- 4 Kasım 2019
- 1.510
- 1.042
- 29
Kaç haftalık tam olarak alttan mı baktı doktorEki Görüntüle 3023669 mobilden eklemeye çalıştım oldu galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalık tam olarak alttan mı baktı doktorEki Görüntüle 3023669 mobilden eklemeye çalıştım oldu galiba
Nekadarlık burda canımEki Görüntüle 3023669 mobilden eklemeye çalıştım oldu galiba
ben bugün ilk defa yaşadım uzanayım dedim uyumuşum eşim uyandırdı çok tatlı bir şekerlemeydi Canlarım size bir soru benim hep sağ alt kasık ağrırdı iki gündür sanki kese yukarı çıkmış gibi sol karın bölgem şişip ağrımaya başladı kendimi dikkatli gözlemliyorum. Sağdaki sol yukarıya kaydı kızlar
O bendede vardı sol kasık ağrırdı bu güne kadar yarım karış yukarı çıktı ağrı neden ki buben bugün ilk defa yaşadım uzanayım dedim uyumuşum eşim uyandırdı çok tatlı bir şekerlemeydi Canlarım size bir soru benim hep sağ alt kasık ağrırdı iki gündür sanki kese yukarı çıkmış gibi sol karın bölgem şişip ağrımaya başladı kendimi dikkatli gözlemliyorum. Sağdaki sol yukarıya kaydı kızlar
Bende yaşıyorum bunu
düşük tehlikesi geçti demek mi acaba kese yukarı mı oturdu ki ? çünkü o ilk ağrı olan yer o kadar aşağıdaydıı ki sanki bi öksürsem dışarı çıkacak gibiydi şimdiO bendede vardı sol kasık ağrırdı bu güne kadar yarım karış yukarı çıktı ağrı neden ki bu
Bilmiyorum ki kuzum ama bildiğin rahimde şuan ağrı mı gerginlik mi neyse anlayın siz valla inşallah sıkıntılı durum değildirdüşük tehlikesi geçti demek mi acaba kese yukarı mı oturdu ki ? çünkü o ilk ağrı olan yer o kadar aşağıdaydıı ki sanki bi öksürsem dışarı çıkacak gibiydi şimdi
Canım daha değerler çok yeni kese oluşmaz ki anca 1 haftaya falan oluşur ağrılar rahim büyüdüğü için oluyormuş doktorum normal dedidüşük tehlikesi geçti demek mi acaba kese yukarı mı oturdu ki ? çünkü o ilk ağrı olan yer o kadar aşağıdaydıı ki sanki bi öksürsem dışarı çıkacak gibiydi şimdi
Dizi izkerken uyumuşumBende yaşıyorum bunu
Benim de daha önce düşüğüm olduğu için yazdıDoktorum bana da gebeliği öğrenir öğrenmez duphaston yazdı. Öncesinde düşüğüm olduğu için önlem amaçlı.
Evet alttan baktıKaç haftalık tam olarak alttan mı baktı doktor
Tam 5+0 mm yazmıyor amaNekadarlık burda canım
benim sağ yumurtam çok ağrıyordu bu iki gün geçti ağır sol üst göbekte başladıCanım daha değerler çok yeni kese oluşmaz ki anca 1 haftaya falan oluşur ağrılar rahim büyüdüğü için oluyormuş doktorum normal dedi
Benimde öyle canım doktora söyledim normal dedi rahim büyüyo dedibenim sağ yumurtam çok ağrıyordu bu iki gün geçti ağır sol üst göbekte başladı
Bende yok kuzu öyle bişeyKızlar birşey daha diyim belki farkedeniniz olmuştur açık kahverengi çizgim çıkmış göbeğimde upuzun
herkeste olmuyormuş acaba dedim kızlarda gören var mıdır?Bende yok kuzu öyle bişey
Kese tam yuvarlak olmadigi için hem boydan hem enden olcmus ortalaması 4.10 mmEki Görüntüle 3023650
Canım hangisine bakıyorsun acaba kaç mm olduğuna ?
Amin canım benim :)Masallah supanallah büyümüş dinlene bildiğin kadar benim de oglum 4.5 yasında dagana kadar 6 dan gün alcak işte rabbim yüzlerini güldürsün