2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Aynen canım benimde öyle korkuyorum valla Böyle olan arkadaşlar var mı acaba? Senin adetin ne zamandı ? Bu arada sana test günü ne zaman demişlerdi
28 Kasım benim de ama 26 kasımda kan vereceğim işe başlayacağım için. Bugün sen de öyle söyleyince baya moralim bozuldu neden belirtilerimiz gitti diye ama Şuan pozitif düşünelim bende. Baya düştü benim modum. Yükseltmemiz lazım modları 😊 belirti olunca da olmuyor hormon ilaçları zaten yapıyor bu batma sancıları

Ozellerde ki sistemi bilmem ama devlette 35 yaş üstüne çift embiryo yada 3 yada daha sonraki denemelere çift embiryo yapılıyor. Ama hastalığa göre de yine sistem değişebilir
Benim tüplerim alındı ikiz denemek istiyorum ama hacettepe de tedavi görüyorum o zaman ikiz olmayacak sanırım iki embriyo koydursam şansım daha yüksek olur mu acaba diye düşünüyorum

Kızlar selam transfer tarihi 15 Kasım olanlar hangi gün test yapmayı düşünüyorsunuz benim göğüs hassasiyeti dışında pekte bir belirtim yok sözlerde durumlar nasil

Kızlar selam transfer tarihi 15 Kasım olanlar hangi gün test yapmayı düşünüyorsunuz benim göğüs hassasiyeti dışında pekte bir belirtim yok sözlerde durumlar nasil
28 Kasım test günü canım, 1 veya 2 gün öncesinde kan vereceğim.. erken test yapmak istemiyorum, vaktinde gidicem 😊 bizlerde de pek belirti yok. Belki de bu işin belirtisi diye bir şey yoktur

Malesef düşmüş
Umarim yükselir. Bakalim ilaca devam et dediklerine göre vardır bir bildikleri.
Aynen canım benimde öyle korkuyorum valla Böyle olan arkadaşlar var mı acaba? Senin adetin ne zamandı ? Bu arada sana test günü ne zaman demişlerdi

Kızlar transfer olduğum günden itibaren ara ara kasık ağrılarım ve meme hassasiyetim oldu. Hatta 7. Gün kasık ağrılarımdan dolayı erken test istedi doktorumuz. Kasık ağrılarım şuan hala var. Mesela 2 gün geçiyor 3. Gün tekrar başlıyor. Meme hassasiyeti hiç geçmiyor. Bunlar hep ilaçlardan sanirim. Pozitif ya da negatif diye bir düşünce oturmasın kafanızda bolca dua 🤲🏻

28 Kasım benim de ama 26 kasımda kan vereceğim işe başlayacağım için. Bugün sen de öyle söyleyince baya moralim bozuldu neden belirtilerimiz gitti diye ama Şuan pozitif düşünelim bende. Baya düştü benim modum. Yükseltmemiz lazım modları 😊 belirti olunca da olmuyor hormon ilaçları zaten yapıyor bu batma sancıları
Evet evet valla bende öyle bayagı gelip gidiyor psikoloji bendede 🤦🏻‍♀️ Bende Çarşamba perşembe bir erken gebelik düşünüyorum

Düne kadar adet olacak gibi belirtilerim vardı benimde Onlar geçti Bugun gögüs hassasiyetim devam ediyor diğer belirtiler kayboldu gibi sanki adet oldumda rahatladım gibi oldu . Ben Çarşamba perşembe erken gebelik testi düşünüyorum durumuna göre belki cuma gibide kan yaparım pozitif görmezsem sanırım 28 inden önce kan vermem

Kızlar bu benim ikinci denemem ilki kimyasal olmuştu asla evde test yapmayın o yıkımdan belki de düştü kan için bişey diyemem ama..
Ben hiç kaset test yapmadım hayatımda Böyle bir ihtimalin olması bile benim için mucize olduğundan dolayı o duyguyu yaşamak istiyorum sonuç negatifte olsa üzülmeyeceğim sonucta daha erken olmuş olacak ama çift görürsem o mutlulugu da yasamak istiyorum

Canım inşallah iki gün sonrasında artar değerin hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻benim de değerim 8.gün 33-10.gün 13dü söylemiştim daha önce esas test tarihim yarın inşallah yükselir az da olsa bir umudum var açıkçası sende moralini bozma dur bakalım belki yükselir. Malesef bizlerin bu yolu o kadar yorucu oluyor ki ama umudumuzu kaybetmemeliyiz hayırlısı ile inşallah Allahım tez zaman da kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin 🙏🏻
Sizindemi öyle oldu inşallah bir mucize olur ikimizede

Merhaba arkadaşlar, şükürler olsun bugün test günüm ve pozitif çıktı.. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım. Bu sonucu bekleyen, isteyen herkese de sağlıkla nasip olsun inşallah.

Sürecimden size biraz bahsetmek isterim. Bana yolun en başındayken bunları okumak çok iyi geliyordu belki size de yol gösterir, fikir olur.

Doğal siklus ile 5. gün 3bb kalite embriyom transfer edildi. Edildiği gün itibariyle hiç yatmadım, sürekli hareket halindeydim normal hayatıma döndüm. İlk 3 gün her gün 2 dilim ananas yedim ve 4. güne kadar hiç banyo yapmadım. Sonrasındaki süreçte de sıcak suyla yine banyo yapmadım ılık soğuğa yakın bir suyla hızlıca duş alıp çıktım. Gün gün detayları yazacağım.

Transfer Günü: Bel ağrısı, kasıklarda batma hissi.
1. Gün: Kasıklarda sancı, gaz, Ateş: 36.6
2. Gün: Dudak çevresi sivilceler, beyaz akıntı, Ateş: 36.6 (Bugün Ovitrelle vuruldum yarım doz)
3. Gün: Hiç bir belirti yok Ateş: 36.4
4. Gün: Mide yanması, sağ kasıkta batma, Ateş: 36.3 (Bugün içimden bir his test yapmamı söyledi erken gebelik testi pozitifti)
5. Gün: Kasıklarda Kramp, mide yanması (İdrar testini tekrarladım hala pozitif)
6. Gün: Kasıklarda Kramp, vajina içinde şişlik hissi (Progestan fitili kullanırken hissediyordum)
7. Gün: Kasıklarda Kramp, mide bulantısı (İdrar testini tekrarladım hala pozitif)
8. Gün: Kasıklarda hafif kramlar, ara ara gelen mide bulantıları.
9. Gün: Beta HcG: 168.47

**İlk zamanda ateşimi ölçme sebebim embriyo rahme tutunmaya çalışırken vücut belirli bir sıcaklık seviyesinde olsun istermiş, bu durumda da 36.5-37.5 arasında olurmuş ateş.(Normalde benim ateşim hep 35,5-36,0 seviyesinde olur)

Kullandığım ilaçlar: İlaç olarak yalnızca corasprin ve decavit içtim. Transferden iki gün önce progestan kapsülü fitil olarak vermeye başladım sabah akşam olmak üzere, hala kullanıyorum. Ve transferden 2 gün sonra yarım doz ovitrelle vuruldum.

X