2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Hayırlı güzel sonuçlar alalım sabret yapma ben o hataya düştüm geçen sefer bin pişman oldum az kaldı dayan 🤗
Valla bende 8.gün yaptım Malesef tek çizgi bu yuzden bugun cesaret edemedim ama yarın artık mutlaka kan vereceğim yani 11.gün az da olsa cıkar diye düşünüyorum eğer olduysa inşallah 🙏Sabahta yaparım heralde evde çünkü sabrım tükendi valla 🙈

Benim transfer öncesi ağrı vardı ama çok yemek yersinde şişkinlik olur ya öyle gibiydi.transfer sonrası hakim gibi olsa belki bana da yapmazlardi
Ki iyi ki de yapmışlar 17 yumurta toplandı ama hiç donmuş yumurta yok donabilecek seviyeye gelmediler. sadece transfere uygun 2 tane kaldı. Belki de onları da dondurmak isteseler donmayacak kalitedeydi
Hayırlısı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 💕

Ya bence gerginlik vs süreçten ve sonuç ne çıkacak kaygısından canim ama baş ağrısına bişey bulamadım bende pcos var ilave tiroit ve insülin ilacıda kullanıyorum ama yazmadım bunları nasip artik son bir gün ama ne heyecan ne bişey var bende donukluk hakim insAllah tutar be 😅 benim ikinci denemem bu arada
Bende öyleyim… Bi yandan saatler geçmiyor bir yandan yarın test saatinin gelmesini istemiyorum. Benim de 2. Denemem, ilkinin hayal kırıklığı o güzel heyecanı da kesiyor.

Olabiliyormus canım tutmadıgında vucut olmaya calsırmıs Benim Dondurulmus oldu ama östrojende alıyorum Divina tablet kullanıyorum gunde 6 tane beyazından belkide on yüzden oluyor bugunde aşırı halsizlik var üstümde gözlerimin içi yanıyor bolca uyudum aslnda ama hiç uyumamıs gibiyim :KK43: Yarın kan testi vericem bende inşallah güzel sonuclar alabiliriz sende yarın yaptrcaksn test dimi
Evet canım benim de yarın test… günleri saya saya sona geldik. Yüzümüz gülsün artık hepimizin 🙏🏼🙏🏼 kullandığın ilacı hiç bilmiyorum, tedavin gereği östrojen verdiler muhtemelen o yüzden göğüs hassasiyetin fazla olur diye düşünüyorum.

Evet canım benim de yarın test… günleri saya saya sona geldik. Yüzümüz gülsün artık hepimizin 🙏🏼🙏🏼 kullandığın ilacı hiç bilmiyorum, tedavin gereği östrojen verdiler muhtemelen o yüzden göğüs hassasiyetin fazla olur diye düşünüyorum.
Amin canım aminn İnşallah 🙏İnan bilmiyorum eşimde bende kullancagım ilaçları iğneleri görünce şoka girdik Erkek infertilitesi sebebiyle Tüp Bebek yoluna gittik ve doğal tedavi olmasına ragmen günde 12 tablet 2 iğne 2 fitil alıyorum çok yogun progestan alıyorum 🤷🏻‍♀️ Ama Bizim 3.gün embriyosu ancak 7 hücreli Grade 2 Olduğu için muhtemelen riske girmek istemedi Dr um Tutma oranını arttırmak için diye düşünüyorum Kısmet Rabbim Yüzümüze güldürsün inşallah

Bende öyleyim… Bi yandan saatler geçmiyor bir yandan yarın test saatinin gelmesini istemiyorum. Benim de 2. Denemem, ilkinin hayal kırıklığı o güzel heyecanı da kesiyor.
Kesinlikle haklısın o yıkılışı yaşamayan bilmez o yüzden daha bir sabırliyim bu sefer Rabbim hepimizi sevindir diye dua ediyorum hepimize insAllah bu topic pozitiflerle yıkılır 🥰🥳

Merhaba kızlar yarın sabah nasipse yumurta toplama işlemim olacak dualarınıza talibim inşallah hayırlı olur transver heralde önümüzdeki hafta içi olur diye düşünüyorum nasip🥰
hayırlı olsun canımmm,
çok güzel geçsin , dolu ve kaliteli olsun :KK200: :KK37:
Rabbım hayırlı sonuclar almayı nasip etsin..

Kızçeler bir şey soracağım. Benim transferim olalı 3 gün oldu. Korkudan ne evi temizliyorum ne çok hareket ediyorum. Siz normal hayata ne zaman döndünüz ne kadar hareket ediyorsunuz beni biraz bilginlendirebilir misiniz ☺️

X