2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

@Aslikarar turuncu agac turuncu agac adet migreniniz falan var mıydı?
Belki ağrı ondandır
Sonuç pozitif oldugu halde adet belirtilerini eksiksiz yaşadım ben
Adete yakın başım ağrır ama cok fazla değil geri geçerdi bu inanılmaz bi şeydi gözlerimi kapattım ışığa bakamadım asla başımın sağ tarafından geldi ağrı zonkladı şimdi hala biraz ağrıyor

Inşallah canım çok teşekkür ederim cevabın için. Çok heyecanlı süreçler Allah isteyen herkese nasip etsin, ilkinde çok üzüldüm ama ilk andan itibaren negatif olacağını hissediyordum. Bunda çok farklı hissediyorum o yüzden umutluyum. Vücudumdaki değişimleri hissediyorum sanki. Insanlar söylediğinde çok saçma geliyordu o kadar erken hissedilmez diye ama şimdi anlıyorum gibi ama yine de korku var tabii ki. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Gerçekten çok heyecanlı. Benim 4.denemem.Bunda artık ne belirti ne testle uğraşacağım diyordum. Ama yine de istemeden uğraşıyorum 😂

Bol şanslar 💜
Bende dayanamıyorum aslında ama kendimi tutuyorum.Tek korkum şuanki minik kanamalarımın artması.🤦🏻‍♀️ İlk müjdeyi ben vereceğim sana sonra sen inşallah hayırlısıyla sağlıkla sihatle güzel sonuçlar almaya 🕊
[/QUOTE]
Âmin inşallah 🤲🏽cok stres yapma kucuk kanamalar hem yerleşme olabilir hem ilactan olabilir

22 Kasım akşam saat 6'da transferim oldu, 3. günü karın ağrısı ile uyandım sonra ağrı geçti. Dün de sol tarafımda batmalar oldu sonra o da geçti. Bu 2. transferim bunda çok farklı hissediyorum ve bugün dayanamadım idrar testi yaptım ve silik çıktı sonradan koyulaşır mı daha 5 gün bile dolmadı. Sabah 7de yaptım testi yani 4buçuk gün sonra
Çok erken değilmi bende 22 kasımda transfer oldum kendimi tutuyorum benimkide 2. Transferim ilkinden çok farklı geçiyor bunkez 2. Gün bel kasık ağrılarım oldu 3. Gün devam etti başıma vurdu başım çatladı o gün transfer olduğum günle beraber 6. Günüm ağrılarım çok yok hafiften kaşığıma girip çıkıyor inşallah o silik olan bebeğindir canım Allahım gönlündekini versin Rabbim herkesin sonuçlarını pozitif çıkartsın inaşallahh🤲🤲🤲

Çok erken değilmi bende 22 kasımda transfer oldum kendimi tutuyorum benimkide 2. Transferim ilkinden çok farklı geçiyor bunkez 2. Gün bel kasık ağrılarım oldu 3. Gün devam etti başıma vurdu başım çatladı o gün transfer olduğum günle beraber 6. Günüm ağrılarım çok yok hafiften kaşığıma girip çıkıyor inşallah o silik olan bebeğindir canım Allahım gönlündekini versin Rabbim herkesin sonuçlarını pozitif çıkartsın inaşallahh🤲🤲🤲
Evet çok erken inşallah yanıltıcı bir sonuç değildir iki gün sonra tekrar test yapacağım.amin canım inşallah hissettiğin farklılıklar bebeğin habercisidir🥰

Ben de salı günü transfer oldum. Maalesef orta kaliteydi. 5.gün embriyosu. 3 kez negatif yaşayınca ister istemez umutsuzluk var.
Aynı gün transfer olmuşuz. Anlıyorum gerçekten duygusal açıdan çok yıpratıcı bir süreç. Normal yollarla kolayca kalabilenler varken bu kadar zor yollardan kavuşmak insanı kötü etkiliyor. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah bunda pozitif sonucu alırsin ve bütün yaşadığın olumsuzlukları unutursun.

Merhaba kızlar, özelden fazlaca mesaj aldığım için buradan toplu açıklama yapma gereği hissettim. Tabloda değişiklik yapamıyorum artık. Kusura bakmayın 🙏

Eklentiler

• 7A7186FF-0F1E-422C-8755-FDC4FFFF2148.png
    7A7186FF-0F1E-422C-8755-FDC4FFFF2148.png
    103,2 KB · Görüntüleme: 66
Aynı gün transfer olmuşuz. Anlıyorum gerçekten duygusal açıdan çok yıpratıcı bir süreç. Normal yollarla kolayca kalabilenler varken bu kadar zor yollardan kavuşmak insanı kötü etkiliyor. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah bunda pozitif sonucu alırsin ve bütün yaşadığın olumsuzlukları unutursun.
Benim her tedavide sadece tek embriyo oluşuyor. Yani hep sıfırdan başlıyorum. Gücümüz yettiğince olmasa da tekrar deneyeceğim. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah ❤️

X