- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 40
Biz sabah 8 den bu saate kadar toplasan 1 saat uyuduk.Tek korkum uykusuzluk bağışıklığı düşürecek güçsüz düşecekAnneler uykular düzene girdimi sizde?
Aslında seyahati çok severim. Evlenene kadar mümkün olan yerleri gezdim. Gittiğim yerlerde çalıştım veya çalışıp hafta sonu falan gidip gezdim. Yada kafam attı aldım sırt çantamı 15 dk da hazırlanıp çıktım yollaraKız nasıl ya? Alanya’dan Adana’ya bakıma??? Çok takdir ettim, saygı duydum, şu an ceketimin önü ilikli. Zamanında yapmışsın boşver. 44 kilo ne demek hem
Kullanıcı adını yaz, istersen özelden mesaj at, seni ekleyeyim.
Ay bu sorun bende de var. Saçlarım inanılmaz dolanıyor. Aşırı sert oluyor duş sonrası. Hiç böyle olmazdı anlamdımkimse benim kadar dökmüyordur muhtemelen artık saç derim görünüyor aralardan resmen sıklığını kaybetti saçlarım sıçan kuyruğu gibi incecik kaldı, bir de artık saçlarım çok dolaşıyor sizdede oluyor mu ben dustan sonra bi kere tarardım saçımı daha ihtiyaç duymazdım şimdi tarayamıyorum bile keçe gibi birbirine giriyor zorla açıyorum açarkende kalan saçlarımın yarısı tarakta kalıyor
Ben doğumdan bu yana kullanıyorum canım süt kalitesi içinBugün 3.ay kontrolümüz varmış unutmuşumpazartesi gidicem inşallah. Kızlar doktorum bana doğumdan sonra ocean mommy yazmıştı bir ay kullandım ama tekrar almadım sizler vitamin kullanıyor musunuz?
Ben 40.gunde adet olmuşum canım ya bugün kontrole gittim doktor sen adet olmuşsun 15-20 güne tekrar olacaksın dediKızlar regl olanınız var mı ya, ben sanırım regl oluyorum. Henüz 2 buçuk aylık bebişim. Bu kadar erken olmasini beklemiyordum. Hatta 40 kontrolünde doktorum rahim duvarin ince bi sure olmazsin demişti.Regller bı de sancılı olur bende nasıl dayanacaksam.
Bende alayım o zamanBen doğumdan bu yana kullanıyorum canım süt kalitesi için3.kutuya geçeceğim
Ben hala olmadım, sanırım emzirdiğim süre boyunca olmayacağım bazıları öyle oluyormuş, kontrolede gidemedim daha offKızlar regl olanınız var mı ya, ben sanırım regl oluyorum. Henüz 2 buçuk aylık bebişim. Bu kadar erken olmasini beklemiyordum. Hatta 40 kontrolünde doktorum rahim duvarin ince bi sure olmazsin demişti.Regller bı de sancılı olur bende nasıl dayanacaksam.
Ben emziriyorum canım 40.gunde olduğum için doktorum şaşırdıBen hala olmadım, sanırım emzirdiğim süre boyunca olmayacağım bazıları öyle oluyormuş, kontrolede gidemedim daha off
cok guzell bir haberAnneler bizim de bugün kalça kontrolümüz vardı sol kalçada gelişim geriliği vardı bugün öğrendik ki düzelmiş çok şükür
Bugün 3.ay kontrolümüz varmış unutmuşumpazartesi gidicem inşallah. Kızlar doktorum bana doğumdan sonra ocean mommy yazmıştı bir ay kullandım ama tekrar almadım sizler vitamin kullanıyor musunuz?
Şu memede uyutma işinden vazgeçirebilen var mı nasıl uyutuyorsunuz? Hazımsızlık oluyor gündüz falan yatağında yatıramıyorum hiç. Gece artık baygınlıktan yatağında yatıyor ama karnı hep gurul gurul.
Seninki daha kötüymüş, valla alışmıştık ya hamilelikte reglsizlige, bu düzene de yeniden alisiriz heraldeBen 40.gunde adet olmuşum canım ya bugün kontrole gittim doktor sen adet olmuşsun 15-20 güne tekrar olacaksın dedi
1 seneye kadar olunmaması normal demişti doktorum. Bence sıkıntı etme. Bende emziriyorum ama, bence bu biraz genetikle de alakalı annemde 2. Ayda regl olurdum doğumdan sonra diyor, arkadaşlarım 8,9 ay olmadilar mesela,Ben hala olmadım, sanırım emzirdiğim süre boyunca olmayacağım bazıları öyle oluyormuş, kontrolede gidemedim daha off
Teşekkür ediyoruz merakla bekliyorduk içimiz rahatladı gerçektencok guzell bir habergozunuz aydin
Ben de henüz olmadım bir hafta önce sancı ve lekelenme yaşadım tamam geliyor dedim o kadarla kaldı. Benim de adetlerim çok sancılı olur onun korkusu var ağrısız gecsin inşallah ya.Kızlar regl olanınız var mı ya, ben sanırım regl oluyorum. Henüz 2 buçuk aylık bebişim. Bu kadar erken olmasini beklemiyordum. Hatta 40 kontrolünde doktorum rahim duvarin ince bi sure olmazsin demişti.Regller bı de sancılı olur bende nasıl dayanacaksam.
Bizde de durumlar böyle sabaha karşı gaz başlıyor hep memede uyumaktan. Burada emzik devreye giriyor bence emzik tutmuyor benim kız sanki emzik emse sorun çözülecekmiş gibi geliyor banaŞu memede uyutma işinden vazgeçirebilen var mı nasıl uyutuyorsunuz? Hazımsızlık oluyor gündüz falan yatağında yatıramıyorum hiç. Gece artık baygınlıktan yatağında yatıyor ama karnı hep gurul gurul.
70 günlük. Umarım dediğiniz gibi olur.Kaç aylık canım bebeğin? Bizim de çok kötüydü, sabaha karşı 5’te 6’da uyuyordu, ondan sonra gündüz uyuşa ne olacak, gece uykusu gibi olmuyordu, Leyla olmuştum. 3 aylık olacak yakında. Şimdi o saatler biraz geri çekildi, gece 11-12 arası uyuyor genelde, çok sık da uyanmıyor. Ben doktora her gittiğimde söylenirdim, doktor da normal, düzene girer, şu an sirkadiyen ritimleri yok, gece gündüz ayrımı yapamıyorlar diyordu.
sıçan kuyruğu kadar kaldı önlerimde açıldı çokta dolaşıyor kazıtmak günah olmasa bugün gideceğim ama sadece kısalttıracağım gibi duruyor.Ay bu sorun bende de var. Saçlarım inanılmaz dolanıyor. Aşırı sert oluyor duş sonrası. Hiç böyle olmazdı anlamdım