- 20 Aralık 2019
- 74
- 82
- 31
Keşke yapmasaydın doğru sonuç verdiğini düşünmüyorum ben boşuna moral bozma lütfenBugün 6. Günüm erken gebelik testi yaptım negatif moralim bozuldu hem de 5. Gün embriyosuydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke yapmasaydın doğru sonuç verdiğini düşünmüyorum ben boşuna moral bozma lütfenBugün 6. Günüm erken gebelik testi yaptım negatif moralim bozuldu hem de 5. Gün embriyosuydu
Erken gebelik testi yazıyor üstünde awox markaErken gebelik testi değilse göstermeyebilir. Bence moralinizi bozmayın
Herkes 6. Gün görmüş ne bileyim onlara güvenip yapıyım dedim ben deKeşke yapmasaydın doğru sonuç verdiğini düşünmüyorum ben boşuna moral bozma lütfen
İnşallah pozitifi görürüz hepimizdeBen de izin alamadım, ve aşırı yoğunluk vardı iş yerinde. Benim de dinlendiklerim tutmadı, bu tutarsa gülerim
Kanda Küçük bi değer çıkar canım 5. Gün embriyosuysa nefatif çıkarsa kesin olmadı moduna girmiceksen yaptırabilirsinKızlar size birşey sorucam benimde kasıklarımda karnımda guruldamalar var sanki regl olucam yarinda regl günüm böyle rengli sökülmek ister gibi , 19 kasım da dondurulmuş 5.gün embriyo transferim olmustu , birde sanki idrarı mı hep kaçırıyormusun gibi altım hep ıslanıyor bugün kan versem sonucum çıkar mı sizce
Estrofem beni kusturuyordu şimdi bünyem alıştı sanırım baş ağrım dün başladı inanılmaz bir şeydi şimdi geçti6.gün erkendir diyedir belki. Estrofem ilk zamanlar çok baş ağrısı yapıyordu bende. Ama o transferden önceydi
Canım üzülme forumda 100 tane mesaj okumuşumdur 9. Gün bile negatif çıkıyor çoğununki çift embriyo transferleri genel olarak erken öğrenebiliyorlar biri tutmasa bile ikinciye beta hcg salgılatıp tutunmasını sağlıyormuş en son iki gün önce yapmıştım bende bi daha da yapmadıBugün 6. Günüm erken gebelik testi yaptım negatif moralim bozuldu hem de 5. Gün embriyosuydu
Kullandığın ilaçlar geciktiriyo biliyorum regli ama daha erken bence bilemedim inşallah tutunmuştur bebeğin canımKesin olmamıştır buna eminim ama regl günüm yarın hemen regl olur muyum bir kac gün sonra mı olurum
Ama sende cok erken sabırsızlanmışsın,bence bos yere üzme kendine ve minik bebisini...Bugün 6. Günüm erken gebelik testi yaptım negatif moralim bozuldu hem de 5. Gün embriyosuydu
Hayırlı olsunnnnSelam kızlar dün yumurta toplama işlemim oldu çokşükür 11 tane yumurtam toplanmış inşallah hayırlı ve kaliteli bir şekilde ilerler kuzucuklarım salı yada çarşamba transver olabilirmişim
Teşekkürler canımbenimHayırlı olsunnnn
Amin canim inşallah yok canım doktor direk cuma günü kese için çağırdıAllah gönlüne göre versin cnm ikinci kanı bugün mü verrceksin
Hayırlı uğurlu olsun test gününden önce idrar testi yapmış mıydınız acaba bi de belirtileriniz var mıydıAllah gönlüne göre versin cnm ikinci kanı bugün mü verrceksin
Iyi bence, benim 17 yumurta toplanmıştı 12 tanesi döllendi ama son güne 6 tanesi kaldı. 6 gayet iyi daha çok kalitesi önemli inşallah A kalitedirKızlar hastahaneden aradılar 6 tanesi döllenmiş iyi mi sizce
Yaaa allahım yüzümüze gülsün inşallah umarım dediğiniz gibidirIyi bence, benim 17 yumurta toplanmıştı 12 tanesi döllendi ama son güne 6 tanesi kaldı. 6 gayet iyi daha çok kalitesi önemli inşallah A kalitedir