi teselli ederdim zaten canım bende çare bol😄

Ay amiin venüsüm ben de seninle temmuz 2023 annelerine transfer olayım burdan🫠
Ayy hadii insallah cnm hepimiz gecelim burdan hepimizzz aminnnn😍😍😚

Transferin hayırlı olsun canım öncelikle inşallah güzel haberleri alırız hepimiz 🙏🏻transferden 6 gün öncesinden beri oksapar I bende kullanıyorum korkmana gerek yok göbekten yap ama sana tavsiye iğneyi yavaşta batır göbeğine ve yavaşça enjekte et,daha az canını yakar o zaman.
Çok teşekkür ederim Canım benim 🙏En güzel haberleri hep beraber verelim inşallah 🥰 Progestanı yaptırdığım yerde rica ettim Yapar mısınız diye çok hızlı batırdı ve gercekten çok can yakan bişeymiş alışıcam inşallah yarın senin dedigin gibi denicem İnşallah yapabilirim 🙏

Kızlar 5. Gün embriyosu bugün 5. Günüm sabahtan beri hafif adet sancısı çekiyorum sağ bacağıma kadar iniyo kötü bişeyler mi oluyo yorum yapar mısınız ? 🥺

Cnm dur bakalim 3. Gün embriyosu icin 6. Gün cok erken ve idrara gec gecme ihtimali var kendini simdiden yıpratma bu konuya cok odaklanmamaya calis. Biz elimizden geleni yapalim gerisi Allah in takdiri cnm
Allah razı olsun 🤲🏻 Rabbim güzel gönlünüze göre versin inş. Bakalım bekleyeceğiz yeniden ümitle 🥰

X