- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 34
hayırlı olsun canım benim :)))) sağlıkla gelsin minik kuş :)))Ben de varım. Sat tarihi 11 Şubat. Dünkü kan testimde 530 çıktı. 4.gun öncesinde ise 85 di. Yaş 36 ve inşallah ilk cocugum olacak.
bende keseyi görünce kan sulandırıcıya başlayacağım canım :))) hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun :))))Doktorum da bana salı günü gelmemi söyledi ama ben pazartesiye randevu aldım. Kan sulandırıcı kullanıyorum iğnelerim bitmiş olacak. İnslalah o gün keseyi görürüm. 4+3 te gitmiş olacağım.
Yaş 26 bebek Ocak Yani ErkekBenim de beynim yandı ne olur anlayan biri beni de hesaplasın :)
1997 Haziran doğumluyum
Eşim 1985 Mart doğumlu tahminime göre 14 yada 15 Şubatta tuttu
Bana da gebeliği öğrenir öğrenmez baslamami istedi reglden 6 gün önce öğrendim 1 haftadır da kullanıyorum.bende keseyi görünce kan sulandırıcıya başlayacağım canım :))) hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun :))))
sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler olsun inşallah canım benim :)))Amin canım 5.haftaya girer girmez kanamam oldu dinleniyorum geçti çok şükür ama her an dua ediyorum sanırım yeterki sağlıklı olsunlar
benim 1 düşük var aile öyküsünde kan pıhtılaşması var. bende trombofili olduğu için kızımda yaklaşık 9 ay hergün kullandım. tekrar gebelik olursa kese sonrası başlarız dedi doktor bakalım canım ben de sat a göre 4+1 im şu anda doktora gidince netleşecek herşey :))))Bana da gebeliği öğrenir öğrenmez baslamami istedi reglden 6 gün önce öğrendim 1 haftadır da kullanıyorum.
Canim guzel artmis benimde 3.78 diKızlar sonuclarım çıktı.
8 mart 5,10 iken
10 mart 31,29 çıktıııı
artış nasıl kaç kat artmış oluyor .
haftaya çağırdı beni yine 17 sine randevu aldım o zaman bakıcakmış kanaCanim guzel artmis benimde 3.78 di
2 gün sonra 28 oldu
3 gun sonra 189 oldu
canım sonuç çıktı mıbende keseyi görünce kan sulandırıcıya başlayacağım canım :))) hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun :))))
Aynen canim bende daha kan vermeyeceğim. Bende 15 ine randevu aldım 5+1 olacağız o zamanhaftaya çağırdı beni yine 17 sine randevu aldım o zaman bakıcakmış kana2 günde bir takiğ edemicem
ben baya erken öğrendim canım 2+6 yani 3 haftalık diye gözükyor reglime göreAynen canim bende daha kan vermeyeceğim. Bende 15 ine randevu aldım 5+1 olacağız o zaman
Aynen canim baya erken ogrenmissin bende 3+2 de ogrendim zaman gecmek bilmiyor simdideben baya erken öğrendim canım 2+6 yani 3 haftalık diye gözükyor reglime göre
yok canım e nabızı güncellemekten helak oldumcanım sonuç çıktı mı
sabah mı vermiştin guzum hala çıkmadı mıyok canım e nabızı güncellemekten helak oldum((
canım dün sağlık ocağında verdim yarın öğleden sonra çıkar dedi henüz yoksabah mı vermiştin guzum hala çıkmadı mı