2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
ben bugün ilk defa yaşadım uzanayım dedim uyumuşum eşim uyandırdı çok tatlı bir şekerlemeydi Canlarım size bir soru benim hep sağ alt kasık ağrırdı iki gündür sanki kese yukarı çıkmış gibi sol karın bölgem şişip ağrımaya başladı kendimi dikkatli gözlemliyorum. Sağdaki sol yukarıya kaydı kızlar

O bendede vardı sol kasık ağrırdı bu güne kadar yarım karış yukarı çıktı ağrı neden ki bu

O bendede vardı sol kasık ağrırdı bu güne kadar yarım karış yukarı çıktı ağrı neden ki bu
düşük tehlikesi geçti demek mi acaba kese yukarı mı oturdu ki ? çünkü o ilk ağrı olan yer o kadar aşağıdaydıı ki sanki bi öksürsem dışarı çıkacak gibiydi şimdi

düşük tehlikesi geçti demek mi acaba kese yukarı mı oturdu ki ? çünkü o ilk ağrı olan yer o kadar aşağıdaydıı ki sanki bi öksürsem dışarı çıkacak gibiydi şimdi
Bilmiyorum ki kuzum ama bildiğin rahimde şuan ağrı mı gerginlik mi neyse anlayın siz valla inşallah sıkıntılı durum değildir

Canım daha değerler çok yeni kese oluşmaz ki anca 1 haftaya falan oluşur ağrılar rahim büyüdüğü için oluyormuş doktorum normal dedi

Hayirli aksamlar anneler belki erken bilmiyorum ama midesi bulanan yada bulanmaya baslayan var mi?

Kızlar birşey daha diyim belki farkedeniniz olmuştur açık kahverengi çizgim çıkmış göbeğimde upuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…