2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
bi bozukluk var da henüz ne olduğunu bilmiyorum 😂 Allah var bazı zamanlar kendi de yapar ama çoğu zaman benden de bekler ben yaptığımda da yardım eder ama elinden gelse hergün dip köşe temizlik ister 😢 eşin pisi kötü de çok titizi de çok iyi değil bence 😒
Aynen öyle benimki de yemek ve bulaşık görevini üstlendi o yüzden diğer işleri yüklemiyorum. Son aylara doğru o da eklenir muhtemelen temizlik işine 🤭

Henüz kimsede mide bulantısı yok sanırım o_O
Kasık ağrılarım geçti, sadece hapşırınca bıçak gibi saplanıyor ağrı. Ama benim midem çok kötü ya, hiç bir şeyi doya doya yiyemiyorum, su bile içemiyorum :olamaz:

Kasık ağrılarım geçti, sadece hapşırınca bıçak gibi saplanıyor ağrı. Ama benim midem çok kötü ya, hiç bir şeyi doya doya yiyemiyorum, su bile içemiyorum :olamaz:
kaçıncı haftanızda başladı bulantılarınız

kaçıncı haftanızda başladı bulantılarınız
6.hafta biterken başladı. Şu an 7. bitti, şiddetini arttırarak devam ediyor :KK43: Başlarda ceviz, badem yiyordum, kalsiyuma dikkat ediyordum, beslenme konusunda çok titizdim. Şu an peynir ekmek, krakerden başka bir şey yiyemiyorum.

Benim 1 haftadır mide bulantım vardı ama öyle bulantı şeklinde özellikle sabah migdem boş oldugunda . kalktığımda bugün hiç birşey Yok.endiselendim

mide b
6.hafta biterken başladı. Şu an 7. bitti, şiddetini arttırarak devam ediyor :KK43: Başlarda ceviz, badem yiyordum, kalsiyuma dikkat ediyordum, beslenme konusunda çok titizdim. Şu an peynir ekmek, krakerden başka bir şey yiyemiyorum.
inşallah kısa sürede biter, gerçekten çok zor mide bulantısı, koku hassasiyetin var mı peki

Bende de var canım maalesef bulantı koku hassasiyeti mide ağrısı yanması çok fena inşallah çok uzun sürmez🙏🙏🙏

minik kuş 🤗🤗 sağlıcakla gelsin. Perşembe günü de kan verir artışınıza bakarsınız sonra keseydi kalp atışıydı 😍
Aynen bir kere daha vericem inşallah keseyi görünce biraz rahatlicam çünkü dış gebelik riskim var umarım öyle sonuçlanmaz 🙏😊

Benim de hala son surat devam ediyo doktorunuza derseniz prilam verir günde 3 kez içebiliyosunuz

Kızlar aranızda benim gibi temizlik konusunda hasta derecesinde titiz bir kocası olan var mı? İstisnasız her haftasonu koca evi kırtlayan var mı? Yapmadığımda da suratı asılıyor, ama ben de yaparken korkuyorum oda dikkatli ol diyor ama yapma demiyor 😂😂
Ben birlikte yapiyorum artik valla. Hatta kanamadan sonra korkuma tabaklari.bile ona.aldirtiyorum

mide b
inşallah kısa sürede biter, gerçekten çok zor mide bulantısı, koku hassasiyetin var mı peki
Hem de nasıl, her şey kokuyor, eşime bile yaklaşamıyorum. Buzdolabını açamıyorum, el sabunu bile çok kokuyor burnuma. Umarım geçer bir an önce. Çekilmez bir hal aldı :KK43:

Biz de yarin tam 6 haftalık olcaz kızlar mide bulantısı gibi bir huzursuzluk var sanki bi şey yesem öğürecekmişim gibi kendimi sıkmaktan mahvoldum koku hassasiyeti falan yok ama karnım baya aç ne yesem diye düşünürken bile sanki içim kalkıyor haliyle korkumdan yiyemiyorum pek bi şey, aniden oldum boyle sizin bulantılar da boyle mi başladı of en korktuğum şey gerçekten 😔

Hanımlar günaydınn, ben randevumu aldığım tarih hesaplarıma göre 6+2 ye geliyor, sadece kese mi görürüm o zamanlarda kalpde duyulabilir mii? Çok ara bir zaman gibi geldi dee bana :)

Biz de yarin tam 6 haftalık olcaz kızlar mide bulantısı gibi bir huzursuzluk var sanki bi şey yesem öğürecekmişim gibi kendimi sıkmaktan mahvoldum koku hassasiyeti falan yok ama karnım baya aç ne yesem diye düşünürken bile sanki içim kalkıyor haliyle korkumdan yiyemiyorum pek bi şey, aniden oldum boyle sizin bulantılar da boyle mi başladı of en korktuğum şey gerçekten 😔
Aynen bir sabah uyandım, kahvaltıya oturdum, eşime kaldır şu yumurtayı masadan dedim. Birden başladı

Benden bahsediyorsun bisküvi ile besleniyorum

X