Merhaba arkadaşlar, şükürler olsun bugün test günüm ve pozitif çıktı.. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım. Bu sonucu bekleyen, isteyen herkese de sağlıkla nasip olsun inşallah.
Sürecimden size biraz bahsetmek isterim. Bana yolun en başındayken bunları okumak çok iyi geliyordu belki size de yol gösterir, fikir olur.
Doğal siklus ile 5. gün 3bb kalite embriyom transfer edildi. Edildiği gün itibariyle hiç yatmadım, sürekli hareket halindeydim normal hayatıma döndüm. İlk 3 gün her gün 2 dilim ananas yedim ve 4. güne kadar hiç banyo yapmadım. Sonrasındaki süreçte de sıcak suyla yine banyo yapmadım ılık soğuğa yakın bir suyla hızlıca duş alıp çıktım. Gün gün detayları yazacağım.
Transfer Günü: Bel ağrısı, kasıklarda batma hissi.
1. Gün: Kasıklarda sancı, gaz, Ateş: 36.6
2. Gün: Dudak çevresi sivilceler, beyaz akıntı, Ateş: 36.6 (Bugün Ovitrelle vuruldum yarım doz)
3. Gün: Hiç bir belirti yok Ateş: 36.4
4. Gün: Mide yanması, sağ kasıkta batma, Ateş: 36.3 (Bugün içimden bir his test yapmamı söyledi erken gebelik testi pozitifti)
5. Gün: Kasıklarda Kramp, mide yanması (İdrar testini tekrarladım hala pozitif)
6. Gün: Kasıklarda Kramp, vajina içinde şişlik hissi (Progestan fitili kullanırken hissediyordum)
7. Gün: Kasıklarda Kramp, mide bulantısı (İdrar testini tekrarladım hala pozitif)
8. Gün: Kasıklarda hafif kramlar, ara ara gelen mide bulantıları.
9. Gün: Beta HcG: 168.47
**İlk zamanda ateşimi ölçme sebebim embriyo rahme tutunmaya çalışırken vücut belirli bir sıcaklık seviyesinde olsun istermiş, bu durumda da 36.5-37.5 arasında olurmuş ateş.(Normalde benim ateşim hep 35,5-36,0 seviyesinde olur)
Kullandığım ilaçlar: İlaç olarak yalnızca corasprin ve decavit içtim. Transferden iki gün önce progestan kapsülü fitil olarak vermeye başladım sabah akşam olmak üzere, hala kullanıyorum. Ve transferden 2 gün sonra yarım doz ovitrelle vuruldum.