- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 27
Keşke yaakeşke doğum yapan tüm kadınlar özel sağlık sigortası sayılsa, doğurganlık teşvik edilse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke yaakeşke doğum yapan tüm kadınlar özel sağlık sigortası sayılsa, doğurganlık teşvik edilse
Keseyı gordukten 9 gün sonra gittim bebegide gorduk kalp atisinidaOndan sonra ne zaman gittiğinde bebek ve kalp atışını duydun canım ?
9 gun sonra canimİlk bebeği göremedikten ne kadar sonra gidip kalp atışını duydun canım
Yaaa harika olmaz mıııı inşallah inşallahTakipte kalalım belki aynı gün doğum yaparız
Hangi şehirdesin?Yaaa harika olmaz mıııı inşallah inşallah
Yaa hayırlı olsun ne güzel bir foto bizlere de nasip olur inşallah. Progestan ağızdan alınınca gerçekten yamultan bir haptır her bünye kaldıramaz. Gece içip uyu demesinin sebebi de yan etkileri hissetme diye canım. Ama benim bildiğim vajinal fitil olarak kullanınca daha etkili progestan ilacını. Eğer çok rahatsız ederse doktoruna sor vajinal olarak kullandırabilir. Baş ağrısına gelirsek benim de migrenim tutunca (ki ilaçsız asla geçmezdi) enseme ve alnıma buz koyarak 1 gün de geçiriyorum. Minoset parol hiç bi işe yaramıyo hııı bi de alın kaş şakak viks sürüp tülbentle sıkıyorum üstüne buz koyup yatıyorum. Dene istersen başka çaremiz kalmıyo çünkü. Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar bugün kontrole gittik. Bebişimizin kesesini gördük. 4mm imiş :)
Geçenlerde kanamam olduğunu söyledim Progestan yazdı geceleri yatarken içicem.
Yorumlara baktım herkes kötü yorum yapmış mide bulantısı baş dönmesi kabızlık vs vs yorumlar yapmış kullanan varmı nasıl yan etkileri var?
Birde benim dün geceden beri acaip başım zonkluyor gözlerime vuruyor ağrı bugün ağlama derecesine geldim doktora sordum minoset yada parol kullanabilirsin dedi. Minoset aldım bir tane ama hiçbir şekilde geçmedi.
Adana canım sen?Hangi şehirdesin?
Kocaeli ben deAdana canım sen?
Sağol canım bende de yaş biraz ileri 40 oldum doktor yüksek dedi en son, zarar vermesin bebeklerimize de yeter ki... bilmeden yanlış bişey yapmaktan korkuyorumFolik asitin fazlası vücuttan atılıyor önceki hamileliğimin başında folbiol kullanmamı istedi ki içlerinde en fazla miktar bunda var doktora özellikle sormama rağmen değiştirmemisti yaşın ileri birşey olmaz yüksek mg devam et demişti. Şimdiyse innate pronatal kullanıyorum yine doktorun tavsiyesiyle.
Haklısın canımYok kuzum aksine hamilelik döneminde kullanılabilir yazıyo bende anlamadım bu işi reçetesini okudum özellikle ama dr dozu yüksek diyosa yüksektir
Evet o ilaç açık ve koyu pembe renkleri var kutusundaBana da doktor folbiol yazmıştı. Ben de onu kullanıyorum. Başka bir doktora tekrar sorup, değiştirsem mi acaba? Bahsettiğiniz 500 mg olan folbiol mu?
Ay ne güzel yaa 1 kere geldim ama çok oldu sarımeşede halamlara gelmştim. Güzel haberlerimizi vermek nasip olur inşallah haftaya salı günü benim randevum kese için. Senin ne zaman?Kocaeli ben de
Aynen öyle canim en iyisi doktorun tavsiyesine uymak bende 37 yi yariladim inşallah ilk cocugum olacak.Sağol canım bende de yaş biraz ileri 40 oldum doktor yüksek dedi en son, zarar vermesin bebeklerimize de yeter ki... bilmeden yanlış bişey yapmaktan korkuyorum
Bana da doktor 21 nde gel dedi ama 26 mart cumartesiye randevu aldım rahat rahat eşimle gidebilmek içinAy ne güzel yaa 1 kere geldim ama çok oldu sarımeşede halamlara gelmştim. Güzel haberlerimizi vermek nasip olur inşallah haftaya salı günü benim randevum kese için. Senin ne zaman?
Çok teşekkür ederim canım, amin inşallah burda görürüz sizleri de :)Yaa hayırlı olsun ne güzel bir foto bizlere de nasip olur inşallah. Progestan ağızdan alınınca gerçekten yamultan bir haptır her bünye kaldıramaz. Gece içip uyu demesinin sebebi de yan etkileri hissetme diye canım. Ama benim bildiğim vajinal fitil olarak kullanınca daha etkili progestan ilacını. Eğer çok rahatsız ederse doktoruna sor vajinal olarak kullandırabilir. Baş ağrısına gelirsek benim de migrenim tutunca (ki ilaçsız asla geçmezdi) enseme ve alnıma buz koyarak 1 gün de geçiriyorum. Minoset parol hiç bi işe yaramıyo hııı bi de alın kaş şakak viks sürüp tülbentle sıkıyorum üstüne buz koyup yatıyorum. Dene istersen başka çaremiz kalmıyo çünkü. Geçmiş olsun canım
Ya benimde öyle çok fazla turşu istiyor canım. Kızımda da böyleydi sürekli ekşi şeyler isterdi canımAşeren var mı kızlar içinizde ? Peki hani derler ya ye tatlıyı falan çok tatlı veya ekşi yiyen var mı aranızda? Ben şu ara sirkeli şeylere turşuya falan sardım, hadi hayırlısı
Peki bu mesajı tursu yerken okumam ben de kiz oldugunu dusunuyorum bakalim hayirlisiYa benimde öyle çok fazla turşu istiyor canım. Kızımda da böyleydi sürekli ekşi şeyler isterdi canım