2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kizlar hayirli sabahlar . Biraz once lavaboda peceteye lekelenmem gelmis. Nasil korktum. Yuregim nasil korkulu atiyo ne yapacagimi da bilemedim. Sirt ustu yattim hemen korkudan. İnsallah bisey olmaz
Yerleşme kanaması olabilir, bugün dinlenmenizde fayda var, endişe etmeyin doktorunuza söylediniz mi?

Kızlar kesenin boyu nerede yazıyor?

Bende 1 GS 0.48 Cm yazıyor bumu kese boyu?
Ultrasonlar farklı hep galiba bende de kaçıncı haftada olduğu yazmıyor canım maalesef boyu şurada 7.7 yazan çünkü doktor kese 7.7 ml dedi ondan biliyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 57
Thread 'Hamileyken ne yemeliyiz, ne yememeliyiz?' https://www.kadinlarkulubu.com/konu/hamileyken-ne-yemeliyiz-ne-yememeliyiz.1306233/
Kızlar günaydın ekleyebildim mi konuyu tam bilmiyorum ama sadece beslenme üzerine bir konu açtım, fark ettim de en çok arattığım sey oldu bu konu bu aralar. Burada da konuşuyoruz elbette ama arada kaynayabiliyor, sadece beslenme ile ilgili doktorunuzun verdiği bilgileri actigim konuda da paylaşabilirseniz çok güzel olur diğer tüm konuları burada konuşuyoruz zaten bizim gibilere fikir olur ya da doktoru ilgisiz olanlar faydalanır ben dün doktorumun söylediklerini madde madde yazdım sizler de destek olursanız özellikle faydalı ya da zararli bir şey duyduğunuzda çok sevinirim beslenme günlüğümüz gibi bir şey olur 🌸
Bende sayfa açılmadı ☺️

Merhaba benim ilk gebeliğim inşallah :)
Beslenmeyi araştırınız mı hanımlar
Günde 2 tane ceviz yiyeceğim ve kahve, çaydan uzak duracağım kafein iyi değilmiş.
Folik asit verdi doktorum. Zaten 1 ay öncesinde de kullanıyordum 400lük
Sabahları çay yerine süt içiyorum ama fena uykum geliyor :)

Günde 2 tane ceviz yiyeceğim ve kahve, çaydan uzak duracağım kafein iyi değilmiş.
Benimde ilk gebeliğim 😊 sabahları yulaflı krep ,pankek peynir zeytin yiyorum ben genelde o düzene devam etcem

Kizlar selam simdi doktordan geldik.5+5 hamileligim.gecen hafta gittigimizde kese gozukmesine ragmen kucuk keseye benzeyen birsey var haftaya bakacagiz dedi.bos gebelik vs olabilir dedi.bu hafta gittik kese var icinde bebekte var hatta kap atisi baslamis dedi.herhangi bir ses dinlemedik ama gordu heralde.dis gebelik vs degil gebelik var dedi.bende gerilik vs var mi hocam dedim.haftasina gore geri.soyledigin hafta degil dedi.neden boyle dedi neye gore dedi anlamadim.kese var bebek var kalp atisi bile var diyip acaba icindeki bebek olusumunun boyutu mu kucuktu kese mi anlayamadim doktordan asiri sogudum.sizin yorumunuz nedir.ben normalde bu hfta bebegi bile goremeyiz diye gittim hem gorup hemde soyledigin haftaya gore geri demesi kafami sasirtti
Gerilik olduğunu hiç sanmıyorum veya bende gerilik var o zaman ☺️ Bende 5+3 deyim kanamayla gittim (doktora göre lekelenme)keseyi gördü yolk gördü ama kalp atışı İçin erken dedi bana da içini ferah tut bence 🌸🌸

Kizlar hayirli sabahlar . Biraz once lavaboda peceteye lekelenmem gelmis. Nasil korktum. Yuregim nasil korkulu atiyo ne yapacagimi da bilemedim. Sirt ustu yattim hemen korkudan. İnsallah bisey olmaz
Devam etti mi lekelenmeniz

Canım bir konu açtım bununla ilgili doktorumun önerilerini yazdım bu konuya👇
Hamileyken ne yemeliyiz, ne yememeliyiz?

X