2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar bişey soracağım keseyi görmeden önce kaç kez kan verdiniz? Ben 2 kez verdim normal mi ?haftaya keseyi görmeye gelin dedi doktorum

Kızlar bişey soracağım keseyi görmeden önce kaç kez kan verdiniz? Ben 2 kez verdim normal mi ?haftaya keseyi görmeye gelin dedi doktorum
Eger düzenli artış varsa genelde 2 defa yeterli oluyor benim kasık ağrım çok şiddetliydi dış gebelik mi diye tanilamak için keseyi görene kadar hep istedi doktor çok şükür rahim içi gebelikti

Merhabaaaa kızlar sat 25.012022 benide ekler misiniz :)
Senle aynıyız benim de aynı son adet tarihim 25 Ocak
Ben sürekli uyuyorum inan ki fırsat buldukca
Hayirli aksamlar anneler belki erken bilmiyorum ama midesi bulanan yada bulanmaya baslayan var mi?
Yok canım bugun doktor dedi ki miğde bulantısı kalp atıslarının basladıgının habercisiymiş ikinci gebeliğim ama yeni öğrendim 3 gündür benim de felaket ilaç yazdı

Eger düzenli artış varsa genelde 2 defa yeterli oluyor benim kasık ağrım çok şiddetliydi dış gebelik mi diye tanilamak için keseyi görene kadar hep istedi doktor çok şükür rahim içi gebelikti
Sağol canım, benimde kasıklarda ağrı var, adet ağrısı gibi. Doktora söyleyeyim mi

Bende iki kez verdim alttan ultrasonla pazartesi gel görürüz dedi kabul etmedim bi hafta daha bekleyip kalp atışlarını da duymak istiyorum Allah nasip ederse
Sağolun rahatladım. İyi bir doktor arıyorum bakalım, aynı doktorla mı devam etsem başka doktora mı geçsem diye düşünüyorum

Sağol canım, benimde kasıklarda ağrı var, adet ağrısı gibi. Doktora söyleyeyim mi
Benim ağrı adet ağrısından kötüydü hastaneliktim ve tek taraflıydı ağrı ilaç uygulanacaktı bhcg pozitif gelince uygulamadılar adet agrısı gibi ağrılar olabiliyor diyorlar tecrübeli hamileler yine doktoruna söylersin ama muhtemelen normal diyecektir

Çok sağol canım, bende birkaç kişiye sordum aileden rahim genişliyor olabilir dediler. Senin adına da sevindim, sorun çıkmamış çok şükür

Hanımlaar hayırlı akşamlar topiği yeni gördüm bende 1 hafta önce öğrendim gebeliğimi henüz çok yeni Sat 5 şubat beni de listeye ekler misin? Tahmini doğum 12 Kasım

Hanımlaar hayırlı akşamlar topiği yeni gördüm bende 1 hafta önce öğrendim gebeliğimi henüz çok yeni Sat 5 şubat beni de listeye ekler misin? Tahmini doğum 12 Kasım
Tabi ki de eklerim aramıza hoşgeldin,sağlıkla büyüsüne bebişlerimiz

Ne güzel :) gördün mü kalp atışlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…