- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
İnsallah canım cok acayip sanki hıç anne olmadım ayrı heyecan öyle Rabbime cok sukurHaftaya bende inşallah duyarım canım 6+1 de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canım cok acayip sanki hıç anne olmadım ayrı heyecan öyle Rabbime cok sukurHaftaya bende inşallah duyarım canım 6+1 de
Amin inşallah canım. Keseyi ve kalp atışlarını duyduğum zaman rahatlıycamİnsallah sıkı sıkı tutunur içini ferah tut ahır seyler yapma
İnsallah canım inan anlayabiliyorum benim de 2 kımyasal var bundan önce Aralık ve Ocak testler de görüp 3 gün gecikmeli adet oldum birinde birin de 4 gün erken oldu yine gördüm testte pozitif tutunma asamasında tutunmadi isteAmin inşallah canım. Keseyi ve kalp atışlarını duyduğum zaman rahatlıycam
Genelde hamile olan kişilerin koyu çıkıyormuş canım ovulasyon testleri ama bilmiyorum yine canımKızlar aklıma düştü ovulasyon yapayım dedim. Böyle çıktı bu bir belirti olabilir mi?
Bende 2 kez arka arkaya yaşadım . Bunda çok erken öğrendim nedense . Rabbim izin verirse tutunur inşallah . Çok istiyorum korkuyorum da bi yandanİnsallah canım inan anlayabiliyorum benim de 2 kımyasal var bundan önce Aralık ve Ocak testler de görüp 3 gün gecikmeli adet oldum birinde birin de 4 gün erken oldu yine gördüm testte pozitif tutunma asamasında tutunmadi iste
Çok enterasan insanlar var . Sanki çocuklar askeriye disiplininde büyüyor acaip ayar olmuştum o akşam bidaha gitmedik. Tabağım var 2 ay oldu hala tabak gelecek bize aman ne gelsinler ne gitsinler tabakta kalsın. Çocukları değişik yetiştirme şekilleri var maalesef.Ay inanmıyorum en iyisini yapmışsın öyle insanlarla vakit geçmez gerçekten ne biçim insanlar var ya benim de burada bir tandigim vardı arkadaşımın çocuğuna bardaklarımı sakın kırma ceyizim onlar benim diye kızıyordu kendi oğlu da milletin evini aglatiyordu resmen
Aynen öyle Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahÇok enterasan insanlar var . Sanki çocuklar askeriye disiplininde büyüyor acaip ayar olmuştum o akşam bidaha gitmedik. Tabağım var 2 ay oldu hala tabak gelecek bize aman ne gelsinler ne gitsinler tabakta kalsın. Çocukları değişik yetiştirme şekilleri var maalesef.
Tutunur sen içini ferah tut benim de öyle oldu 2 kez arka arkaya insallah sıkı sıkı tutunur saglıkla dinlen bol bol ev bile süpürme canımBende 2 kez arka arkaya yaşadım . Bunda çok erken öğrendim nedense . Rabbim izin verirse tutunur inşallah . Çok istiyorum korkuyorum da bi yandan
Amin canım inşallahAynen öyle Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Keşke hep yatabilsem ama maalesef işleri tek yapan benim eşimde yardımcı olur ama yine yemek vs vs bana kalıyor çocukta var 7 yaşında :)Tutunur sen içini ferah tut benim de öyle oldu 2 kez arka arkaya insallah sıkı sıkı tutunur saglıkla dinlen bol bol ev bile süpürme canım
Ayy inşallah dua edin hepimizeGenelde hamile olan kişilerin koyu çıkıyormuş canım ovulasyon testleri ama bilmiyorum yine canım
İnşallah canim hayırlısıyla kalp atışlarını da duysaydik6+1 olacağım canım doktor ozaman geldi dedi duyarız dedi inşallah duyulur
Çok şükür canım darısı bize inşallahİnsallah canım cok acayip sanki hıç anne olmadım ayrı heyecan öyle Rabbime cok sukur
Kese resmi varmı canım merak ettim de ?Bugün ben de kese gördüm ama tam yuvarlak değildi başka bir doktor elips sağlıksız dedi falan dedim doktor güldü keseb daha çok yeni dikkat et dedi. Bağırma tuvalette fazla durma vs dedi. Duphaston diye bi ilaç yazdı düşüğü engelleyen ilaçlar arasında en çok kullanılanmış güya. Bide demir folik asit ve çinko içeren tek bi ilaç yazdı
Masallah supanallah büyümüş dinlene bildiğin kadar benim de oglum 4.5 yasında dagana kadar 6 dan gün alcak işte rabbim yüzlerini güldürsünKeşke hep yatabilsem ama maalesef işleri tek yapan benim eşimde yardımcı olur ama yine yemek vs vs bana kalıyor çocukta var 7 yaşında :)
Amin canım insallahÇok şükür canım darısı bize inşallah
Var eve geçince ekleyim hemenKese resmi varmı canım merak ettim de ?
Canım hayırlı olsun bende 5+1 de gördüm kese dün 3.70mm yazıyordu bana çok küçük geldi sende kaç mm yazıyor :)Bugün ben de kese gördüm ama tam yuvarlak değildi başka bir doktor elips sağlıksız dedi falan dedim doktor güldü keseb daha çok yeni dikkat et dedi. Bağırma tuvalette fazla durma vs dedi. Duphaston diye bi ilaç yazdı düşüğü engelleyen ilaçlar arasında en çok kullanılanmış güya. Bide demir folik asit ve çinko içeren tek bi ilaç yazdı