Şu yumurtalı ekmeği denicem bakalım yicek mi :)Biz de sizin gibiydik. Son 2-3 kaftadir kendi yemesi icin onune koyuyoruz. Yavas yvas doke saca yiyor azicik. Uzerine gitmiyorum yedirmek icin artik. Ekmek kemirme sevdasi vardi, yumurta sarisina aZicik bulayarak kizartiyorum bari vucuduna yumurta girsin diye. Ise yariyor. Kendisi yerken daha rahat oluyor, arada 2-3 kasik birseyler de ben yedirmis oluyorum. Biri mekan degisikligi onermisti. Masa yerine yerde, balkonda vs vs. Biz de biraz ise yaradi.
Uykusu geldiğinde ya da uykudan uyandığında teklif et meme redddi yaşadığımız dönemde işe yaramıştı umarım sizde de yararDişi çıktığında beri bebeğimi emziremiyorum kendi bıraktı. Zorla birkaç kere denedim hart diye ısırıyor resmen emmeyi unutmuşne yapabilirim? 10 ay 15 günlük
Benim oğlumda öyle,ısırıyor çekiyor emmiyor,bende anca geceleri emzirebiliyorum az çok hatta abzen geceleri bile öyle yapıyor emmeyi bıraktıDişi çıktığında beri bebeğimi emziremiyorum kendi bıraktı. Zorla birkaç kere denedim hart diye ısırıyor resmen emmeyi unutmuşne yapabilirim? 10 ay 15 günlük
Zaten sadece uyandığında ve gece uyurken emiyordu uzun süredir. Şimdi onu da yemiyorUykusu geldiğinde ya da uykudan uyandığında teklif et meme redddi yaşadığımız dönemde işe yaramıştı umarım sizde de yarar
Ek gıda reddi varmiZaten sadece uyandığında ve gece uyurken emiyordu uzun süredir. Şimdi onu da yemiyor
MaşAllah diyelim O zaman hiç sıkıntı stres yapma vitaminlerinide içiyorsa sorun yokHayır löp löp götürüyor ek gıdaları
Bizde de Robot süpürge den çamaşır makinası sesinden korkar oldu.Her ay bişey değişiyor valla bu bebelerdekasim anneleri 10 aylik bebisleri olan annelerim size bir sorum var duyusal hassasiyetle ilgili. bebegim yakin zamana kadar her seye korkmadan dokunur ve inceler bazen de agzina alir kesfetmek isterdi. fakat son gunlerde oglum farkli dokulari olan esyalara dokunmak istemiyor, hatta korkuyor. bugun dikkatimi ceken bir sey oldu ozellikle. hafif sisirilmis bir balon vardi. balona dokunmuyor, kprkmus oylece agliyor, tam onundeydi. normalde balonlari pek sevmezdi ama gorunce de aglamazdi. oyuncaklarin her birine dokunmayi seven oglum sadece top ve arabaya dokunuyor, diger oyuncaklarina dokunur dokunmaz ellerini geri cekiyor. donemsel mi yoksa duyusal hassasiyet mi var anlayamiyorum. ama icimde asiri nir kaygi var. sizin bebeklerinizde durum nedir
simdi de yukarda bahsettigim oyuncaklara dokunuyor oynuyor ama dediginz gibi supurge sesinden korkmaya basladi. 4 ayliktan beri tek korktugu sey babaannesi idi.simdi supurge de eklendiBizde de Robot süpürge den çamaşır makinası sesinden korkar oldu.Her ay bişey değişiyor valla bu bebelerde
Canını sıkma normal seyrinde çıkacaktır illa her bebek erken cıkaracak diye birşey yok biz de 11 aylık olduk götünün üstün de yürüyor normal emeklemiyoHerkese selam ..11 aylık olduk hiç dis çıkarmadıkdoktor bazi bebeklerde olabilir diyor bir buçuk yasa kadar ama ne bileyim bizim durumumuzda olan var mı acaba neden böyle oldu anlamadım..büyük kızım 6-7 ayda başlamıştı patır patir
Canını sıkma normal seyrinde çıkacaktır illa her bebek erken cıkaracak diye birşey yok biz de 11 aylık olduk götünün üstün de yürüyor normal emeklemiyoher bebek farklı her bebeğin gelişimi de farklı aniden çıkaracaktır arka arkaya
Benim kız blw ile beslendi geçen haftalara kadar şu an ıslak olan hiç bir şeye dokunmak istemiyor. Meyveleri tutmak istiyor kabuklu tutuyor ama soyulmuş olanları ellemek istemiyor hadi tut kızım dediğimde ağlamaya başlıyor.kasim anneleri 10 aylik bebisleri olan annelerim size bir sorum var duyusal hassasiyetle ilgili. bebegim yakin zamana kadar her seye korkmadan dokunur ve inceler bazen de agzina alir kesfetmek isterdi. fakat son gunlerde oglum farkli dokulari olan esyalara dokunmak istemiyor, hatta korkuyor. bugun dikkatimi ceken bir sey oldu ozellikle. hafif sisirilmis bir balon vardi. balona dokunmuyor, kprkmus oylece agliyor, tam onundeydi. normalde balonlari pek sevmezdi ama gorunce de aglamazdi. oyuncaklarin her birine dokunmayi seven oglum sadece top ve arabaya dokunuyor, diger oyuncaklarina dokunur dokunmaz ellerini geri cekiyor. donemsel mi yoksa duyusal hassasiyet mi var anlayamiyorum. ama icimde asiri nir kaygi var. sizin bebeklerinizde durum nedir
Benim ki de popo üstü gidiyor senin bebek tutunup kalkmak istiyor mu? Bende buna kafayı taktım sadece bana tutunup kalkmaya çalışıyor hiç böyle bir yerden tutup kalkayım çabası yokCanını sıkma normal seyrinde çıkacaktır illa her bebek erken cıkaracak diye birşey yok biz de 11 aylık olduk götünün üstün de yürüyor normal emeklemiyoher bebek farklı her bebeğin gelişimi de farklı aniden çıkaracaktır arka arkaya
Kalkıyor canım koltuk kenarı tv ünitesi falan bana da yürüt diyo sürekli bide fitık var ben de kitleniyorum ama yürütüyorumBenim ki de popo üstü gidiyor senin bebek tutunup kalkmak istiyor mu? Bende buna kafayı taktım sadece bana tutunup kalkmaya çalışıyor hiç böyle bir yerden tutup kalkayım çabası yok
Canım selam bizede bugün kasık fıtığı dediler nasıl oluyor ameliyat 2 buçuk aylık bebeğimiz genel anestezimi alıyor bayıltıyırlarmı tamamen ameliyattan sora entübe olur diye çok korkuyoruzKızlar yarın sabah ameliyata alıncak yavrum Dualarınız bekliyorumKasık fıtığı ameliyatı
Tesadüfen gördüm yazdığınızı bizimkide 2 buçuk aylıkken kasık fıtığından ameliyat oldu , 12 saat falan aç kaldı genel anestezi aldı , kilosu var diye biraz geç ayıldı onun dışında hiçbir sorun yaşamadık entübe vs olmadı hemen ameliyattan çıkınca kucağıma gerdiler . Ameliyattan çıkar çıkmaz normal hayata geri döndü . Şimdi bebişim 10 aylık oldu kendime diyorum ki iyi ki o dönem ameliyat ettirdik beklemedik . şu an çok zor olurdu hepimiz için çünkü büyüdükçe hareketi enerjisi artıyorCanım selam bizede bugün kasık fıtığı dediler nasıl oluyor ameliyat 2 buçuk aylık bebeğimiz genel anestezimi alıyor bayıltıyırlarmı tamamen ameliyattan sora entübe olur diye çok korkuyoruz