- 7 Ocak 2021
- 527
- 355
- 34
Aminn canim sağolayyy canım gözün aydın olsun darısı keseyi görmeye kalp atışını duymaya inşallah :)))
Kaç günde bir kuzum98.01 di 178.9 çıkmış kızlar şimdi hcg
Evet canımFolik asit kullanıyorum bayadır. Senin ilk gebeliğin mi canım.
2 gün Çarşamba verdim bide bugün verdimKaç günde bir kuzum
Benimde göğüslerim acımaya başladı, regli olacakmışım gibi ağrı oluyor reglime az kaldığı için sanırımKızlar yüzüm çok hassaslaştı. Bu dönemde yüzüme nasıl krem sürsem
Normal camım2 gün Çarşamba verdim bide bugün verdim
Amin canım inşallah . Senin kaç çıkmıştı beta sat a göre :)Allah a cok şükür kızlar bebeği gördüm kalp atışını duydukdarısı bütün bu süreci bekleyenlerin başına önce kese gorun 1 hafta sonra kalp atışını hemen duyun insallah cok acayip güzel bi duygu
Evet maalesef canım valla .Hadi ya benim de komşum falan yok da arkadaşlarım var da sagolsunlar hiç sormuyorlar bir kişi hariç dostluklar bugünlerde belli oluyor
Rütbecilik eslerde çok oluyormuş çok duymuştumEvet maalesef canım valla .eşimin iş arklarının eşlerini de pek sevmiyorum kendilerini beğnemişler yüksekten atıyorlar çok
Ben iki kez baktırdım canım adet tarihim gelmeden zaten erken öğrendim 6 gün vardı adete 31 cıktı sonra ki 151 cıktı bekledim 3000 gecmistır bi daha istemediler direk kese gördüm tam 5 haftalık da canım sımdı 6 hafta 3 günlük com sukur bebek de kalp atışını da duydum gordum insallah darısı bütün bu süreci bekleyenlerin başınaAmin canım inşallah . Senin kaç çıkmıştı beta sat a göre :)
Tebrik ederim kaç haftada duydunuz :)Allah a cok şükür kızlar bebeği gördüm kalp atışını duydukdarısı bütün bu süreci bekleyenlerin başına önce kese gorun 1 hafta sonra kalp atışını hemen duyun insallah cok acayip güzel bi duygu
İlk keseyi gördüğünüzde kese boyu kaç mm di bende dün keseyi 5+1 de gördümBen iki kez baktırdım canım adet tarihim gelmeden zaten erken öğrendim 6 gün vardı adete 31 cıktı sonra ki 151 cıktı bekledim 3000 gecmistır bi daha istemediler direk kese gördüm tam 5 haftalık da canım sımdı 6 hafta 3 günlük com sukur bebek de kalp atışını da duydum gordum insallah darısı bütün bu süreci bekleyenlerin başına
Ay afedersin rütbe olsa ne olur insan olmadıktan sonra. Benim eşimde rütbeli ama ben yüksekten atmıyorumRütbecilik eslerde çok oluyormuş çok duymuştumbenim de çok arkadaşım vardı hepsiyle kestim bağımi 3-4 kişi kaldı bu gidişle 1-2 ye düşecek
Ben de reglime 9 gün varken öğrendim.Ben iki kez baktırdım canım adet tarihim gelmeden zaten erken öğrendim 6 gün vardı adete 31 cıktı sonra ki 151 cıktı bekledim 3000 gecmistır bi daha istemediler direk kese gördüm tam 5 haftalık da canım sımdı 6 hafta 3 günlük com sukur bebek de kalp atışını da duydum gordum insallah darısı bütün bu süreci bekleyenlerin başına
Ben adete 3 gün kala 175 çıktı canım sonrada adeti 2 gün geçtikten sonrada 1330 çıktıİnsaAllah canım senin değer kaç çıkmıştı benim pazartesi 300 su persembe kan verdim 1381 cikti
Haftaya bende inşallah duyarım canım 6+1 deBen iki kez baktırdım canım adet tarihim gelmeden zaten erken öğrendim 6 gün vardı adete 31 cıktı sonra ki 151 cıktı bekledim 3000 gecmistır bi daha istemediler direk kese gördüm tam 5 haftalık da canım sımdı 6 hafta 3 günlük com sukur bebek de kalp atışını da duydum gordum insallah darısı bütün bu süreci bekleyenlerin başına
Ay inanmıyorumAy afedersin rütbe olsa ne olur insan olmadıktan sonra. Benim eşimde rütbeli ama ben yüksekten atmıyorumneysem oyum . Kimseyle görüşmemek çok iyi ya. Hatta bir keresinde misafirlikte benim kızımla aynı yaşıt kızları vardı oyun oynuyorlardı döndü bağıra bağıra bizim bu evde kurallar var ona uyucaksın dedi benim kıza ben şok oldum bir daha kesinlikle görüşmedim. Tamam biz de de kuralllar var ama 7 yasında çocuktan bunu beklemezdim.
İnsallah sıkı sıkı tutunur içini ferah tut ahır seyler yapmaBen de reglime 9 gün varken öğrendim.
8 martta 5.10 çıktı
İki gün sonra 10 martta 31,29 çıktı
Şimdi meraktan çatlıyorum . 2 kaybim vsrkorkuyorum dünde biraz kahverengi akıntı geldi tırstım