- 11 Aralık 2020
- 621
- 720
- 33
- 35
- Konu Sahibi Inquisitive
- #5.621
Amin inşallah bolca dinlenin yormayın kendinizi söyleyebileceğim tek şey o gerisi zaten Allah’a kalmış onlar geleceği zamanı biliyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah bolca dinlenin yormayın kendinizi söyleyebileceğim tek şey o gerisi zaten Allah’a kalmış onlar geleceği zamanı biliyor![]()
Aynen mesela kizima 3.5kg demisti 3.300 dogmustu. 2.5 ustu dogsunlar da dert degil ya3 civarı benimkilerde de ama 200 gram oynama olur dedi ultrasonla bakalım tutacak mı bende merak ediyorum bide hiç o kadar varmış gibi gelmiyor![]()
Aynen öyle solunum sıkıntıları kğvez ihtiyacı olmasında kilolar toparlar bi şekildeAynen mesela kizima 3.5kg demisti 3.300 dogmustu. 2.5 ustu dogsunlar da dert degil ya
Uyanmalarina bagli, ama tandem emzirilir uygun yastiklaKızlar iki bebişi aynı anda mı emzireceğiz yoksa sırayla mımevcut sıkıntılar yetmedi bir de bunu dert edeyim dedim kendime
![]()
rica ederim canım bildiğimiz duyduğumuz şeyleri paylaşıyoruz burada çok iyi oluyor ne kadar çok şey öğrendim ben bu platformda :)
[/QUOT
Bende cok sey ogrendim sizlerden cok daha dua aldim iyiki varsiniz hepiniz![]()
Her hafta 1 kilo alırsam benim de o civarda biter inşallah22 ile bitecek inşallah![]()
Allah bağışlasın canım benim de canım sıkıldıkça yiyorum işteBen 14 kilo aldim ama minik bi de kizim var peşinde kosmaktan kilo alma olayi olmadi![]()
Benim biraz fazla oldu sen yine de ben kafar almazsın inşallahHer hafta 1 kilo alırsam benim de o civarda biter inşallah![]()
Bi sure sonra mide yanman baslayacak ve yemeye korkcan ye gitsin anacim doya doyaAllah bağışlasın canım benim de canım sıkıldıkça yiyorum işte![]()
Her gittiğimde ayri bir korkutma seansi yapiyor doktor o yüzden gitmedim daha canim ben de aksama kadar bulantı başladı bende yanma geçti derken ilk zamanlardaki gibi tiksinme ve bulanti başladı yeniden onla cebellesiyorum dogum için hiç bise demiyor en son Aralık çok tehlikeli diyip durdu gecen eşimle konuştu doktor bu sefer de ocak 15 demis ona da o tarihe kadar çok tehlikeli eğilmesin mecbur değilken yataktan çıkmasın falan demis demlik bile kaldirmasin demis malum esim de suriye de ocakta gelecek bakalim yüküm hafifler belki biraz en azından bir kap yemek yapar bana bazen o bile bana çok zor olmaya başladıİyiyiz kuzum çok şükür pazartesi kontrolüm var heyecanla onu bekliyorum. Evet çok fena hastalık salgını var. Sen evde korkuyorsun. Biz çalışanlar ne yapalım. Elimden geldiğince korumaya çalışıyorum bende kendimi. Siz nasılsınız herşey yolunda mı ?
İçer içmez kustuysaniz Allah korumuş gerçekten.İgrenc ya bozuk meyve suyu içtim içtiğim gibi kustum ins bisey olmaz
Bir yudum içtim çok degilİçer içmez kustuysaniz Allah korumuş gerçekten.
Her gittiğimde ayri bir korkutma seansi yapiyor doktor o yüzden gitmedim daha canim ben de aksama kadar bulantı başladı bende yanma geçti derken ilk zamanlardaki gibi tiksinme ve bulanti başladı yeniden onla cebellesiyorum dogum için hiç bise demiyor en son Aralık çok tehlikeli diyip durdu gecen eşimle konuştu doktor bu sefer de ocak 15 demis ona da o tarihe kadar çok tehlikeli eğilmesin mecbur değilken yataktan çıkmasın falan demis demlik bile kaldirmasin demis malum esim de suriye de ocakta gelecek bakalim yüküm hafifler belki biraz en azından bir kap yemek yapar bana bazen o bile bana çok zor olmaya başladı
Başlamış zaten canımm hafiftenn... sabırdan başka çaremiz yok darısı 30 laraBi sure sonra mide yanman baslayacak ve yemeye korkcan ye gitsin anacim doya doya
Rahim ağzımı ölcmedi kuzum yada olctu bana demedi nst ye baglamadi suan sadece korku seansı yapiyor canCok zorlanıyordun biliyorum ama rahim ağzı kısalman da yoktu, neden bu kadar erken sezeryana alacaklar? Nst de bakılıp doğum sancıları filan mı başlamış...
Olmaz kuzum korkma içini ferah tut hepsini mi ictin 1 kutuyuİgrenc ya bozuk meyve suyu içtim içtiğim gibi kustum ins bisey olmaz
Kız yok bir yudum bardaktaydıOlmaz kuzum korkma içini ferah tut hepsini mi ictin 1 kutuyu
Huc bise olmaz içim.rahqt etsin dersen 1 kase yoğurt ye canKız yok bir yudum bardaktaydı
Neye göre korkutuyor dayanağı ne yani? Tamam ikiz genel olarak riskli zaten hepimiz dikat ediyoruz da senin doktor ne kadar sıkıntılı ya bizim bu dönem motivasyona da ihtiyacımız var.Rahim ağzımı ölcmedi kuzum yada olctu bana demedi nst ye baglamadi suan sadece korku seansı yapiyor can