Ben tam yazdim sende sormussun canim 2 gunde bir 2 katıSevgili anneler hcg değerleriniz her gün mü ikiye katlanıyor yoksa iki günde bir mi ikiye katlanıyor, internette 24 ila 48 saatte bir ikiye katlanır diyorda
Canım üzme kendini nolur o kadar küçük değerle kese zaten görünmez ki küçüktür daha senin değerin artmıştır ama yeterli düzeye gelmemiştirKızlar dualarınıza ihtiyacım var, değerim 179 ama doktor keseye baktı göremedi rahmin kalın ama kese henüz oluşmamış dedi,keseyi 1500 lerde görüyoruz zaten ama kimyasal olabilir dedi,kan tahlili verdim tekrardan, lütfen dua edin o kadar umut ettim Sevindim sonu hüsranla bitmesin kendimi zor toparlarım
Kuzum progestan al başla bence hemen fitil olarak riske atma doktorunda da pek bi is yok anladığım kadarıyla. Benim progesteron ayin 5inde 36 çıkmış ben de bugün aldım sonucu ama yine de kullanıyorum bir kez leke gördüm diye doktorum devam dediSonucum çıkmış kızlar cuma 178 di şimdi 665 çıkmışama progesteron hormonum düşmüş o sorun olurmu sizce cuma 14.98 di şuan 9.04
Doktora sormadan kullanamam kuzum bende başka bi hastalıklarda var o yüzdenKuzum progestan al başla bence hemen fitil olarak riske atma doktorunda da pek bi is yok anladığım kadarıyla. Benim progesteron ayin 5inde 36 çıkmış ben de bugün aldım sonucu ama yine de kullanıyorum bir kez leke gördüm diye doktorum devam dedi
Zannetmiyom canim igneden önce yumurtalarım catlamamisti çok yeni dedi doktorum zatenGeç döllenme olsa yani 20. günü baza alsak bu kese görünmezdi bence. çünkü 4 haftalık bile olmuyor. acaba iğneden önce mi tuttu ki
Rabbim insaAllah keseyide kalp atışına duymayı nasip etsin canim saglikla kucağına almayı nasip etsin stres yapmaKızlar dualarınıza ihtiyacım var, değerim 179 ama doktor keseye baktı göremedi rahmin kalın ama kese henüz oluşmamış dedi,keseyi 1500 lerde görüyoruz zaten ama kimyasal olabilir dedi,kan tahlili verdim tekrardan, lütfen dua edin o kadar umut ettim Sevindim sonu hüsranla bitmesin kendimi zor toparlarım
Bende 2000 küsür olduğu halde alttan bakıldı onda bile zor görüldü sıkıntı yapmayın imkansız o beta ile görülmesi98 di sonra 179 oldu bide şimdi kan verdim bakalım bunun sonucu ne çıkıcak, keseyi göremedi diye öyle dedi
48 72 saataralıpında iki katı veya 48 saatte yüzde yetmiş arması lazımmış aslında. 2 günde bi iki katı olayı bi tık yanlış buna göreBi gün durup ertesi gün versin degıl mi 196 çıkması gerekirken 179 cıkmıs ama saat farkı bile etkiler
Bende tam bana da bakılmadı yazacaktımBende hiç progesteron degerlerime bakilmadi ilk kez hamile kaldigim için bakilmamis olabilir ama burada okuduğum kadariyla herkese yapılmış sanırım yapılmayan olursa panik olmasın diye söyleyeyim dedim
Okyanus canım o zaman benim yarın ki değerim 500-600 civarı birşey çıkmalı benim hesabıma göre de 1500 civarıHer gün ki katı degıl canım 2 günde iki kat artış 10 u 54 12si 108 oyle
Bende adete 1 haftayı geçkin kasık ağrısı olmaya başladı özellikle sol tarafta,birde ateş basması yemediğin şeyleri yeme isteği,benim belirtilerim bunlar oldu ve göğüs ucu sızlamasıkızlar biraz erken gebelik belirtiilerinden bahsedebilir misiniz sordum ama kimse cevap vermedi. Benimde 5 günüm var reglime inşallah güzel haberi alırım. göğüs hassasiyeti ve ara ara kasıktan bacağa kadar giren kramplar dışında bi problemim yok. siz ilk ne zaman anladınız?
evet doğru tam iki katı değilde yüzde 65 i artıyor gibi oluyorAma her gün degil iki günde bir iki katına artıyor canim goremezsen korkma yani benim 7 sinde 189 du doktor hesapladi 2 gunde bir 2 kati seklinde 15 ine anca gorunur dedi 3200 fln yapıyor yarın
o zaman çok erken görünmüş olmuyor mu?Zannetmiyom canim igneden önce yumurtalarım catlamamisti çok yeni dedi doktorum zaten
48 72 saat aralığında 2 katına ulaşan değer veya 48 saatte yüzde yetmiş oranında artan değer sağlıklı kabul ediliyor. Genelde 2 günde 2 katı deniyor ama doktorlar için yüzde 70 i geçmesi yeterli.Sevgili anneler hcg değerleriniz her gün mü ikiye katlanıyor yoksa iki günde bir mi ikiye katlanıyor, internette 24 ila 48 saatte bir ikiye katlanır diyorda
ay tüh ben yarın binleri bulur da belki keseyi görürüm diye heveslenmiştim48 72 saat aralığında 2 katına ulaşan değer veya 48 saatte yüzde yetmiş oranında artan değer sağlıklı kabul ediliyor. Genelde 2 günde 2 katı deniyor ama doktorlar için yüzde 70 i geçmesi yeterli.
Neye göre bakılıyor bilmiyorum bende hiç bakmadı ama geçenlerde bir lekelenme ve ağrı yaşadım o zaman yerleşme kanaması dedi yerleşmeden sonra çok az da olsa düşük riski var dedi 3 tane iğne yazdı progesteron iceriyormus o da onları yaptırdım . Aynen acil durumlar için numara önemli ya ben gecenin 10 unda adamı aradım lekelenme ağrı olunca sağolsun hemen ulttrason çektir beni ara falan dediBende tam bana da bakılmadı yazacaktım
Bana düşüğüm olmasına rağmen bakılmadı
. Aşırı sancım olursa diye duphaston verdi Allah korusun acil durumlar için numarası var zaten.