2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Bekleyin adete 1 gün kala veya adetınız gecınce yapın kan tahlili de düşük cıkınca moralınız vs bozulur gerek yok gec olması en iyi az daha sabır o halde🤲🏼🐣 güzel haberler alırız ınsallah
Insallah cok tesekkur ederim aynen bekleyeceğim bakalim 🌺

Insallah gönlünde ki gibi olur herşey ssvd biraz doktorla alakalı bence dener olmuyorsa zorlamaz zaten
İnsallah gönlüme göre ben de bulurum doktor illa da diretmem tabi saglıkla ilerlesin ama yapmak denemek istiyorum direk sezeryan istemiyorum

Annemin teyzeleri ikiz bi de kuzenimin var ama onlar tüp bebek ikizi eşimin ailesinde de var ikiz
Oooo maşallah o zaman ikiz olma ihtimalleri var canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İlk çocuğun olacak dimi ? Bu değerle henüz keseyi görmedi mi doktor

Oooo maşallah o zaman ikiz olma ihtimalleri var canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İlk çocuğun olacak dimi ? Bu değerle henüz keseyi görmedi mi doktor
Evet ilk gebeliğim kuzum randevum yarın henüz gitmedim 3000üstü anca perşembe olur diye hesap ettiğim için o zamana aldım randevu

Ayyy inşallah ya ben kendimce hesaplamıştım doktorum sürekli kan verme dedi dün artışı merak edip verdim yüksek geldi baya randevum yarın bakalım inşallah keseyi görürüm 😻
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :anneadayı::emir_bebek:hep çok isterdim ikiz ama ne benim ailemde ne eşiminkinde ikiz maalesef yok

Merhabalar ben de kısmetse kasım annesi olacağım yani halihazırda da kasım annesiyim ama tekrardan tadıcam bu duyguyu inşallah benim sat 4 şubat beklenen doğum tarihi ise 11 kasım ilk doktor randevum yarın umarım bütün güzellikleri birlikte paylaşırız🙏🙏🙏

Kızlar ben geldimmm :)
Daha minicik :KK70: normal gözükmedi alttan baktı
çok bişi de demedi bana :KK70:
02,67 mm :KK70:

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-03-16 at 10.35.36.jpeg
    WhatsApp Image 2022-03-16 at 10.35.36.jpeg
    117,4 KB · Görüntüleme: 65
X