Bana alttan bakıldı o yüzden mi bilmiyorum mm yazmıyor doktor da söylemediCanım hayırlı olsun bende 5+1 de gördüm kese dün 3.70mm yazıyordu bana çok küçük geldi sende kaç mm yazıyor :)
Var eve geçince ekleyim hemen
Sizin de var mıydı kese resmi
Attım canımVar eve geçince ekleyim hemen
Sizin de var mıydı kese resmi
Banada alttan bakılmıştı canımBana alttan bakıldı o yüzden mi bilmiyorum mm yazmıyor doktor da söylemedi
Bende mm yazmıyor amaBanada alttan bakılmıştı canım
Canım hayırlı olsun bende 5+1 de gördüm kese dün 3.70mm yazıyordu bana çok küçük geldi sende kaç mm yazıyor :
Amin canım cümlemizin inşallah bende 17 sinde gidicemAllah bağışlasın benim de böyle nerdeyseeve geöer geçmez atcam zaten. 21 inde kalp için gidicem
Altta falan yazmıyor muBende mm yazmıyor ama
GS Yazanlar olmalı ama çok gs yazıyor bilemedim:)Eki Görüntüle 3023650
Canım hangisine bakıyorsun acaba kaç mm olduğuna ?
Bende bilemedim canımGS Yazanlar olmalı ama çok gs yazıyor bilemedim:)
At canımHayır hiçbirşey yazmıyor ekliyorum şimdi
Doktorum bana da gebeliği öğrenir öğrenmez duphaston yazdı. Öncesinde düşüğüm olduğu için önlem amaçlı.Bugün ben de kese gördümama tam yuvarlak değildi başka bir doktor elips sağlıksız dedi falan dedim doktor güldü keseb daha çok yeni dikkat et dedi. Bağırma tuvalette fazla durma vs dedi. Duphaston diye bi ilaç yazdı düşüğü engelleyen ilaçlar arasında en çok kullanılanmış güya. Bide demir folik asit ve çinko içeren tek bi ilaç yazdı
Olabilir, bende var hala. 6 martta bat.Benimde göğüslerim acımaya başladı, regli olacakmışım gibi ağrı oluyor reglime az kaldığı için sanırım
kuzu iki gün arayla mı kan verdin98.01 di 178.9 çıkmış kızlar şimdi hcg
Evet canım Çarşamba verdim bide bugün verdimkuzu iki gün arayla mı kan verdin