- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 27
Anladım canım5+3haftalıktık canım ultrasonla bakmıştı karından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım5+3haftalıktık canım ultrasonla bakmıştı karından
Hayır üstünde yok, altından çizgi gibi iniyor, bende önceden de vardı silikti biraz daha belirginleşti sanırım.o çizgi nereye kadar uzanıyor yani göbek deliği nin üstünde de var mı
Bende en çok onu merak ediyorum.Kızlar bişey sorucam ramazanda oruç tutabilirmiyiz acaba ?
Yerleşme kanaması olabilir, bugün dinlenmenizde fayda var, endişe etmeyin doktorunuza söylediniz mi?Kizlar hayirli sabahlar . Biraz once lavaboda peceteye lekelenmem gelmis. Nasil korktum. Yuregim nasil korkulu atiyo ne yapacagimi da bilemedim. Sirt ustu yattim hemen korkudan. İnsallah bisey olmaz
Bende çok merak ediyorum ya .Napsak kiKızlar bişey sorucam ramazanda oruç tutabilirmiyiz acaba ?
bende dün farkettim ama benimki boydan boya var tuhafHayır üstünde yok, altından çizgi gibi iniyor, bende önceden de vardı silikti biraz daha belirginleşti sanırım.
İlk 3 ay bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş sanmıyorum doktorların izin vereceğini dinen de sıkıntı olacaksa tutmamak daha iyiymişBende çok merak ediyorum ya .Napsak ki
Ultrasonlar farklı hep galiba bende de kaçıncı haftada olduğu yazmıyor canım maalesef boyu şurada 7.7 yazan çünkü doktor kese 7.7 ml dedi ondan biliyorumKızlar kesenin boyu nerede yazıyor?
Bende 1 GS 0.48 Cm yazıyor bumu kese boyu?
Canım yemek değilde susuzluk etkiler bebişi diye düşünüyorum.Benimde kafam karışıkİlk 3 ay bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş sanmıyorum doktorların izin vereceğini dinen de sıkıntı olacaksa tutmamak daha iyiymiş
Bende sayfa açılmadıThread 'Hamileyken ne yemeliyiz, ne yememeliyiz?' https://www.kadinlarkulubu.com/konu/hamileyken-ne-yemeliyiz-ne-yememeliyiz.1306233/
Kızlar günaydın ekleyebildim mi konuyu tam bilmiyorum ama sadece beslenme üzerine bir konu açtım, fark ettim de en çok arattığım sey oldu bu konu bu aralar. Burada da konuşuyoruz elbette ama arada kaynayabiliyor, sadece beslenme ile ilgili doktorunuzun verdiği bilgileri actigim konuda da paylaşabilirseniz çok güzel olur diğer tüm konuları burada konuşuyoruz zaten bizim gibilere fikir olur ya da doktoru ilgisiz olanlar faydalanır ben dün doktorumun söylediklerini madde madde yazdım sizler de destek olursanız özellikle faydalı ya da zararli bir şey duyduğunuzda çok sevinirim beslenme günlüğümüz gibi bir şey olur
Canım naptın bişi yoktur umarım,Kizlar hayirli sabahlar . Biraz once lavaboda peceteye lekelenmem gelmis. Nasil korktum. Yuregim nasil korkulu atiyo ne yapacagimi da bilemedim. Sirt ustu yattim hemen korkudan. İnsallah bisey olmaz
Doktorum malesef yok. Yani sehir hastanesinden sira buldukca gidebiliyoruz doktora. Yatip dinleniyorum simdi daha iyiyim sukur sagolunYerleşme kanaması olabilir, bugün dinlenmenizde fayda var, endişe etmeyin doktorunuza söylediniz mi?
Benimde ilk gebeliğim sabahları yulaflı krep ,pankek peynir zeytin yiyorum ben genelde o düzene devam etcemMerhaba benim ilk gebeliğim inşallah :)
Beslenmeyi araştırınız mı hanımlar
Günde 2 tane ceviz yiyeceğim ve kahve, çaydan uzak duracağım kafein iyi değilmiş.
Folik asit verdi doktorum. Zaten 1 ay öncesinde de kullanıyordum 400lük
Sabahları çay yerine süt içiyorum ama fena uykum geliyor :)
İyiyim sukur devamli bakiyorum. Kesildi gibi ama omrumden omur gittiCanım naptın bişi yoktur umarım,
Gerilik olduğunu hiç sanmıyorum veya bende gerilik var o zaman Bende 5+3 deyim kanamayla gittim (doktora göre lekelenme)keseyi gördü yolk gördü ama kalp atışı İçin erken dedi bana da içini ferah tut benceKizlar selam simdi doktordan geldik.5+5 hamileligim.gecen hafta gittigimizde kese gozukmesine ragmen kucuk keseye benzeyen birsey var haftaya bakacagiz dedi.bos gebelik vs olabilir dedi.bu hafta gittik kese var icinde bebekte var hatta kap atisi baslamis dedi.herhangi bir ses dinlemedik ama gordu heralde.dis gebelik vs degil gebelik var dedi.bende gerilik vs var mi hocam dedim.haftasina gore geri.soyledigin hafta degil dedi.neden boyle dedi neye gore dedi anlamadim.kese var bebek var kalp atisi bile var diyip acaba icindeki bebek olusumunun boyutu mu kucuktu kese mi anlayamadim doktordan asiri sogudum.sizin yorumunuz nedir.ben normalde bu hfta bebegi bile goremeyiz diye gittim hem gorup hemde soyledigin haftaya gore geri demesi kafami sasirtti
Devam etti mi lekelenmenizKizlar hayirli sabahlar . Biraz once lavaboda peceteye lekelenmem gelmis. Nasil korktum. Yuregim nasil korkulu atiyo ne yapacagimi da bilemedim. Sirt ustu yattim hemen korkudan. İnsallah bisey olmaz
Canım bir konu açtım bununla ilgili doktorumun önerilerini yazdım bu konuyaMerhaba benim ilk gebeliğim inşallah :)
Beslenmeyi araştırınız mı hanımlar
Günde 2 tane ceviz yiyeceğim ve kahve, çaydan uzak duracağım kafein iyi değilmiş.
Folik asit verdi doktorum. Zaten 1 ay öncesinde de kullanıyordum 400lük
Sabahları çay yerine süt içiyorum ama fena uykum geliyor :)