2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Bu yatakta yatmama sorununu bizde de var hem de nerdeyse doğduğundan beri. O kadar zorlanıyorum ki. Ya annemin ya da benim kucağımda uyuyor. Gece de aynı yatakta uyuyoruz. Ben çözüm bulamadım bulursan bana da haber ver canım

Valla hepimizin lüksü banyo şu anda Neyse geçecek bu günler de öyle düşünelim

Elinin tadını begenmemis demek ki. Oysa bal gibi tadı var haberi yok Benimki de daha tam olarak kullanamıyor. Oyuncağı uzun süre tutamıyor. Saçımı tutuyor sadece Normal bence.

kızlar bu arada kilo durumunuz ne?

almaması daha iyi boşver bizimki elinden gelse boğazına sokacak bi kaç kez kusturdu kendini birde kolları hep ıslak oluyor elleri salyadan dolayı hep soğuk ama o halleride başka sevmli bi hırsla ellerini ağzına götürmesi bazen hırsını alamayıp sinirlenmesi çok sevimiler yaa

kel kalcaz bunlar yüzünden doğumdan sonraki dökülme de çabası
kimse benim kadar dökmüyordur muhtemelen artık saç derim görünüyor aralardan resmen sıklığını kaybetti saçlarım sıçan kuyruğu gibi incecik kaldı, bir de artık saçlarım çok dolaşıyor sizdede oluyor mu ben dustan sonra bi kere tarardım saçımı daha ihtiyaç duymazdım şimdi tarayamıyorum bile keçe gibi birbirine giriyor zorla açıyorum açarkende kalan saçlarımın yarısı tarakta kalıyor

canim benimde dokuluyor ama bu denli degil. bir doktorunla gorussen takviye ilac fln verir belki. demir seviyen nasil ?

Valla hepimizin lüksü banyo şu anda Neyse geçecek bu günler de öyle düşünelim
Bu zamanımızın olmadığı kötü günler geçecek daha kötüleri gelecek
Elinin tadını begenmemis demek ki. Oysa bal gibi tadı var haberi yok Benimki de daha tam olarak kullanamıyor. Oyuncağı uzun süre tutamıyor. Saçımı tutuyor sadece Normal bence.
Benimki hiç tutmuyor 5 sn falan. O da ya yanlışlılla tutuyor ya ben veriyorum. Bi doktora söylesem mi diyorum ama doktor bıkacak ondan korkuyorum
Ben 41 le hamile kaldım 54 le falan doğurdum şuan 44 üm ama sezaryen göbeği sağolsun 4 aylık hamile gibiyim. Bide önceden spor yapardım hamileliğin başından beri neredeyse 1 yıldır yatıyorum. Rakam olarak 44 ama görüntü 48 falan. Sıkılık kalmadı.

Maşallah sizin diş dönemini düşünemedim

Aynen aynen sanki gece birileri gelmiş düğüm atmış sabaha kadar. Zaten onları açmaya çalışırkrn de yatağa resmen bi kahküllük saç bırakıyorum. Kel kalcam

3.ay kontrolünden geliyorum.bebegim 6250gr 62.5cm baş cevreside 39.3cm çıktı .geçen aydan 550gr almış anne sütü ağırlıklı besleniyor kilosu 6aylik bebek gelişiminde olduğundan aynen devam dedi yalnız benim kafam kafa ölçüsünde kaldı ayınin alt sınırında sizin bebekleriniz nasil hemşire bişey demedi ama ben gereksiz mi endiseleniyorum.bebegim 35.5cm kafa ölçüsüyle doğdu.

Ahahahahahh kz 44 kilo mu allasen ben 72 ile hamile kalıp 83e kadar çıkıp 81,8 le doğuma girdim doğumdan sonra yine 72yim ama 60-65 olsam başka birşey istemem
ihmal etme canim . benimde tansiyonum arastirilacak subat ayinda randevum var .
tansiyonun düşük mü yüksek mi canım?

Kızlar Ya atak sorunları başladı, gündüz genelde rahat olan bebişim kolik sancılarındaki gibi ağlama krizlerine giriyo. Çok zor uyuttum kaç dakika uyuyacak belirsiz. Sizlerde durumlar nasıl, bebisler ne durumda

Ahahahahahh kz 44 kilo mu allasen ben 72 ile hamile kalıp 83e kadar çıkıp 81,8 le doğuma girdim doğumdan sonra yine 72yim ama 60-65 olsam başka birşey istemem

tansiyonun düşük mü yüksek mi canım?
Boy 155 olunca kilo popo hiç kalmadı göğüs 90 bu absürt görüntüye spor şart bide sıkılık gitti çok şekilsiz şuan vücudum

Kızlar benim bebe çok kusuyor ya sürekli midesi ağzında gibi sesler çıkarıyor. Kusunca burnundan filan da geliyor

Bugün kontrole gittik biz de kilo alımı güzel dedi 5,5 kilo olmuş aşıları da sordum onları da yaptırıcam en kısa zamanda. Yakında gaz sorununuz da kalmaz tamamen kendisi çıkarır dedi çok şükür ki son zamanlarda gaz sancıları azalmıştı zaten

Kız nasıl ya? Alanya’dan Adana’ya bakıma??? Çok takdir ettim, saygı duydum, şu an ceketimin önü ilikli. Zamanında yapmışsın boşver. 44 kilo ne demek hem

Kullanıcı adını yaz, istersen özelden mesaj at, seni ekleyeyim.

Biz sabah 8 den bu saate kadar toplasan 1 saat uyuduk.Tek korkum uykusuzluk bağışıklığı düşürecek güçsüz düşecekAnneler uykular düzene girdimi sizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…