Meme vererekKıslar selam
Bebişleri uyuttunuz 15 dk sonra uyandı geri uykuya nasıl döndürüyorsunuz?
Bu yatakta yatmama sorununu bizde de var hem de nerdeyse doğduğundan beri. O kadar zorlanıyorum ki. Ya annemin ya da benim kucağımda uyuyor. Gece de aynı yatakta uyuyoruz. Ben çözüm bulamadım bulursan bana da haber ver canımArtık yüzüne baktıkça derdini anlayabiliyorum ya o çok hoşuma gidiyor. Bu ara annemler bizde ve onlar çocukla oynadıkça dinleniyorum çok iyi geldi tek sorun ben olmadan uykuya dalamıyor kucağıma aldığım an uyuklamaya başlıyor gündüz sonrasında yatağa da bırakamıyorum bıraktığım an uyanıyor bunu nasıl çözeriz ya da daha erken mi acaba
Valla hepimizin lüksü banyo şu andaBen tüm maaşı bakımıma yatırırdım Alanya'daki kuaförler leş gibi. Kendi kuaförüm saçımı yıpratmadan açıyor saçımı tanıyor diye gece uykusuz kalıp izin günümde Adana'ya gelir bakım boya kesim yaptırır kebap yer alanya'ya döner yolda uyur sabah işe başlardım. Şimdi banyoya gidemiyorumbide çocuk doğunca yaptırıcam afro örgüsünü hamilelikte gezemedim gezicem derdim bakın geziyorum şuan
Elinin tadını begenmemis demek ki. Oysa bal gibi tadı var haberi yokBebekler genel olarak elleri keşfetmeye başlamış maşallahbenimki bi 10 gün kadar önce bikaç kez ağzına parmağını denk getirdi midesi bulandı suratını ekşitti ağzını şapırdattı bidaha da almadı. Normal mıdır bu? ellerini hala kullandığı söylenemez.
Bebekler genel olarak elleri keşfetmeye başlamış maşallahbenimki bi 10 gün kadar önce bikaç kez ağzına parmağını denk getirdi midesi bulandı suratını ekşitti ağzını şapırdattı bidaha da almadı. Normal mıdır bu? ellerini hala kullandığı söylenemez.
kimse benim kadar dökmüyordur muhtemelen artık saç derim görünüyor aralardan resmen sıklığını kaybetti saçlarım sıçan kuyruğu gibi incecik kaldı, bir de artık saçlarım çok dolaşıyor sizdede oluyor mu ben dustan sonra bi kere tarardım saçımı daha ihtiyaç duymazdım şimdi tarayamıyorum bile keçe gibi birbirine giriyor zorla açıyorum açarkende kalan saçlarımın yarısı tarakta kalıyorkel kalcaz bunlar yüzünden doğumdan sonraki dökülme de çabası
canim benimde dokuluyor ama bu denli degil. bir doktorunla gorussen takviye ilac fln verir belki. demir seviyen nasil ?kimse benim kadar dökmüyordur muhtemelen artık saç derim görünüyor aralardan resmen sıklığını kaybetti saçlarım sıçan kuyruğu gibi incecik kaldı, bir de artık saçlarım çok dolaşıyor sizdede oluyor mu ben dustan sonra bi kere tarardım saçımı daha ihtiyaç duymazdım şimdi tarayamıyorum bile keçe gibi birbirine giriyor zorla açıyorum açarkende kalan saçlarımın yarısı tarakta kalıyor
bilmiyorum ki baktırmam lazım zaten dahiliyeye falan da gitmem gerek gebelik zehirlenmesinden hasar kaldımı ne ldu hiç bilmiyorum bilecanim benimde dokuluyor ama bu denli degil. bir doktorunla gorussen takviye ilac fln verir belki. demir seviyen nasil ?
Bu zamanımızın olmadığı kötü günler geçecek daha kötüleri gelecekValla hepimizin lüksü banyo şu andaNeyse geçecek bu günler de öyle düşünelim
Benimki hiç tutmuyor 5 sn falan. O da ya yanlışlılla tutuyor ya ben veriyorum. Bi doktora söylesem mi diyorum ama doktor bıkacak ondan korkuyorumElinin tadını begenmemis demek ki. Oysa bal gibi tadı var haberi yokBenimki de daha tam olarak kullanamıyor. Oyuncağı uzun süre tutamıyor. Saçımı tutuyor sadece Normal bence.
Ben 41 le hamile kaldım 54 le falan doğurdum şuan 44 üm ama sezaryen göbeği sağolsun 4 aylık hamile gibiyim. Bide önceden spor yapardım hamileliğin başından beri neredeyse 1 yıldır yatıyorum. Rakam olarak 44 ama görüntü 48 falan. Sıkılık kalmadı.kızlar bu arada kilo durumunuz ne?
almaması daha iyi boşver bizimki elinden gelse boğazına sokacak bi kaç kez kusturdu kendinibirde kolları hep ıslak oluyor elleri salyadan dolayı hep soğuk ama o halleride başka sevmli bi hırsla ellerini ağzına götürmesi bazen hırsını alamayıp sinirlenmesi çok sevimiler yaa
Aynen aynen sanki gece birileri gelmiş düğüm atmış sabaha kadar. Zaten onları açmaya çalışırkrn de yatağa resmen bi kahküllük saç bırakıyorum. Kel kalcamkimse benim kadar dökmüyordur muhtemelen artık saç derim görünüyor aralardan resmen sıklığını kaybetti saçlarım sıçan kuyruğu gibi incecik kaldı, bir de artık saçlarım çok dolaşıyor sizdede oluyor mu ben dustan sonra bi kere tarardım saçımı daha ihtiyaç duymazdım şimdi tarayamıyorum bile keçe gibi birbirine giriyor zorla açıyorum açarkende kalan saçlarımın yarısı tarakta kalıyor
ihmal etme canim . benimde tansiyonum arastirilacak subat ayinda randevum var .bilmiyorum ki baktırmam lazım zaten dahiliyeye falan da gitmem gerek gebelik zehirlenmesinden hasar kaldımı ne ldu hiç bilmiyorum bile
AhahahahahhBen 41 le hamile kaldım 54 le falan doğurdum şuan 44 üm ama sezaryen göbeği sağolsun 4 aylık hamile gibiyim. Bide önceden spor yapardım hamileliğin başından beri neredeyse 1 yıldır yatıyorum. Rakam olarak 44 ama görüntü 48 falan. Sıkılık kalmadı.
Maşallahsizin diş dönemini düşünemedim
Aynen aynen sanki gece birileri gelmiş düğüm atmış sabaha kadar. Zaten onları açmaya çalışırkrn de yatağa resmen bi kahküllük saç bırakıyorum. Kel kalcam
tansiyonun düşük mü yüksek mi canım?ihmal etme canim . benimde tansiyonum arastirilacak subat ayinda randevum var .
Boy 155 olunca kiloAhahahahahhkz 44 kilo mu allasen ben 72 ile hamile kalıp 83e kadar çıkıp 81,8 le doğuma girdim doğumdan sonra yine 72yim ama 60-65 olsam başka birşey istemem
tansiyonun düşük mü yüksek mi canım?
Ben tüm maaşı bakımıma yatırırdım Alanya'daki kuaförler leş gibi. Kendi kuaförüm saçımı yıpratmadan açıyor saçımı tanıyor diye gece uykusuz kalıp izin günümde Adana'ya gelir bakım boya kesim yaptırır kebap yer alanya'ya döner yolda uyur sabah işe başlardım. Şimdi banyoya gidemiyorumbide çocuk doğunca yaptırıcam afro örgüsünü hamilelikte gezemedim gezicem derdim bakın geziyorum şuan