- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
minik kuş sağlıcakla gelsin. Perşembe günü de kan verir artışınıza bakarsınız sonra keseydi kalp atışıydıKızlar günaydın bugün kan verdim cuma günü 196 çıkmıştı şuan 352 olmuş doktorum artışın iyi olduğunu söyledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
minik kuş sağlıcakla gelsin. Perşembe günü de kan verir artışınıza bakarsınız sonra keseydi kalp atışıydıKızlar günaydın bugün kan verdim cuma günü 196 çıkmıştı şuan 352 olmuş doktorum artışın iyi olduğunu söyledi
Aynen öyle benimki de yemek ve bulaşık görevini üstlendi o yüzden diğer işleri yüklemiyorum. Son aylara doğru o da eklenir muhtemelen temizlik işinebi bozukluk var da henüz ne olduğunu bilmiyorum Allah var bazı zamanlar kendi de yapar ama çoğu zaman benden de bekler ben yaptığımda da yardım eder ama elinden gelse hergün dip köşe temizlik ister eşin pisi kötü de çok titizi de çok iyi değil bence
kaçıncı haftanızda başladı bulantılarınızHenüz kimsede mide bulantısı yok sanırım
Kasık ağrılarım geçti, sadece hapşırınca bıçak gibi saplanıyor ağrı. Ama benim midem çok kötü ya, hiç bir şeyi doya doya yiyemiyorum, su bile içemiyorum
6.hafta biterken başladı. Şu an 7. bitti, şiddetini arttırarak devam ediyor Başlarda ceviz, badem yiyordum, kalsiyuma dikkat ediyordum, beslenme konusunda çok titizdim. Şu an peynir ekmek, krakerden başka bir şey yiyemiyorum.kaçıncı haftanızda başladı bulantılarınız
inşallah kısa sürede biter, gerçekten çok zor mide bulantısı, koku hassasiyetin var mı peki6.hafta biterken başladı. Şu an 7. bitti, şiddetini arttırarak devam ediyor Başlarda ceviz, badem yiyordum, kalsiyuma dikkat ediyordum, beslenme konusunda çok titizdim. Şu an peynir ekmek, krakerden başka bir şey yiyemiyorum.
Bende de var canım maalesef bulantı koku hassasiyeti mide ağrısı yanması çok fena inşallah çok uzun sürmezHenüz kimsede mide bulantısı yok sanırım
Kasık ağrılarım geçti, sadece hapşırınca bıçak gibi saplanıyor ağrı. Ama benim midem çok kötü ya, hiç bir şeyi doya doya yiyemiyorum, su bile içemiyorum
Aynen bir kere daha vericem inşallah keseyi görünce biraz rahatlicam çünkü dış gebelik riskim var umarım öyle sonuçlanmazminik kuş sağlıcakla gelsin. Perşembe günü de kan verir artışınıza bakarsınız sonra keseydi kalp atışıydı
Benim de hala son surat devam ediyo doktorunuza derseniz prilam verir günde 3 kez içebiliyosunuzHenüz kimsede mide bulantısı yok sanırım
Ben birlikte yapiyorum artik valla. Hatta kanamadan sonra korkuma tabaklari.bile ona.aldirtiyorumKızlar aranızda benim gibi temizlik konusunda hasta derecesinde titiz bir kocası olan var mı? İstisnasız her haftasonu koca evi kırtlayan var mı? Yapmadığımda da suratı asılıyor, ama ben de yaparken korkuyorum oda dikkatli ol diyor ama yapma demiyor
Allah korusun, güzel düşünelim güzel olsunAynen bir kere daha vericem inşallah keseyi görünce biraz rahatlicam çünkü dış gebelik riskim var umarım öyle sonuçlanmaz
Hem de nasıl, her şey kokuyor, eşime bile yaklaşamıyorum. Buzdolabını açamıyorum, el sabunu bile çok kokuyor burnuma. Umarım geçer bir an önce. Çekilmez bir hal aldımide b
inşallah kısa sürede biter, gerçekten çok zor mide bulantısı, koku hassasiyetin var mı peki
Bulantı ilacı kullanıyor musunuz? Doktor bana premesis verdi. Dün ilk kez aldım ama işe yaramadı.Bende de var canım maalesef bulantı koku hassasiyeti mide ağrısı yanması çok fena inşallah çok uzun sürmez
yok bizde birlikte yapıyoruz ama keşke bu yapılan dip köşe olmasa, duvar silmeye bile gidicez yani düşünBen birlikte yapiyorum artik valla. Hatta kanamadan sonra korkuma tabaklari.bile ona.aldirtiyorum
Premesis’ten farklı değil mi? Çünkü premesis bir işe yaramadı bende. Eğer farklıysa hemen isteyeceğimBenim de hala son surat devam ediyo doktorunuza derseniz prilam verir günde 3 kez içebiliyosunuz
Aynen bir sabah uyandım, kahvaltıya oturdum, eşime kaldır şu yumurtayı masadan dedim. Birden başladıBiz de yarin tam 6 haftalık olcaz kızlar mide bulantısı gibi bir huzursuzluk var sanki bi şey yesem öğürecekmişim gibi kendimi sıkmaktan mahvoldum koku hassasiyeti falan yok ama karnım baya aç ne yesem diye düşünürken bile sanki içim kalkıyor haliyle korkumdan yiyemiyorum pek bi şey, aniden oldum boyle sizin bulantılar da boyle mi başladı of en korktuğum şey gerçekten
Benden bahsediyorsun bisküvi ile besleniyorumBiz de yarin tam 6 haftalık olcaz kızlar mide bulantısı gibi bir huzursuzluk var sanki bi şey yesem öğürecekmişim gibi kendimi sıkmaktan mahvoldum koku hassasiyeti falan yok ama karnım baya aç ne yesem diye düşünürken bile sanki içim kalkıyor haliyle korkumdan yiyemiyorum pek bi şey, aniden oldum boyle sizin bulantılar da boyle mi başladı of en korktuğum şey gerçekten