- 8 Mart 2020
- 5.287
- 26.227
- Konu Sahibi Inquisitive
- #14.721
Benim eşimde aynı çenesi hiç durmuyor hep yorulan o sanki isten geliyor 2saat ya 2saat ilgilenecek bebeklerle 8de gece uyukusuna geçiyorlar zaten hafta sonu tartismayla gecti çok yoruldum banyo yaparken ağladım Allahim bana güç kuvvet sabir ver diyeAksam buyugun odeviyle sinaviyla ugrastim, yemek yaptim birinin yedigini oburu yemiyor illa bi mutsuz, bir dolu camasir bulasik halloldu, utu bekler, dolap bos bebeklere sebze kiyma vb lazim, kabaca da olsa temizlik lazim, yarin o isler var, toplantim da var!!!. Saat 5'e kadar online ders yaptim, ogleden once migrenim tuttu. Oglanlar gecede saat basi kalkiyor.
Az once esimle tartistik, ikisi ayni anda uyanmis birini emziriyorum oburunu biraz sakinlestir dedim, konus vb. Beli agriyor 2 gundur, kucagina almana gerek yok konussan bana 3-4dk kazandirir dedim. Soyleniyor uykumu bunun icin mi boldun vb. Diye. Hunisiz gun mu var!!
Benim bebeklerde gece saat başı aglama nöbeti
Bide yeseler hala istahlari yok severek yedikleri sabah kahvaltısı labne yumurta avokado salatalik püresi ayrı ayrı seviyorlar bulamac sevmediler