Yorgan örtse yine iyi aman dikkat et üzerine kol bacak atar.Benimki bayılıyor birlikte uyumaya ama yorgan vs örter diye aklım çıkıyor, arada uyanıksam bir iki saat uyumalarına izin verip sonra salona yolluyorum
Bende de instagram twitter facebook hiç birşey yok sayılır. Bir tane profil resim bile olmayan short videosu izlemek için açtığım instagram hesabım var o kadar
Biz ayrı ayrı olduk. Ateş olmadı ama akşam saatlerinde aşırı ağlama oldu, özellikle bcg'de. Mecburen ağrı kesici verdim. Doktorum ateş konusunda rahattı ama ayrı olması yüzünden de olabilir.
Gizli saklı açıcam dayanamayıpayni durumdayiz canim. 11. hafta ve cok huzursuz
bende mesaj yazdin sana ya
neyse saglik olsun
O şakasınaydıE canım sen de bi kullanıcı kodu ile al, eşin bilsin istiyorsan, ama kayınvaliden niye biliyor.
Benimki gündüz asla uyumuyor akşam da ben sızıyorum onunlaSenin bu geriden gelmelerin ne olacak bilmiyorumÇok tatlısın Ben sırf geride kalmamak için iki elim kanda da olsa girip bakıyorum
Uyanıyor mu canım? Ben de hep market vs alışverişinde zile basmayın diyorum. Bi de trendyol kargodaki çocukla kanka olucaz nerdeyse, hamileliğimden beri evde bulamazsa arıyor, şifreyi girip sizin kata bırakıyorum diyorşifreyi de biliyor artık.
Bende kanka oldum arıyor meşgule atınca bırakıp gidiyor çocuk uyuyor demek otrendyolla ben de kanka oldum artık. O da arıyor abla kapıyı açar mısın diye. Bizim zil biraz tiz uyanması mesele değil sıçrıyor o yüzden üzülüyorum korkuyor bir anda. Not düşmezem sıkıntı değil. Dedim ki not düştüm niye bastın zile hem de 2 defa diyor ki appplllaaa notu görmedim. Fırından yeni çıkmıştı sıcak ye diye 1 dakika da geldim applaaa diyor. Eşimin yemesi ve zile basması dışında soru yok
benim kizi annem uyutuyor gece uykusuna.Kıslar selam
Bebişleri uyuttunuz 15 dk sonra uyandı geri uykuya nasıl döndürüyorsunuz?
Kızlar nasılsınız
Kıslar selam
Kaçıncı sayfaya geldinSaat 10 dan sonra loş ışık altında gelen yatağa düşen emzik sesi= özgürlükduşumu aldım burdaki mesajları okumaya çalışırken kesin uyuyakalcam
Benimkini hiç aramadan kapıya atıp gidiyorlarBende kanka oldum arıyor meşgule atınca bırakıp gidiyor çocuk uyuyor demek ogeçenlerde AVM de meşgule attım bırakmış gitmiş aklıma geldi aradım bıraktım diyor üst kattakilere aldırdım artık trendyolu seviyorum
Ooo azaltmissin baya. Maşallah.2755o minicik yumruklar mahvediyor. Nasıl bu kadar can yakıcı olabiliyor anlamıyorum bazen
Aa o daha iyiymişBenimkini hiç aramadan kapıya atıp gidiyorlarBana teslim etmişler diye mesaj atıyorlar bir de haberim yok. Kapıyı bir açıyorum kapının önünde
Ooo azaltmissin baya. Maşallah.Hele saçımdan bir tutuyor eşek. Avucunda saçlarımla yaşıyor hayının oğlu
Ay saçlarımı çok seviyorum bir şey olmasın. Büyük oğlumda pek dokulmedi sanki. Hatırlamıyorum. Hatırlamadığıma göre çok dokulmedi demek ki.kel kalcaz bunlar yüzünden doğumdan sonraki dökülme de çabası
Beyaz gürültü açıp emziriyorum yataktaKıslar selam
ay evet artik altlari kirliyken calar saat gibi basliyorlar huysuzlugaBeyaz gürültü açıp emziriyorum yataktaaltinjn temiz olması lazım yoksa dalamıyor benim kız
Zaten ağlıyorsa 4 sebep var ya aç ya gazı var ya da altı pis ya da uykusu varay evet artik altlari kirliyken calar saat gibi basliyorlar huysuzluga
Ben tüm maaşı bakımıma yatırırdım Alanya'daki kuaförler leş gibi. Kendi kuaförüm saçımı yıpratmadan açıyor saçımı tanıyor diye gece uykusuz kalıp izin günümde Adana'ya gelir bakım boya kesim yaptırır kebap yer alanya'ya döner yolda uyur sabah işe başlardım. Şimdi banyoya gidemiyorumAy saçlarımı çok seviyorum bir şey olmasın. Büyük oğlumda pek dokulmedi sanki. Hatırlamıyorum. Hatırlamadığıma göre çok dokulmedi demek ki.