- 4 Şubat 2021
- 2.657
- 3.291
Tamam canım bence çıkması lazım her an bakmaya devam .canım dün sağlık ocağında verdim yarın öğleden sonra çıkar dedi henüz yok ((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım bence çıkması lazım her an bakmaya devam .canım dün sağlık ocağında verdim yarın öğleden sonra çıkar dedi henüz yok ((
eğer sıkıntılı bir durum yoksa zararı olmaz canım hamilelik süreci boyunca doktor yasaklamadığı süreceKızlar ya kafama takıldı bu dönemlerde ilişkiye girilir mi yoksa bebeğe zararı olur mu?
Yarın doktora gitcem ya zaten canım sence sorsam mıeğer sıkıntılı bir durum yoksa zararı olmaz canım hamilelik süreci boyunca doktor yasaklamadığı sürece
BenKese için doktor bekliyorum heycandan ölcem sanki kese gören var mı aramızda
bence sor aklına takılan herşeyi yoksa bir sonraki kontrole kadar içini kemirir durur zaten doktorlar risk görürse uyarıyor ilişki yasak diye canımYarın doktora gitcem ya zaten canım sence sorsam mı
Tamam canım sorarım mutlakabence sor aklına takılan herşeyi yoksa bir sonraki kontrole kadar içini kemirir durur zaten doktorlar risk görürse uyarıyor ilişki yasak diye canım
Benim de geçenlerde olmuştu Pembe leke görmüştüm sonrasında devam etmedi ve doktor normal olduğunu söyledi.kızlar peçeteye çok az ne kırmızı ne kahverengi böyle arasında bi akıntı geldi simdi basına felen oldu mu ?
ilçede olduğum içn özel dr bile yok gitmeye kalksam simdi gidemem bileBenim de geçenlerde olmuştu Pembe leke görmüştüm sonrasında devam etmedi ve doktor normal olduğunu söyledi.
Bence sor ben sormadan doktor direk kalp atışı duyuluncaya kadar yasak koydu bana.Yarın doktora gitcem ya zaten canım sence sorsam mı
Canını sıkıp strese sokma kendini muhtemelen yerleşme kanamasidir kendini fazla yormamaya çalış dinlen canım. Eğer artarsa ve parlak kırmızı olduğunda sorun oluyormuş sanırım.ilçede olduğum içn özel dr bile yok gitmeye kalksam simdi gidemem bile
Çok teşekkürler canım soracağım mutlakaBence sor ben sormadan doktor direk kalp atışı duyuluncaya kadar yasak koydu bana.
Ay inşallah yerleşme kanamasıdır takip ediyorum . Sol kasığım sızlıyor çokCanını sıkıp strese sokma kendini muhtemelen yerleşme kanamasidir kendini fazla yormamaya çalış dinlen canım. Eğer artarsa ve parlak kırmızı olduğunda sorun oluyormuş sanırım.
Tabiki hiç çekinmeden sor kuzum sağlık bu bebek için utansakta en doğru bilgileri olardan duymak gerekYarın doktora gitcem ya zaten canım sence sorsam mı
kuzu ağrın çok çok fazla ise hastaneye gitAy inşallah yerleşme kanamasıdır takip ediyorum . Sol kasığım sızlıyor çok
içini ferah tut o zaman, kanamanın devamı gelmedi dimiilçede olduğum içn özel dr bile yok gitmeye kalksam simdi gidemem bile
Öyle çok ağrım yok normal sizliyorkuzu ağrın çok çok fazla ise hastaneye git
gidip baktım yine gelmemiş . Korktum yattım direk inşallah bebeğim benimledir . Normalim çok bozulduiçini ferah tut o zaman, kanamanın devamı gelmedi dimi
hiç moralini bozma yerleşme kanamasıdır sen şuan hcg ni bilmeseydin bu kanı gördün diye çok sevinecektin yerleşiyor diye böyle düşün.Öyle çok ağrım yok normal sizliyor
gidip baktım yine gelmemiş . Korktum yattım direk inşallah bebeğim benimledir . Normalim çok bozuldu
İnşallah devamı gelmez . Bebeğim benimle kalır acaip kötü oldumhiç moralini bozma yerleşme kanamasıdır sen şuan hcg ni bilmeseydin bu kanı gördün diye çok sevinecektin yerleşiyor diye böyle düşün.
Yerleşmedir inşallah canım, 3 gün erken regl olduğun oldumu ki hiç?Bende çok istiyorum ama sanırım olmicak
Hafif kanamam oldu az önce silince gördüm adet mi bilemem.. yerleşme olsa keşke hayırlıysa tabi