- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 27
Aynen hiç bu kadar çok ağrımamıştıBenim testime üç gün kala baş ağrısı başlamıştı kesinle geçmiyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hiç bu kadar çok ağrımamıştıBenim testime üç gün kala baş ağrısı başlamıştı kesinle geçmiyordu
8. Günde başladı benimde yoğun bir şekilde şimdi uyandım hala ağrıyorTransferin 7. Günü başladı hafif bir şekilde hâlâ da aynı devam.sin bir kaç gündür biraz daha artti
Adete yakın başım ağrır ama cok fazla değil geri geçerdi bu inanılmaz bi şeydi gözlerimi kapattım ışığa bakamadım asla başımın sağ tarafından geldi ağrı zonkladı şimdi hala biraz ağrıyor@Aslikarar turuncu agac adet migreniniz falan var mıydı?
Belki ağrı ondandır
Sonuç pozitif oldugu halde adet belirtilerini eksiksiz yaşadım ben
Çoook sevindimm Allahım Hayırlı evlatlar nasip etsin gözün aydın canım darısı bize innşallahhhİnşallah canım inşallah ben dün pozitif i aldım canım benim
Gerçekten çok heyecanlı. Benim 4.denemem.Bunda artık ne belirti ne testle uğraşacağım diyordum. Ama yine de istemeden uğraşıyorumInşallah canım çok teşekkür ederim cevabın için. Çok heyecanlı süreçler Allah isteyen herkese nasip etsin, ilkinde çok üzüldüm ama ilk andan itibaren negatif olacağını hissediyordum. Bunda çok farklı hissediyorum o yüzden umutluyum. Vücudumdaki değişimleri hissediyorum sanki. Insanlar söylediğinde çok saçma geliyordu o kadar erken hissedilmez diye ama şimdi anlıyorum gibi ama yine de korku var tabii ki. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Umarım bebeğin habercisidir. Baş ağrısı da belirtilerden biri diye biliyorumAdete yakın başım ağrır ama cok fazla değil geri geçerdi bu inanılmaz bi şeydi gözlerimi kapattım ışığa bakamadım asla başımın sağ tarafından geldi ağrı zonkladı şimdi hala biraz ağrıyor
6. Gün idrarda negatifi görmeseydim cok umutlanırdım yarın test günüm bekliyorum inşallah bebeğim benimledir yarın güzel haberler verebilirim burdaUmarım bebeğin habercisidir. Baş ağrısı da belirtilerden biri diye biliyorum
Çok erken değilmi bende 22 kasımda transfer oldum kendimi tutuyorum benimkide 2. Transferim ilkinden çok farklı geçiyor bunkez 2. Gün bel kasık ağrılarım oldu 3. Gün devam etti başıma vurdu başım çatladı o gün transfer olduğum günle beraber 6. Günüm ağrılarım çok yok hafiften kaşığıma girip çıkıyor inşallah o silik olan bebeğindir canım Allahım gönlündekini versin Rabbim herkesin sonuçlarını pozitif çıkartsın inaşallahh22 Kasım akşam saat 6'da transferim oldu, 3. günü karın ağrısı ile uyandım sonra ağrı geçti. Dün de sol tarafımda batmalar oldu sonra o da geçti. Bu 2. transferim bunda çok farklı hissediyorum ve bugün dayanamadım idrar testi yaptım ve silik çıktı sonradan koyulaşır mı daha 5 gün bile dolmadı. Sabah 7de yaptım testi yani 4buçuk gün sonra
Gerçekten çok heyecanlı. Benim 4.denemem.Bunda artık ne belirti ne testle uğraşacağım diyordum. Ama yine de istemeden uğraşıyorum
Evet çok erken inşallah yanıltıcı bir sonuç değildir iki gün sonra tekrar test yapacağım.amin canım inşallah hissettiğin farklılıklar bebeğin habercisidirÇok erken değilmi bende 22 kasımda transfer oldum kendimi tutuyorum benimkide 2. Transferim ilkinden çok farklı geçiyor bunkez 2. Gün bel kasık ağrılarım oldu 3. Gün devam etti başıma vurdu başım çatladı o gün transfer olduğum günle beraber 6. Günüm ağrılarım çok yok hafiften kaşığıma girip çıkıyor inşallah o silik olan bebeğindir canım Allahım gönlündekini versin Rabbim herkesin sonuçlarını pozitif çıkartsın inaşallahh
Ben de salı günü transfer oldum. Maalesef orta kaliteydi. 5.gün embriyosu. 3 kez negatif yaşayınca ister istemez umutsuzluk var.Inşallah bunda pozitif sonucu alırsin canım sen ne zaman transfer oldun embriyo kaliten nasıl
Amiiin canım inşallahhh Allahım hepimizin yüzünü güldürsün ya RabbimEvet çok erken inşallah yanıltıcı bir sonuç değildir iki gün sonra tekrar test yapacağım.amin canım inşallah hissettiğin farklılıklar bebeğin habercisidir
6.gün erkendir diyedir belki. Estrofem ilk zamanlar çok baş ağrısı yapıyordu bende. Ama o transferden önceydi6. Gün idrarda negatifi görmeseydim cok umutlanırdım yarın test günüm bekliyorum inşallah bebeğim benimledir yarın güzel haberler verebilirim burda
İnşallah yanıltıcıdır kan testinde çıkar umudunu kaybetme bol bol Meryem süresini dinleyin hepimiz heyecanla bekliyoruz ama kendinizi biraz rahatlatalımBen de salı günü transfer oldum. Maalesef orta kaliteydi. 5.gün embriyosu. 3 kez negatif yaşayınca ister istemez umutsuzluk var.
Aynı gün transfer olmuşuz. Anlıyorum gerçekten duygusal açıdan çok yıpratıcı bir süreç. Normal yollarla kolayca kalabilenler varken bu kadar zor yollardan kavuşmak insanı kötü etkiliyor. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah bunda pozitif sonucu alırsin ve bütün yaşadığın olumsuzlukları unutursun.Ben de salı günü transfer oldum. Maalesef orta kaliteydi. 5.gün embriyosu. 3 kez negatif yaşayınca ister istemez umutsuzluk var.
Amin canım sen idrar testini ne zaman yapmayı düşünüyorsunAmiiin canım inşallahhh Allahım hepimizin yüzünü güldürsün ya Rabbim
Normalde 12. Ayın 5 nde test günün o günü bekleyelim diyoruz eşimle önce yapmaktan korkuyorum birazAmin canım sen idrar testini ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Benim her tedavide sadece tek embriyo oluşuyor. Yani hep sıfırdan başlıyorum. Gücümüz yettiğince olmasa da tekrar deneyeceğim. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahAynı gün transfer olmuşuz. Anlıyorum gerçekten duygusal açıdan çok yıpratıcı bir süreç. Normal yollarla kolayca kalabilenler varken bu kadar zor yollardan kavuşmak insanı kötü etkiliyor. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah bunda pozitif sonucu alırsin ve bütün yaşadığın olumsuzlukları unutursun.