Hakikaten saka maka dogum hastane konusuyorduk. Kim doguma gitti kim dondu derken bebekler az kaldi yaslarina girecekler.Kızlar merhaba nasılsınızBebeğim tam 9.5 aylık alttan 2 üsten 2 yan diş çıktı şimdi ön dişler patlıyor aynı anda. 2 haftadır çok zor geçiyor. Çok hareketlendi alt değiştirmek için mücadele veriyoruz Günde 3 uykudan 2 ye düştük artık.
Geceleri 1 saat başı uyanıyor dişten mi sizce.? Sizde nasıl uykular kendi başına uyumayı öğrendiler mi yoksa desteğe devam mı.?
Şaka maka büyüdüler yaaa geçen yıl bu zamanlar neler konuşuyordukŞükür bugünlerimize. Hepinizi kocaman öptüm bebişleride
Happy nerelerdesin yaa bi kayboldun tam kayboldunnHepinizi çok özledim
Küçük bir hata yaptım. Sorguladım kendimiHappy nerelerdesin yaa bi kayboldun tam kayboldunn
Aaa happy gelmişHepinizi çok özledim
Dinlenme molasındaydım baya bir uzun sürdüAaa happy gelmişhoşgeldin ya nerelerdeydin
Büyüttük ya bebisleri kahvaltı yapıyo şimdi seninki nasılDinlenme molasındaydım baya bir uzun sürdü
Ufak çaplı bir sorun vardı banlıydım
Nasılsın baby nasıl
Afiyet olsun kuzuya.Büyüttük ya bebisleri kahvaltı yapıyo şimdi seninki nasıl
Biz daha ilk uykuya yatacazAfiyet olsun kuzuya.
2.uykusundan uyandı serbest zaman oyun etkinliği kendi başına takılıyor özgür ruhlu bir erkek yetiştiriyorum
06:44 kalktı kuzumBiz daha ilk uykuya yatacazöğlen oldu
Bizimki de normalde 9 da yatıp 8 de kalkıyordu dün gece çıldırdı 10 da yatıp 7 de kalktı06:44 kalktı kuzum
Haftanin 3 günü böyle kalkıyor
Normalde 07:00 -08:00 kalkış
Akşam yatış bazen 20:00 bazen 21:00
Uyaranlar varsa(misafir) 10:00 u buluyor akşamları
Ama sabah hiç şaşmaz kalkma saati çok geç yatsada 7-8 gibi uyanır
Bir kuş uykusu yapar 30 yada 40 dk sürer öğle uykusuna kadar uyumaz sonra
Arada bebeksi hırçınlığı tutar parka gitmek için uyku öncesi çıkarır zorla kendini
Kahvaltı sonrası banyo masaj mis gibi dalar 2. UykuyaBizimki de normalde 9 da yatıp 8 de kalkıyordu dün gece çıldırdı 10 da yatıp 7 de kalktışimdi ilk uykusuna yatircam
Ben de gebelikte olumlamalar meditasyonlar sayesinde çok şükür sakin bir bebek doğurdum ama şuan taniyamiyorum kendisiniKahvaltı sonrası banyo masaj mis gibi dalar 2. Uykuya
Gebeliğimdeki stresi doğduktan sonra yansıtmayancı ek gıda hariç karşılığını alıyorum
Midem hariç durmadan hunharca yiyorum
Bizim dişler sanırım hepsi bir çıkacak alt taraf bembeyaz salya çoğaldı soğuk tüketiyor herşeyiBen de gebelikte olumlamalar meditasyonlar sayesinde çok şükür sakin bir bebek doğurdum ama şuan taniyamiyorum kendisiniiki gündür bir şeyler var 7 ve 8.disler şişiyor onun sıkıntısı galiba
Geçen ay ilk defa ateşlendi iki üç gün sürdü indi çıktı ama diş miydi soğuk mu aldı emin olamadım kakası falan bir garip kokuyordu çünküBizim dişler sanırım hepsi bir çıkacak alt taraf bembeyaz salya çoğaldı soğuk tüketiyor herşeyi
Diştendir biranda kurtulur inşAllah ateş olmuyor dimi
İyi çok şükür bizde sadece 2 diş çıkardık diğerlerini bekliyoruzKüçük bir hata yaptım. Sorguladım kendimiŞuan olmam gereken yerdeyim.
Nasılsın bebiş nasıl
Ahmette geçen ay ateşlendi gripti ama ilk üç gün ateş oldu sonra öksürük geniz akıntısı 15 gün sürdü 9. Ay aşısını yapmadılar grip diye 10.ayda 1 hafta oluyor yapali aşıyıGeçen ay ilk defa ateşlendi iki üç gün sürdü indi çıktı ama diş miydi soğuk mu aldı emin olamadım kakası falan bir garip kokuyordu çünkü
Huyuna gidince benden iyisi yok teyzesini çok seviyor sanki annesi oİyi çok şükür bizde sadece 2 diş çıkardık diğerlerini bekliyoruzçok huysuz ve yaramaz bir bebiş oldu kendileri her tarafı karıştırıyor tek bırakamıyorum senin bebişin nasıl sen nasılsınn