- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 27
Ay yavrum çok geçmiş olsun yacanım artık gece kuşuyuz kuzu eşimin böbrek sancısı tuttu evde dört dönüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yavrum çok geçmiş olsun yacanım artık gece kuşuyuz kuzu eşimin böbrek sancısı tuttu evde dört dönüyor
İnsallah canım benim ben de gıdıcem ama benim ikinci kalp atışı için öğleden sonra 2.30 da benim deGünaydın kızlar bugün doktora gidiyorum ilk ultrason inşallah keseyi de görürüm yolundadır her şey dua eder misiniz bana
Aynen benim de var öğleden sonra 2.30 insallah saglıkla duyarım kalp atışını bebeşiminGünaydın bende hastanedeyim bugün çoğu kişi hastanede sanırım
İnşALLAHH benimde ALLAHın izniyle sağlıkla yükselemsi olsunn amiinnnİnsallah canım benim ben de gıdıcem ama benim ikinci kalp atışı için öğleden sonra 2.30 da benim de
Aynen benim de var öğleden sonra 2.30 insallah saglıkla duyarım kalp atışını bebeşimin
İnsallah canım hayırlı haberle gel canımİnşALLAHH benimde ALLAHın izniyle sağlıkla yükselemsi olsunn amiinnn
Merhaba aynı sanırım bizim satlar umarım keseyi görürsünüz bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsın inşaah sizin en son kaçtı betaGünaydın kızlar bugün doktora gidiyorum ilk ultrason inşallah keseyi de görürüm yolundadır her şey dua eder misiniz bana
Bugün iğne markanı değiştirmesini isteyebilirsin vücudun çok tepki vermiş kıyamam sana mutlaka bugün doktora ulaşmaya calisZaten ne olduysa onu vurduktan sonra oldu
İnşALLAH canım ALLAH razı olsun heyecan bastıgünaydın kızlar Eflatun1Kelebek Papatyamelo Pasha22 kahvelihatunn pr3nses21 sevdaluk1911 09.02.2022 de verdiğim kan sonucum da bat 1 gün geçmişti yani 2 gün önce Beta HCG 450 çıkmış sonucu yeni alabildim. 1 hafta sonra kadın doğuma gidersen değerin yükselir kesede rahat görünür dedi. Papatyamelo güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle :)))
Ayyy çokkk sevindim Bende öğleden sonra alcam sonuçları❣❣Oyyy 450 harika sonuç..4 haftalık falan mı oluyogünaydın kızlar Eflatun1Kelebek Papatyamelo Pasha22 kahvelihatunn pr3nses21 sevdaluk1911 09.02.2022 de verdiğim kan sonucum da bat 1 gün geçmişti yani 2 gün önce Beta HCG 450 çıkmış sonucu yeni alabildim. 1 hafta sonra kadın doğuma gidersen değerin yükselir kesede rahat görünür dedi. Papatyamelo güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle :)))
Canım Haber et sende ❣Günaydın bende hastanedeyim bugün çoğu kişi hastanede sanırım
Ederim canım mutlaka daha bekliyorum kan bile veremedimCanım Haber et sende ❣
Dün verdiğim kan sonuçlarında alt ast 2 katına çıkmış korkudan betayada baktirdim 11540 çıkmış ya ben kasınım ama bebeğe bir şey olur diye korkuyorum .ilginiz için teşekkür ederimBugün iğne markanı değiştirmesini isteyebilirsin vücudun çok tepki vermiş kıyamam sana mutlaka bugün doktora ulaşmaya calis
Şuan ruh gibiyim gece de uyumadım, Sevdam senin kasık ve bel ağrıların devam ediyor muAy yavrum çok geçmiş olsun ya
gayet güzel kuzum bir hafta sonra o rahat 3000-4000 leri bulur keseyi görürsüngünaydın kızlar Eflatun1Kelebek Papatyamelo Pasha22 kahvelihatunn pr3nses21 sevdaluk1911 09.02.2022 de verdiğim kan sonucum da bat 1 gün geçmişti yani 2 gün önce Beta HCG 450 çıkmış sonucu yeni alabildim. 1 hafta sonra kadın doğuma gidersen değerin yükselir kesede rahat görünür dedi. Papatyamelo güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle :)))
Selam gittin mi doktora kaçıncı haftadasin:)Günaydın kızlar bugün doktora gidiyorum ilk ultrason inşallah keseyi de görürüm yolundadır her şey dua eder misiniz bana
Ay maşallah çok iyi bende 21 i ile 25 i arasında gidicem bakalım durumlar negünaydın kızlar Eflatun1Kelebek Papatyamelo Pasha22 kahvelihatunn pr3nses21 sevdaluk1911 09.02.2022 de verdiğim kan sonucum da bat 1 gün geçmişti yani 2 gün önce Beta HCG 450 çıkmış sonucu yeni alabildim. 1 hafta sonra kadın doğuma gidersen değerin yükselir kesede rahat görünür dedi. Papatyamelo güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle :)))