Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KızlaaaarBenim de beynim yandı ne olur anlayan biri beni de hesaplasın :)
1997 Haziran doğumluyum
Eşim 1985 Mart doğumlu tahminime göre 14 yada 15 Şubatta tuttu
ALLAH razı olsunBen Ekim'de dogurcam Allah izin verirse ama sizlere hayırlı olsun Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin demek için geldim
Doktor dün için alttan bakarsak görürüz dedi ama kabul etmedim bi kaç gün daha sabredip karından ultrasonla baktırcam inşallahKese için doktor bekliyorum heycandan ölcem sanki kese gören var mı aramızda
Doktorum da bana salı günü gelmemi söyledi ama ben pazartesiye randevu aldım. Kan sulandırıcı kullanıyorum iğnelerim bitmiş olacak. İnslalah o gün keseyi görürüm. 4+3 te gitmiş olacağım.Kese için doktor bekliyorum heycandan ölcem sanki kese gören var mı aramızda
Lekelenme bende de oldu o normal,ağrı desen o da bende mevcut doktora söyledim çok normal dedi hiç bişeyi stres yapma sağlıkla kalp atışlarını da duyarız inşallahBide benim doktor mecburiyetten gittiğim bi doktor idrarda kan görülebilir endişelenme. Ağrılar normal stres yapma tarzı şeyler söyledi ne derece doğru ki
Geçen pazar günü idrar sonrası ben de Pembe leke gördüm direk doktoru aradım korkmamami muhtemelen yerleşme kanaması olduğunu söyledi. Sonrasında da benzer bir durum olmadı.Bide benim doktor mecburiyetten gittiğim bi doktor idrarda kan görülebilir endişelenme. Ağrılar normal stres yapma tarzı şeyler söyledi ne derece doğru ki
Benim de şuan 4+3 doktor alttan bakarsak kese gözükür dedi ama ben korkuyorum o yüzden gitmedim 1 kaç gün daha bekleyip karından görmeyi düşünüyorum inşallahDoktorum da bana salı günü gelmemi söyledi ama ben pazartesiye randevu aldım. Kan sulandırıcı kullanıyorum iğnelerim bitmiş olacak. İnslalah o gün keseyi görürüm. 4+3 te gitmiş olacağım.
Aciliyetiniz yoksa bekleyin tabi ben igne yazdırmak için mecbur gideceğim. Öyle olmasaydı en az bir hafta daha beklerdim.Benim de şuan 4+3 doktor alttan bakarsak kese gözükür dedi ama ben korkuyorum o yüzden gitmedim 1 kaç gün daha bekleyip karından görmeyi düşünüyorum inşallah
Ben tüp bebekle gebe kaldım transferden sonraki 9.günümde 767ydi. Bir hafta sonrada keseyi görmüştüm Teşekkür ederimCanım hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebisler ya hem de ikiz beta değerin nasildi kese görene kadar benim ailemde de her kuşakta ikiz var ben de çok merak ediyorum ihtimal var midir diye
Bastan yüksek artmış demek çok güzell sağlıkla gelsin inşallah yavrularinBen tüp bebekle gebe kaldım transferden sonraki 9.günümde 767ydi. Bir hafta sonrada keseyi görmüştüm Teşekkür ederim
Ben 4haftalıkken karından gördüler beta değeriyle mi alakalı acaba. Benim çift kese var betam yüksek. Bence de alttan bakıp riske atmaya gerek yok yeterki sağlıklı olsun bebeklerimizBenim de şuan 4+3 doktor alttan bakarsak kese gözükür dedi ama ben korkuyorum o yüzden gitmedim 1 kaç gün daha bekleyip karından görmeyi düşünüyorum inşallah
Amin canım 5.haftaya girer girmez kanamam oldu dinleniyorum geçti çok şükür ama her an dua ediyorum sanırım yeterki sağlıklı olsunlarhep çok istemişimdir ikizim olsun diye nasip nasıl da güzel sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah :))))
Aynen betanin 3000 üzerinde olması gerekiyor karından görülmesi için. Sağlıkla gelsinler inslalahBen 4haftalıkken karından gördüler beta değeriyle mi alakalı acaba. Benim çift kese var betam yüksek. Bence de alttan bakıp riske atmaya gerek yok yeterki sağlıklı olsun bebeklerimiz
İnşallah inşallahAynen betanin 3000 üzerinde olması gerekiyor karından görülmesi için. Sağlıkla gelsinler inslalah
4 haftalıkkken beta kaçtı?Ben 4haftalıkken karından gördüler beta değeriyle mi alakalı acaba. Benim çift kese var betam yüksek. Bence de alttan bakıp riske atmaya gerek yok yeterki sağlıklı olsun bebeklerimiz
Gittiğimde 4+2demişlerdi 7000 Civarıydı sanırım kan bakmadılar artış miktarına göre söylüyorum4 haftalıkkken beta kaçtı?
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinBen de varım. Sat tarihi 11 Şubat. Dünkü kan testimde 530 çıktı. 4.gun öncesinde ise 85 di. Yaş 36 ve inşallah ilk cocugum olacak.