- 21 Mart 2018
- 114
- 104
- 35
Kullandığımız ilaçlardan dolayı zaten adet olmayız bu süreçte. Mesela benim olumsuz oldu hoca bırak ilaçları bırakınca adet olursun birkaç güne dedi.İnşallh öyledir perşembe normalde adet günüm İnşallah olmam yarın sabah erken gebelik yapıcam İnşllah bizde güzel haberler verebiliriz hayırlısı
Ben zararı olacağını düşünmüyorum o zaman hiçbir bebeğin dünyaya gelmemesi lazım. Aksine kan akışına faydası olur.
Canim ben transferden sonra 10 dk yattım ve 3 saatlik yolculukla evime döndüm. Ertesi gün işe başladım ve öğretmenim. Yani bişey olmaz. Ben öğretmen olduğum için transfer sonramı hep ayakta geçirdim. Ve sorun olmadı. Doktorumun dedigi 5 kg dan ağır kaldırma ve uzanma, esneme çömelme... Bunlara dikkat ettim.
Teşekkür ederim yorumlarınız içinBende ilk ve ikinci günü evde dinlendim tabiki kalktımda harekette ettim 3.günü Araba kullandım işe gittim çoğunlukta ayakta olduğum bir işim var kendimi unutup çok eğilip dogruldugum uzandıgım oldu agır kaldırmadım sadece yeltendiğimde aklıma geldi hep Halada günlük tempoma devam ediyorum Tam tersi hep yatmak iyi degil kan akısının olması için hareket etmek gerek tabi
Al benden de o kadar sıkıntı mı var acaba diyorumAynı gün transfer olmuşuzşu an hiç transfer olmamış gibiyim siz nasılsınız ?
Bana doktorum her şey serbest günlük hayatına dön dedi. Yaz olsa yüzmende bile sakınca yok cinsellikte yasak değil dedi. Ben de evde ağır kaldırmadan her şeyi yapıyorum arada ayaklarımı havaya kaldırıp yatıyorum kan akışı hızlanıyormuş öyleBen zararı olacağını düşünmüyorum o zaman hiçbir bebeğin dünyaya gelmemesi lazım. Aksine kan akışına faydası olur.
Benim de dün oldu transferimMErhabalar benim de yarın transferim var. Burda herkes transfer oldu mu benim gibi var mı bu günlerde olacak? HErkese hayırlı sonuçlar :)
en hayırlısıyla sonuçlansın inşallah :) evet antalyadayım siz de mi antalyada oldunuz?Benim de dün oldu transferimhiç olmamış gibi :) antalyada mı olacaksın acaba
siz bilirsiniz ayrıca bişey sorsam? yemek yemeyle ilgli bişey demediler tok olabiliriz değil mi transfer sırasında? normal yemeğimi yer giderim diye düşündümBenim de dün oldu transferimhiç olmamış gibi :) antalyada mı olacaksın acaba
Benim doktorum tok ve sıkışık gel demisti. Bir şeyler yiyip gitmiştimsiz bilirsiniz ayrıca bişey sorsam? yemek yemeyle ilgli bişey demediler tok olabiliriz değil mi transfer sırasında? normal yemeğimi yer giderim diye düşündüm
çok teşekkür ederim cevap için :) bana da sıkışık gel dedi evet ama tok kısmını dememişti. ben de öyle yapayımBenim doktorum tok ve sıkışık gel demisti. Bir şeyler yiyip gitmiştim
Belirti aramak istemiyorum ama yine de arıyor insanAl benden de o kadar sıkıntı mı var acaba diyorumAllah korusun. Daha çok erken heralde belirti için dimi
Evet açlık tokluk farketmez ben aç gitmiştim su içince çabuk insin diyesiz bilirsiniz ayrıca bişey sorsam? yemek yemeyle ilgli bişey demediler tok olabiliriz değil mi transfer sırasında? normal yemeğimi yer giderim diye düşündüm
Çok az karın ağrısı oluyor böyle çok ince batma gibi ama o transfer öncesi de vardı sanki rahim kalınlaştı diye.Belirti aramak istemiyorum ama yine de arıyor insangünler hemen geçse keşke
Evet Antalya tüp bebekte oldum. Sizin nerde olcak?en hayırlısıyla sonuçlansın inşallah :) evet antalyadayım siz de mi antalyada oldunuz?
Çok teşekkür ederim iyi bişey olmasına sevindim yarın kontrolüm var bakalım ne diyecekler yumurta toplama işlemi ilaç kullandıktan kaç gün oluyore2 yumurtalar ıle alakalı canım gayet normal yuksek cıkması,
benım opudan 3gun once 3471 cıkmıstı e2.
Rica ederim ne demek.Çok teşekkür ederim iyi bişey olmasına sevindim yarın kontrolüm var bakalım ne diyecekler yumurta toplama işlemi ilaç kullandıktan kaç gün oluyor
Ne yapiyon canim nasıl gidiyor
Ne olsun canım Yine Adet olacak gibi belirtilerim var bide sol ymurtalıgımdan karnımın yanına dopru bişey çekilir gibi oluyor anlamadım :/ Erken gebelik aldım yarın yapıcam .Sen Napıyosun Geçtimi Adet olacakmış hissi sendeNe yapiyon canim nasıl gidiyor
Bilmiyorum canım bazı kişiler olabiliyormuş hatta olanların bile gebe olma ihtimali olabiliyormuş Kan gününe kadar bırakmayın ilaçları diyorlar Tabi bu olası bir kanama adetle de karıştırılıyor olabilir bilmiyorum kiKullandığımız ilaçlardan dolayı zaten adet olmayız bu süreçte. Mesela benim olumsuz oldu hoca bırak ilaçları bırakınca adet olursun birkaç güne dedi.