• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Kizlar beni sormuşsunuz saolun esim simdi de yeni tip corona virus getirdi eve saolsun onunla cebellesiyorum önce o oldu ona baktım mecburen ateşi oldu 39.7 zorla düşürdüm ettim smdi de ben oldum ama cok kötüyüm öksürük ve giciklanma var boğazımda size anlatamam agri da var öksürmekten nefret ederim hep küçüklükten beri bu bende bir korku olmus halde sicak su falan içiyordum limonla ebe aradı şimdi de limon çok tüketme diyor kafam oldu 1 milyon ne yapacağımı bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım 🙏🏻😔

Benimde yarın 33+0 olacağım ve ciğer geliştirici olmadım yarın doktora gidince sorucam herkes olmuş galiba erken gelirlerse diye tedirgin oldum okuyunca. Ben devlet hastanesine gidiyorum bir kaç doktor değiştirdim çok memmun kalmadım ama özel şansım da yok maalesef inşallah herkes için herşey yolunda gider. Sağlıklıca kucağımıza alırız.
Kuzum benim de ben doktora sordum diye aklına geldi belki sen unutma gittiğinde sor mutlaka bebişin kilosu önemli değil ciğerlerinin gelişmesi önemliymiş çünkü

Kizlar beni sormuşsunuz saolun esim simdi de yeni tip corona virus getirdi eve saolsun onunla cebellesiyorum önce o oldu ona baktım mecburen ateşi oldu 39.7 zorla düşürdüm ettim smdi de ben oldum ama cok kötüyüm öksürük ve giciklanma var boğazımda size anlatamam agri da var öksürmekten nefret ederim hep küçüklükten beri bu bende bir korku olmus halde sicak su falan içiyordum limonla ebe aradı şimdi de limon çok tüketme diyor kafam oldu 1 milyon ne yapacağımı bilmiyorum
Kuzum benim inan hep sana bakıyordum ne yapıyorsun diye çok çok geçmiş olsun limon aşırı tüketimi zararlı her şeyde de öyle zaten fazlası zarar..bol meyve kemik suyu çorba en kısa sürede geçer inşallah moralini yüksek tutt

Biberonu güzel çekiyorlar biberona baslaayali meme vermedim daha çok ac kalmasinlar diye deneyeceğim bugün inşallah
Iyi yapmışsın biberon vermekle sütün çok olduğu zamanlarda meme de ver belki zorlanmadıklarını farkeder ve memeyi de alırlar inşallah 🙏

Normal mi kızlar ben anlamadım

Eklentiler

• 20220202_130643.jpg
    20220202_130643.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 42
Aynen canım benim her ihtimale karşı yapılması lazım sanırım küvezde kalma süreleri kısalıyor doktor riske girmek istemez çünkü ikizlerde küvez çok yüksek ihtimal... inşallah sizde şeker falan yoktur sıkıntı olmaz benim şeker dünden beridir yüksek :KK43: o biraz tedirgin ediyor başka yan etkisini de görmedim şimdilik 24 saati geçti iğneyi olalı
benim de ilk gün birazz yüksekti sürekli ölçüyorum zaten insilün de kullandığım için ama oturdu düzene çok yüksek değil çok şükür :dua: dikkat et yediklerine sorun olmaz

Benimde yarın 33+0 olacağım ve ciğer geliştirici olmadım yarın doktora gidince sorucam herkes olmuş galiba erken gelirlerse diye tedirgin oldum okuyunca. Ben devlet hastanesine gidiyorum bir kaç doktor değiştirdim çok memmun kalmadım ama özel şansım da yok maalesef inşallah herkes için herşey yolunda gider. Sağlıklıca kucağımıza alırız.
eğer rahim ağzında bir kısalma yoksa doktor gerek görmediyse tedirgin olma bence ama yine de sor bizim gündemde vardı ciğer geliştirici ama rahim ağzı iyiydi 25 mm altına inince riske atmak istemedi doktor şeker tansiyon gibi problemlerin yoksa ciğer geliştirici iğneden de korkma.amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı :dua: :dua:

geçmiş olsun canım merak ettik seni gerçekten bayağıdır yazmadın belliydi birşey ile uğraştığın ben eşin geldi hazırlıklar yüzünden girmediğini düşünmüştüm virüs yüzündenmiş :( Allah şifa versin en kısa zamanda inşallah

Sizin normalinize bagli; kucuk tans. biraz dusuk gibi ama normal degerleriniz nedir?
Orn. 11-6 benim rutin tansiyonum, 110-120 bandi da gebelik normal nabzim, sizin degerleri kendimde gorsem pek yadirgamam mesela...
Canım benim düşük tansiyon var büyük tansiyon 10 üstü asla olmazdı. Dün ciğer geliştirici iğnenin etkisi

Iyi yapmışsın biberon vermekle sütün çok olduğu zamanlarda meme de ver belki zorlanmadıklarını farkeder ve memeyi de alırlar inşallah 🙏
Sütüm öyle ikisine yetecek kadar yok galiba canm mutlaka mama takviye ederim. Memeyi tutturdum çok şükür ama yinede emmek istemiyorlar zorla az emiyorlar hemen arkasından biberonla süt veriyorum senin bebeklerin emmeleri nasıl Canm

Kuzum benim inan hep sana bakıyordum ne yapıyorsun diye çok çok geçmiş olsun limon aşırı tüketimi zararlı her şeyde de öyle zaten fazlası zarar..bol meyve kemik suyu çorba en kısa sürede geçer inşallah moralini yüksek tutt
Canim bnm inan ki artık eşimi evden kovasimngeliyor sürekli hqstalik taşıyor eve yaa saol kuzum bu arada

geçmiş olsun canım merak ettik seni gerçekten bayağıdır yazmadın belliydi birşey ile uğraştığın ben eşin geldi hazırlıklar yüzünden girmediğini düşünmüştüm virüs yüzündenmiş :( Allah şifa versin en kısa zamanda inşallah
Saol cnm.bnm Allah razı olsunn inan ki hazırlık falan göremiyorum bas ağrısı halsizlik öksürük ateş

Back