- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 38
Ben. 2. Bebe rahatligi sanirim..yarin gidip.kqn veririm ama.dra gitmeyi dusunmuyorum dahaKızlar benim gibi henüz doktora gidemeyen var mı ? İnşallah pazartesi gidicem umarım güzel haberlerle dönerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben. 2. Bebe rahatligi sanirim..yarin gidip.kqn veririm ama.dra gitmeyi dusunmuyorum dahaKızlar benim gibi henüz doktora gidemeyen var mı ? İnşallah pazartesi gidicem umarım güzel haberlerle dönerim.
Oow epey karışık durumun ama korkma Bak ben 19 şubatta transfer oldum ayın 27 den beri lekelenmelerim oluyor dün arttığı için yatış aldım bugün yine evimde dinleniyorum içini ferah tutDaha doktorum yok canım maalesef . 10 Mart günü kan verdim sonuç gösterdim devletteki. Haftaya gel dedi.14-15-16 Mart tarihlerinde grev yapacaklarmış doktorlar. Daha özel bakamadım bulunduğum yerde özel de yok 1 saat uzaklıkta
Devlet hastanesinde de bakmıyorlar direk Ankara’ya sevk ediyorlar 2 saaat uzaklıkta
Sürekli sol kasığım kasılıyor böyle yanıyor sızlıyor gibi oluyor . 2 kaybım olunca şimdi diken üstünde oturuyorum. İlk gebeliğimde bebeklerim ikiz di teki düştü teki dünyaya geldi. Hastaneden çıkamadım 35 haftalık dünyaya getirdim, çok tedirgin oluyorum. Bulunduğum yerde hastane bildiğin büyük sağlık ocağı gibi . İki seçenek var ya ankara(2saat) yada aksaray(1 saat) .10 martta acile gittim kanamam geldi diye bakmadılar bile bana kan vermişsiniz zaten bidaha veremezsiniz dedi. Eve tıpış tıpış geldim .Oow epey karışık durumun ama korkma Bak ben 19 şubatta transfer oldum ayın 27 den beri lekelenmelerim oluyor dün arttığı için yatış aldım bugün yine evimde dinleniyorum içini ferah tut
Sağlıcakla bebeğin seninledir Korkutuyorlar bizi işte
Senin kanaman böyle aktif kanama mı yoksa lekelenme şeklinde sildikçe mi geliyorSürekli sol kasığım kasılıyor böyle yanıyor sızlıyor gibi oluyor . 2 kaybım olunca şimdi diken üstünde oturuyorum. İlk gebeliğimde bebeklerim ikiz di teki düştü teki dünyaya geldi. Hastaneden çıkamadım 35 haftalık dünyaya getirdim, çok tedirgin oluyorum. Bulunduğum yerde hastane bildiğin büyük sağlık ocağı gibi . İki seçenek var ya ankara(2saat) yada aksaray(1 saat) .10 martta acile gittim kanamam geldi diye bakmadılar bile bana kan vermişsiniz zaten bidaha veremezsiniz dedi. Eve tıpış tıpış geldim .
bu süreçte vitamin takviyesi alıyor musun peki?Ben. 2. Bebe rahatligi sanirim..yarin gidip.kqn veririm ama.dra gitmeyi dusunmuyorum daha
Ne sacma yaa durup dururken teste gitsen tmm bakmasin da kanaman var sonucta... icini ferah tut yine de moral onemliSürekli sol kasığım kasılıyor böyle yanıyor sızlıyor gibi oluyor . 2 kaybım olunca şimdi diken üstünde oturuyorum. İlk gebeliğimde bebeklerim ikiz di teki düştü teki dünyaya geldi. Hastaneden çıkamadım 35 haftalık dünyaya getirdim, çok tedirgin oluyorum. Bulunduğum yerde hastane bildiğin büyük sağlık ocağı gibi . İki seçenek var ya ankara(2saat) yada aksaray(1 saat) .10 martta acile gittim kanamam geldi diye bakmadılar bile bana kan vermişsiniz zaten bidaha veremezsiniz dedi. Eve tıpış tıpış geldim .
Folik asit ve d vitamini aliyorum.d vitaminini bayadir kullaniyorum zaten foliki de sat zamani başlamıştımbu süreçte vitamin takviyesi alıyor musun peki?
7-8 damla geldi bitti . Ara ara WC ye girdiğimde peçeteye de akıntı şeklinde içinde pembemsi bişi oluyor .Senin kanaman böyle aktif kanama mı yoksa lekelenme şeklinde sildikçe mi geliyor
Benimde ilk gebeliğim tüp bebek ile
2. Transferim 1. De negatifi gördük bunda da pozitifi öğrendiğimden beri 5+3 deyiz ara ara lekelenmelerim oluyor ama doktorum normal diyor
D3 dimi? Demir çoğu kadın da azdır değerlerinize baktırıp demir de çok önemli onu da ihmal etmeyinFolik asit ve d vitamini aliyorum.d vitaminini bayadir kullaniyorum zaten foliki de sat zamani başlamıştım
Kadın doğum bölümü yok acilde. Ben kadın doğumcu değilim dedi direk bana, çimer e yazacağımNe sacma yaa durup dururken teste gitsen tmm bakmasin da kanaman var sonucta... icini ferah tut yine de moral onemli
Onları normal karşılıyorlar bol bol dinlen doktora gidene kadar7-8 damla geldi bitti . Ara ara WC ye girdiğimde peçeteye de akıntı şeklinde içinde pembemsi bişi oluyor .
Demir depolarim doluydu en son ondan pekndert etmedim. Ama zaten keseyi gormeye gidince tum taramalar yapilacak bastan. Bende tsh sorun olmustu mesela ilk gebelikte mujtemelen bunda da olur testten sonra ona da baslarimD3 dimi? Demir çoğu kadın da azdır değerlerinize baktırıp demir de çok önemli onu da ihmal etmeyin
Perşembe gününe randevu aldım . Tabi sağlık çalışanlarının keyfi olur da grevi 17 sine kadar sürdürmezlerse inşallah gideceğim dr aOnları normal karşılıyorlar bol bol dinlen doktora gidene kadar
E o bolumle ilgili acil vakalara kim bakiyo peki. Ozel hastane muayenehane fln da yok galibaKadın doğum bölümü yok acilde. Ben kadın doğumcu değilim dedi direk bana, çimer e yazacağım
İnşallah gidip her şeyin yolunda olduğunu öğrenince için ferahlar şimdi ne desek zor seni çok iyi anlıyorumPerşembe gününe randevu aldım . Tabi sağlık çalışanlarının keyfi olur da grevi 17 sine kadar sürdürmezlerse inşallah gideceğim dr a
Direk Ankara’ya ambulans ile gönderiyorlar, Ocak ayında kimyasal geçirdim beni direk ambulans ile Ankara’ya götürmeye kalktılar . Bi kan sonucuna bakarak Ankara şehir hastanesindeki kadın acil doktoruna soruyor herşeyi . Dedim gerek yok imza qtoxam eve gidicem, daha ok strese girdim, kanamam çok değil çok olursa gelirim dedim. Acaip bir hastaneE o bolumle ilgili acil vakalara kim bakiyo peki. Ozel hastane muayenehane fln da yok galiba
deneyimli anne ne güzel serikanlısın cinsiyet ne hissediyorsunDemir depolarim doluydu en son ondan pekndert etmedim. Ama zaten keseyi gormeye gidince tum taramalar yapilacak bastan. Bende tsh sorun olmustu mesela ilk gebelikte mujtemelen bunda da olur testten sonra ona da baslarim
İnşallah 17 sine kadar nasıl dayanacağım bilmiyorumİnşallah gidip her şeyin yolunda olduğunu öğrenince için ferahlar şimdi ne desek zor seni çok iyi anlıyorum