- 29 Eylül 2022
- 418
- 317
- 39
Yaaaaaaaa İşte buu çok sevindim canımmm Maşallh saglıkla ilerlesin insallahKizlarrrrrrrr hamileyimmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaaaaa İşte buu çok sevindim canımmm Maşallh saglıkla ilerlesin insallahKizlarrrrrrrr hamileyimmmmmm
Çok teşekkür ederim canim benim inşallah Rabbim bu duyguyu sanada tattirsin inşallahYaaaaaaaa İşte buu çok sevindim canımmm Maşallh saglıkla ilerlesin insallah
Benim de transfer günü dahil 5. Günüm ağır kaldırmadım hiç eğilip kalkarken dikkat ettim onun dışında günlük hayatıma devam ettim canım yatmadım öyle sürekli ev işi çamaşır bulaşık yemek duş her şeyi yaptım valla :))Kızçeler bir şey soracağım. Benim transferim olalı 3 gün oldu. Korkudan ne evi temizliyorum ne çok hareket ediyorum. Siz normal hayata ne zaman döndünüz ne kadar hareket ediyorsunuz beni biraz bilginlendirebilir misiniz
Çok sevindim canım var mı belirtinKizlarrrrrrrr hamileyimmmmmm
Şuan halsizlik var baş ağrısı var o şekilde çok teşekkür ederim canim benimÇok sevindim canım var mı belirtin
Hayırlı olsunn kaçıncı gün test yaptınızŞuan halsizlik var baş ağrısı var o şekilde çok teşekkür ederim canim benim
Ya bugün ne güzel haberler geliyor tebrik ederim canımKizlar değerim 363 çıktı
Çok teşekkür ederim canim benim inşallah Rabbim bu duyguyu sanada tattirsin inşallah Kizlar değerim 363 çıktı
Yaaaaaa Maşallhh gerçekten cok sevindimm kendim poztif haberi almış gibi çok şükür maşallah size Çok İyi Saglıkla ilerlesin İnşallahKizlar değerim 363 çıktı
Demekki tüm belirtiler BebiştenmişÇok teşekkür ederim canim benim inşallah Rabbim bu duyguyu sanada tattirsin inşallah
Canım senin kacıncı günündü bugun maşşalh çok güzel değer Sağlıkla ArtsınKizlar değerim 363 çıktı
Çok sevindim canım gözün aydınlar olsunKizlar değerim 363 çıktı
Bugün transferin 10. Günü 5. Gün embriyosuHayırlı olsunn kaçıncı gün test yaptınız
Aynen canım benim öyle vala inşallah seninde yarın güzel haberlerini alırızDemekki tüm belirtiler Bebiştenmiş
İnşallah kuzumAynen canım benim öyle vala inşallah seninde yarın güzel haberlerini alırız
Çok sağolun kizlar inşaallah değerler güzel artar kimyasal olma korkum var , İnşaallah sizlerde güzel sonuç alırsınız dualarım hepimiz için benim 9.gunumdu 16 Kasım'da transfer olmuştumCanım senin kacıncı günündü bugun maşşalh çok güzel değer
Sağol canım ikimizin değeri de aynı çıkmışÇok sevindim canım gözün aydınlar olsun
Ay maşallah sanaa:) Allah hepimizin yardımcısı olsun ben de başlıyorum o zaman yavaş yavaş yeter :))Benim de transfer günü dahil 5. Günüm ağır kaldırmadım hiç eğilip kalkarken dikkat ettim onun dışında günlük hayatıma devam ettim canım yatmadım öyle sürekli ev işi çamaşır bulaşık yemek duş her şeyi yaptım valla :))
Tebrik ederim ikinizi de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh:)Sağol canım ikimizin değeri de aynı çıkmış
Kizlarrrrrrrr hamileyimmmmmm
Yaa kizlar ne guzel haberler verdiniz böyle saglikla artsinlar insallahKizlar değerim 363 çıktı