How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2022 ikiz annesi olacaklar

Ben duş alırken oturarak yapiyorum zâten ayakta kalmam mümkün değil ne kendimi taşırım nede dengem yerinde durmaz. Herşeyi önüme hazır ediyorum bacaklarım açık şekilde kalıyor kapatamıyorum 🙆‍♀️

Ben de dusu oturarak yapiyorum. Genelde de yatiyorum zaten
Üçümüzün haftaları yakın, 28in içine girdim ben de yeni. 1-2 haftadır ciddi derecede zorlanmaya başladım, hemen nefesim kesiliyor resmen🙄
Duş ayakta alamam zaten bu halde😅

Canm sen tek bakıyorsun dimi bebeklerine nasıl gidiyor çok zorlaniyormusun
Evet canım tek bakıyorum bebişlerime. Zor tabi sadece bebeklere bakıyorum ve yemek yapıyorum. 5 yaşında oğlum var ona pek fırsat ayıramıyorum yarım gün okula gidiyor. Benim bebişler genelde gece huysuzluk yapıyorlar eşim oluyor o zaman da idare etmeye çalışıyoruz. Ama yıpratıcı biraz.

Geçmiş olsun sizi okuyunca moralim düzeldi. Ben de 14+1 haftalığım kilo problemini nasıl hallettiniz . şuan 75 kiloyum.
Kisa bir sure diyetisyenim vardi, +3-4 kg alip doguma gideriz dedi hic inanmadim acikcasi.. Sonra bulantilar-kanamalar vb. duzen bozuldu diyet de diyetisyen de yalan oldu. Son aya kadar hic seker, cay, kahve tuketmedim ondan baska dise dokunur birsey yapmadim.
Tek gebelikte 14kg aldim, ikizde 4,3kg, bilmiyorum ki nedendir, oyle zayif falan da degildim...

Bugun bebegimin sesini duydum, "hic duymadim" diyince birini birazcik durtup uyandirdi hemsire. Guzelmis sesi 😍😍😍
Dunden beri anne sutunu eoprotin ile zenginlestiriyorlar, bakalim haftasonu biberon/kadeh vb. ile yutma denemesi yapar mi doktor. Yarin 35+0 oluyoruz, kavusmaya az kaldi insallah 🤲🍼💞
Eve bebek tartisi almam lazimmis, prematurelerde gunluk/haftalik kilo alim takibi yapmak faydaliymis. Yeni masraf kapisi cikti :)) Bugun kar bastirmadan aksam bir daha hastaneye gidip ilave sut-bez-mendil vb birakacagim, ne olur ne olmaz diye...
  • Saripapatya herhalde dogum yaptin, insallah hersey yolundadir ucunuz icin de...
  • Ee sizde durumlar ne, ilk kimin dogumunu bekliyoruz hayirlisi ile?
Oyyy kavuşmanız yakın o zaman canım sağlıkla al kucağına yavrularını 🙏🏻 S Saripapatya22 doğum yaptıysa sırada ben varım galiba 🙈

Üçümüzün haftaları yakın, 28in içine girdim ben de yeni. 1-2 haftadır ciddi derecede zorlanmaya başladım, hemen nefesim kesiliyor resmen🙄
Duş ayakta alamam zaten bu halde😅
😂😂 allah kolaylık versin hepimize

Bugun kontrolüm vardı çok şükür herşey yolundaydı. Beklenen doğum erken gelmezse 20-25 mayıs 🙈 mayısın ilk haftası ciğer geliştiri vurulucam tedbir amaçlı hayırlısı inşallah az kaldı ya

😂😂 allah kolaylık versin hepimize

Bugun kontrolüm vardı çok şükür herşey yolundaydı. Beklenen doğum erken gelmezse 20-25 mayıs 🙈 mayısın ilk haftası ciğer geliştiri vurulucam tedbir amaçlı hayırlısı inşallah az kaldı ya
Hepimiz ayni dönemlerde telaslanip duracağız anlaşılan. umarim her sey yolunda gider hepimiz için.

Ben ciger geliştirici igneleri oldum bile. Erken dogum riski var cunku. Bakalim kacinci haftalara kadar gidebilecegiz. Ben henuz izin almadim is yerinden. Cunku evden calisiyorum. Son haftalara kadar da izin almayı düşünmüyorum. Dogum sonrasi daha cok iznim kalsin istiyorum.
Tabii ben böyle planlar yapıyorum ama hayat ne getirir bilemem 😊

Hepimiz ayni dönemlerde telaslanip duracağız anlaşılan. umarim her sey yolunda gider hepimiz için.

Ben ciger geliştirici igneleri oldum bile. Erken dogum riski var cunku. Bakalim kacinci haftalara kadar gidebilecegiz. Ben henuz izin almadim is yerinden. Cunku evden calisiyorum. Son haftalara kadar da izin almayı düşünmüyorum. Dogum sonrasi daha cok iznim kalsin istiyorum.
Bana da yapıldı iğneler, doktorum 30u görürsek iyi, 34ü görürsek süper olur dedi bakalım… inşallah görmek nasip olır

Çok şükür riskim yoktu canım. İkizler süprizci ne zaman geleceği belli olmuyor evdeki hesap çarşıya uymuyor 😇 sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah. Evde çalışman en iyisi bence canım hem dinlen hem çalış 🥰

Kızlar selam çok giremiyorum herkes iyidir inşallah 🙏 annem ben yengem 3 kişi bakıyoruz yavrularıma ev işi yemek herşey onlarda ben sadece alt değiştir yedir gaz çıkar modundayim ama çok yoğun birini yap bitir diğerini al yedirme saatlerini not alıyorum hafif sarılık var en çok 3 saat de bir beslenecek dedi doktor. Emzirip sonra 30 cc mama veriyorum ne kadar süt geliyor bilmiyorum çünkü ☺️ kızım güzel tutuyor memeyi ama oğlum sanırım biberon rahatlığına alıştı memeyi almak istemiyor resmen savaşıyor meme ile 😁 bende sağiyorum biberonla veriyorum. pazartesi kontrolleri olacak inşallah doğum kilosuna gelmişlerdir,,🙏 benden haberler böyle sizlerde nasıl durumlar beslenme konusunda ?

Evet canım tek bakıyorum bebişlerime. Zor tabi sadece bebeklere bakıyorum ve yemek yapıyorum. 5 yaşında oğlum var ona pek fırsat ayıramıyorum yarım gün okula gidiyor. Benim bebişler genelde gece huysuzluk yapıyorlar eşim oluyor o zaman da idare etmeye çalışıyoruz. Ama yıpratıcı biraz.
Allah yardımcın olsun canm çok zor inş şu zamnlar hemen geçerde rahat edeceğimiz zamnlar gelir😊

Benim masallahim var, karin morluklarim gecti, egilmek disinda herseyi yapiyorum (bebeklerden agir birsey kaldirmak haric), Surdugim merhem ile kesik izi de epey toparladi. Hastanede kadin dogumcum ile karsilastim bayagi fit olmussun dedi; hamilelik boyunca 4300 gr alip, 11kg vermis olmamin etkisi oldu zannimca. Kitap yazicam "dogurarak zayifla" diye :KK48:
Ogluslarda sıkınti gorunumuyor dedi doktor, stabilmisiz; beslenme sondasi devam, anne sutunu eoprotin ile zenginlestirerek veriyorlar. Guclenince, haftaya emme denemesi yaptirirlar insallah. Nasil tutulur hic bilmiyorum, sanki hic bebek tutmamis gibiyim :)
Canim cok merak ediyorum. Sezeryan dogumda dikişler lazer dikis mi oluyor? Bunu estetik cerrah mi atiyor? Benim doktorum dikise onem vermez gibi geliyor ama ben kesinlikle estetik dikis ya da lazer dikis istiyorum. Cunku yara izleri ben de geçmiyor. En azindan duzgun bir iz kalsin.

Merhaba hanımlar yeni katıldım aranıza. Sizden çok şey öğreniyorum teşekkür ederim .14 haftalık ikizlere gebeyim ve karnım da büyümeye başladı. Çatlamaması için ne uyguladınız?

Canim cok merak ediyorum. Sezeryan dogumda dikişler lazer dikis mi oluyor? Bunu estetik cerrah mi atiyor? Benim doktorum dikise onem vermez gibi geliyor ama ben kesinlikle estetik dikis ya da lazer dikis istiyorum. Cunku yara izleri ben de geçmiyor. En azindan duzgun bir iz kalsin.
Iki dogumumda da dıs dikis yoktu, yapistirarak kapattilar iclerde bazi katlarda duruma gore eriyen iplik, bazilari lazerle yapistirma oluyor diye biliyorum. Kendi doktorunuz kapatiyor karni da.
Zaman icinde cok acik renkli beyaz cizgiye donusuyor, fark edilmiyor bile

Inquisitive Inquisitive yara izi icin ne kullanıyorsun? bebişlerini haftaya çıkarırlar insallah hayırlısıyla
Contractubex merhem, sabah aksam nohut kadar bir miktar dikis yeri uzerine dairesel masaj yaparak surulecek. 1 tupu 2 ay gider. Onceki dogumumda da kullanmistim, etkili bir yara izi giderici

Eklentiler

• 16469819897275973574897509175396.jpg
    16469819897275973574897509175396.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 36
Iki dogumumda da dıs dikis yoktu, yapistirarak kapattilar iclerde bazi katlarda duruma gore eriyen iplik, bazilari lazerle yapistirma oluyor diye biliyorum. Kendi doktorunuz kapatiyor karni da.
Zaman icinde cok acik renkli beyaz cizgiye donusuyor, fark edilmiyor bile
Bunu doktora söylemek mi gerekiyor peki? Kocaman dikis izi kalanlarda varmis cunku. Ozellikle belirtmek mi gerekiyor bilmiyorum hic.

Back