Odaya verdiler birkaç gün baya kötüydüm. Atoni geçirdiğimde benim kanı hiç durdurmamislar. Baya masada kaliyormusum, rahmi oyuzden almislar. Bir sürü 7 unite kadar kan nakli yapildi, her gün trombositler geldi kizilaydan. İkinci günkü hematom boşaltma ameliyatından sonra da hiç duzelemedim. Yataktan kalkamiyordum, ayak üstü tansiyon hapina başlattılar. Altimda bezle yasiyordum. Allah kimseye muhtaç etmesin. Simdi de Hemoglobin 8den yukarı çıkmıyor. Kan degerlerimin hepsi çökmüş. Üzerine ateşlenmiştim. İdrarda protein++ hemoglobin++ lökosit 24lerde. İdrar kültüründe de hastane mikrobu denilen meşhur bir şey çıktı. Onu bitirmeden göndermiyorlar eve. Karnimda büyük bir şişlik var nasil geçecek vücut onu nasil emecek bilmiyorum. Varis corabi bacaklari indirdi. Daha da cok yattigim için pihti atmasim diye takmaya devam ediyorum. Cocuklara cümbür cemaat bakiliyor. Bir odada 4kisi, bebeklere mama vermisler aile bireyleri parmaklarini damagina sokup, parmagini emdiriyor, yandan da şırıngayla mama emdiriyorlar. Sütümü sagip aliyorlardi. Bayadir meme tutturmaya calistik, ebe hemsireler ogretti. Simdi de kanim ve vücudum iyi degil ama zorla aktif olmaya çalışıyorum.Zorla emziriyorum. Sütüm cok az zaten. Bebegin biri mamadan gazman gibi ciyak ciyak bagiriyor,cok sancili kaka yapiyor. Bi de ayni bebek her saat uyanip aglamaya basladi her saat meme istiyor. İnanilmaz yoruluyorum. Gücümü toparlayamiyorum. Kaynana kucaga alistirdi burda kendi kokusunu veriyor valla çıldırmak uzereyim. Anneme bebekleri idare ederiz ama beni idare edemeyeceğini söylemiş. Annem cok yoruluyordu arada eve gitti, kaynana oğluna annemin dedikosunu yapiyordu. Bi yandan eşime cok kızgınım. Bana bu süreçte destek olmadi. Anasiyla camış gibi bebekleri alip alip siringayla beslediler. Gece uyuyup kaliyor uyandiramiyoruz destek için. Kaynana desen oğlum sen yat uyu biraz diye diye onu pispisliyor. Beni düşünen olmadi hic. Eve cikmak istiyorum. Mecbur mamaya devam edilecek, biberon kullaninca beni reddederler tekrar diye korkuyorum. Biri daha cok ufak zor emiyor, şırınga kolayina geliyor emmeden mamaya gidiyordu. Simdi bazi beslenme aralarinda keyfi olursa meme emiyor. Fizik tedaviye başlamak istiyorum kan degerlerimi halledince.