- Konu Sahibi Inquisitive
- #5.581
Masallah, rekor size geciyor o halde, bu yil son rekor 37+5'ti diye hatirliyorumAmin muhtemelen ocağı göremedik biz gerçi 38 olacaklar yeter abartmaya gerek yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah, rekor size geciyor o halde, bu yil son rekor 37+5'ti diye hatirliyorumAmin muhtemelen ocağı göremedik biz gerçi 38 olacaklar yeter abartmaya gerek yok![]()
inşallah aynı anda uyuyup aynı anda kalksınlar diye diliyorum ama ya ikisini aynı anda emziremezsem biri emerken diğeri ağlarsa :) yarım saat olsa aralarında o bile yeter :) inşallah canım hepimiz güzel haberler ile gelelimCanım seninkiler seni uyutmayacak deseneaynı anda yaramaz olsalar iyiydi
güzel haberlerle gel canım benim
Doktor neden kimseye söyleme dedi onu anlamadım. Burda bir de olabilir iki de net çıkmamış ki sana benimkini atayım bi fikir olsun bu foto 4+5te aldığımız.Eki Görüntüle 2974408
Kızlar burda iki tanemi kese var deneyimlisiniz bakabilir misiniz. Doktor söylemedi ama kimseye deme 13. Haftaya kadar dedi
Aslında artık doğumhanede bile normal alttan olan zıbını giydiriyorlar bende 3 tane var o yüzdenCanlar 7 8 tane iç zıbın yeterli olur mu sanırım göbek bağı düşene kadar kullanılan bir şeymiş
Sagda iki cizgi arasinda olcu aldigi noktada tek yolk var, soldaki diger karalti ise kese altindaki kanama alani olabilir mi? Risk gorduyse kimseye soyleme demis olabilir mi??Eki Görüntüle 2974408
Kızlar burda iki tanemi kese var deneyimlisiniz bakabilir misiniz. Doktor söylemedi ama kimseye deme 13. Haftaya kadar dedi
Hayırlı doğumlar olsun inşallah. Tam 38+0 da mı alacak bebeleri?Amin muhtemelen ocağı göremedik biz gerçi 38 olacaklar yeter abartmaya gerek yok![]()
Sancılanıp arada doğuruvermem inşallahMasallah, rekor size geciyor o halde, bu yil son rekor 37+5'ti diye hatirliyorumHaydi hayirli dogumlariniz olsun, siz de bize dua edin
Takvime göre 37+5 görünüyor ama benim yumurtlama tarihim 2 gün önce oldu normalden 38 oluyor 11. Gün falandıHayırlı doğumlar olsun inşallah. Tam 38+0 da mı alacak bebeleri?
Cift yumurtamı bu benimkine cok benziyorsanki. Saglıkla kucagınıza alın inşallah. Neden söylemis olabilir biliyormusunuz benim ilk gebeliğim ikizdi kan oıhtılasmasından kaybettim . Sonraki gebeliğim tekti saglıkla kucagıma aldım. Simdi yine hamileyim doktor normalde kalp atısını duyar duymaz verirdi iğneyi ama vermedi. Acaba ikinci kesemi var demek istemedi onun kalp atısını mı almayı bekliyor dedim. Bir de kimseye acıklama hamile oldugunu deyince süphe duydum ister istemez. Bir hafta beklryelim öyle yazcam iğneyi dedi .Doktor neden kimseye söyleme dedi onu anlamadım. Burda bir de olabilir iki de net çıkmamış ki sana benimkini atayım bi fikir olsun bu foto 4+5te aldığımız.
Evet kanama alanı varmıs onu söyledi lekelenmem var ama ikinci gebeliğimde de vardı ve yürüyemiyordum sancıdan ona ragmen dememişti. Cok şaşırdım bendeSagda iki cizgi arasinda olcu aldigi noktada tek yolk var, soldaki diger karalti ise kese altindaki kanama alani olabilir mi? Risk gorduyse kimseye soyleme demis olabilir mi??
Ay maşallahTakvime göre 37+5 görünüyor ama benim yumurtlama tarihim 2 gün önce oldu normalden 38 oluyor 11. Gün falandı![]()
Evet canım çift. Anladım canım biraz bekleyip net olmak istiyor demekki. İnşallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinCift yumurtamı bu benimkine cok benziyorsanki. Saglıkla kucagınıza alın inşallah. Neden söylemis olabilir biliyormusunuz benim ilk gebeliğim ikizdi kan oıhtılasmasından kaybettim . Sonraki gebeliğim tekti saglıkla kucagıma aldım. Simdi yine hamileyim doktor normalde kalp atısını duyar duymaz verirdi iğneyi ama vermedi. Acaba ikinci kesemi var demek istemedi onun kalp atısını mı almayı bekliyor dedim. Bir de kimseye acıklama hamile oldugunu deyince süphe duydum ister istemez. Bir hafta beklryelim öyle yazcam iğneyi dedi .
Bana da 30 Aralik gun verdiKızlar ben arada girip yazıyordum 2022 ikizlere ama benim bu ay doğum kesinleşti 29 Aralık nasipse sezeryan tarihi dualarınızı bekliyorum Rabbim herkese vakitli doğum nasip etsin![]()
Amin inşallahAy maşallahdarısı bize
![]()
Durduk durduk yıl sonuna sıkıştırdık bebeleriBana da 30 Aralik gun verdi![]()
Ayy harikasınız maşallah sizeDurduk durduk yıl sonuna sıkıştırdık bebelerioldun sağlıkla gelsinlerde
Amin inşallah bolca dinlenin yormayın kendinizi söyleyebileceğim tek şey o gerisi zaten Allah’a kalmış onlar geleceği zamanı biliyorAyy harikasınız maşallah sizedarısı başımıza
![]()
Bencede iyi bile dayanmışsınızAmin muhtemelen ocağı göremedik biz gerçi 38 olacaklar yeter abartmaya gerek yok![]()
Doğum tarihleri peş peşe geliyor. Güzel haberleriniZi de peş peşe alalım inşallahBana da 30 Aralik gun verdi![]()
Ne kadar dururlarsa o kadar iyi aslında ama işte son zamanlar bende o moda girdim hoca bitir diye gözüne bakıyorumBencede iyi bile dayanmışsınızbenim doktorumda eğer dururlarsa 38 den önce almam diyor şimdiden gözümde nasıl büyüyor. Dayanamam gibime geliyor bana kalsa 37 de al derim
![]()