- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 35
- Konu Sahibi Inquisitive
- #10.741
Valla bebek bakımının beni en çok zorlayan kısmı oldu şu besleme işi sadece emziren anneler ne şanslı. Bende birisini her mamadan önce 15 dk emziriyorum çok sütüm olduğundan değil hem maksat azda olsa anne sütü alsın hemde sütüm kesilmesin diye diğeri zaten sanki zehir koyuyorum ağzına memeyi ağzına sokar sokmaz çığlık çığlığa ağlıyor onada sağıyorum ne çıkarsa içiriyorum günde bir kere bizim beslenme saatleri aynı genellikle ama yanımda ya kayınvalidem Ya annem olduğu için sıkıntı olmuyor geceleride eşim destek oluyor sağolsun. Ama tek kalınca birinin beslenme saatini değiştirmek gerekecek mecburen. Tek başına çok zor Ya Allah yardımcın olsun inşallah en kısa sürede iyi birini bulursun.Al benden de o kadar çok zormuş sütüm yetmiyor üstelik emzirmiyorum sagiyorum cnku emzirirken hiç yetmez ikisi birden agliyor ikisi birden acikiyor saatlerini değiştirdik yine aynı biri ağlayınca öbürü de ağlamaya başlıyor gerçekten 18. Gun bugun ama yıpratıcı ikizler çok çok çok şükür elbette benm bakicim da kaçtı napacagimi bilmiyorum