• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

İyiyiz kuzum çok şükür pazartesi kontrolüm var heyecanla onu bekliyorum. Evet çok fena hastalık salgını var. Sen evde korkuyorsun. Biz çalışanlar ne yapalım. Elimden geldiğince korumaya çalışıyorum bende kendimi. Siz nasılsınız herşey yolunda mı ?
Her gittiğimde ayri bir korkutma seansi yapiyor doktor o yüzden gitmedim daha canim ben de aksama kadar bulantı başladı bende yanma geçti derken ilk zamanlardaki gibi tiksinme ve bulanti başladı yeniden onla cebellesiyorum dogum için hiç bise demiyor en son Aralık çok tehlikeli diyip durdu gecen eşimle konuştu doktor bu sefer de ocak 15 demis ona da o tarihe kadar çok tehlikeli eğilmesin mecbur değilken yataktan çıkmasın falan demis demlik bile kaldirmasin demis malum esim de suriye de ocakta gelecek bakalim yüküm hafifler belki biraz en azından bir kap yemek yapar bana bazen o bile bana çok zor olmaya başladı

Her gittiğimde ayri bir korkutma seansi yapiyor doktor o yüzden gitmedim daha canim ben de aksama kadar bulantı başladı bende yanma geçti derken ilk zamanlardaki gibi tiksinme ve bulanti başladı yeniden onla cebellesiyorum dogum için hiç bise demiyor en son Aralık çok tehlikeli diyip durdu gecen eşimle konuştu doktor bu sefer de ocak 15 demis ona da o tarihe kadar çok tehlikeli eğilmesin mecbur değilken yataktan çıkmasın falan demis demlik bile kaldirmasin demis malum esim de suriye de ocakta gelecek bakalim yüküm hafifler belki biraz en azından bir kap yemek yapar bana bazen o bile bana çok zor olmaya başladı

Cok zorlanıyordun biliyorum ama rahim ağzı kısalman da yoktu, neden bu kadar erken sezeryana alacaklar? Nst de bakılıp doğum sancıları filan mı başlamış...

Rahim ağzımı ölcmedi kuzum yada olctu bana demedi nst ye baglamadi suan sadece korku seansı yapiyor can
Neye göre korkutuyor dayanağı ne yani? Tamam ikiz genel olarak riskli zaten hepimiz dikat ediyoruz da senin doktor ne kadar sıkıntılı ya bizim bu dönem motivasyona da ihtiyacımız var.

Back
X