• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Arkadaşlar merhaba bugün kontrolum vardı 32+2 olduk🤗 kızım 1760 gram oğlum 2000 kilo olmuş çok şükür bir sıkıntıda görünmüyo şuan 2 hafta sonra ya tekrar çağırdı 34 oluyorum nts ye ozmn girecekmişim kontrollerimde haftada bir olacakmış allahtan birşey olmazsa 37 gibi doğum gerçekleşir dedi 🤗😍Şimdiden heycan bastı beni😂
Ben sendenin bir hafta arkandan geliyorum. Maşallah bebeklerine. Çok mutlu oluyorum hep beraber bu yolu yürüyoruz🥰🙏

Aynen oğlum tosbik olacağa benziyor😂Gercekten öyle bir türlü geçiremiyorum günleri şu doğum zamanımız gelsin hemen hayırlısı ile inşallah🤲maşallah senin doğumun baya yakın cinsiyetleri ne peki kaçıncı haftada doğum dusunuyo doktorun💕
Benim bi kız bi erkek. Şuan 2300 olmuşlar, 32.haftada nstde sancım çıkmıştı adalat başlanmıştı günde 1 tane, sertleşmeler oluyordu. Sonra düzeldi çok şükür şuan yine sertleşme oluyor sürekli ama nstde sancı çıkmıyor bebek hareketinden de olabilir dendi.
Doktor bu son haftamız bundan sonra sancı vs olursa durdurmaya çalışmayacağız istedikleri zaman gelebilirler dedi eğer dayanabilirsem 38e kadar durmam taraftarı, kendisi biraz yürek yemiş😂 Benim gönlümden geçen de açıkcası 37+larda doğum yapmak ne kadar geç olursa o kadar iyi, o kadar zorluk yaşadık acı çektik biraz daha sabredebilirim diye düşünüyorum.

Benim bi kız bi erkek. Şuan 2300 olmuşlar, 32.haftada nstde sancım çıkmıştı adalat başlanmıştı günde 1 tane, sertleşmeler oluyordu. Sonra düzeldi çok şükür şuan yine sertleşme oluyor sürekli ama nstde sancı çıkmıyor bebek hareketinden de olabilir dendi.
Doktor bu son haftamız bundan sonra sancı vs olursa durdurmaya çalışmayacağız istedikleri zaman gelebilirler dedi eğer dayanabilirsem 38e kadar durmam taraftarı, kendisi biraz yürek yemiş😂 Benim gönlümden geçen de açıkcası 37+larda doğum yapmak ne kadar geç olursa o kadar iyi, o kadar zorluk yaşadık acı çektik biraz daha sabredebilirim diye düşünüyorum.
Maşallah kiloları çok güzel seninkilerinde🤗Hiç nts ye girmedim bnmde sertleşme çok oluyo sancı çok hafif hissediyorum 10 saniyede geciyo.Aman sancın olmasın inşallah da 37 leri gör ne kadar geç okadar iyi bizim için.Az kalmış canm sabredersin bnce sen 3 hafta daha😂

Maşallah kiloları çok güzel seninkilerinde🤗Hiç nts ye girmedim bnmde sertleşme çok oluyo sancı çok hafif hissediyorum 10 saniyede geciyo.Aman sancın olmasın inşallah da 37 leri gör ne kadar geç okadar iyi bizim için.Az kalmış canm sabredersin bnce sen 3 hafta daha😂
Ağrı eşlik etmediği sürece korkulacak birşey yok sertleşmeden dedi ebe ben de rahatladım.
Amin canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı ve zamanında doğumlar nasip etsin 🤲🏼❤️

Ben daha uyguna almıştım tabi pahalılanmıştır canım her şey pahalılandı 🙁 onun içinde başka şeyler de oluyor zaten pişik kremi yağı falan birşeyler vardı. Onlar ne kadar gider bilmiyorum ama köpük şampuan için çok uzun süre gidiyor yazmışlar tek şampuan alırsan öyle de bakabilirsin sebamed de iyidir muhtemelen ben ablam mustela diyince onu aldım geçtim 🤷🏼‍♀️ Senin dediğini de görmüştüm bakayım bir daha çok sağ ol 🤗
Aynen ya hersey sagolsun aldi basini gitti bi baktigima suan bakiyorum en az 100 lira ustune koymuslar ikiz anneleri olarak hayat baya zorlasacak bize 😅 sagol canim benim bende artik duruma gore karar verip alacagim ama sebamed aklima yazdim bakalim 😁🤗

rica ederim canım :) sebamed'den daha temiz içerikli ürünler de var diyorlar ama kokuları bebek gibi gelmiyor bana tercih meselesi benim koku takıntım var :) ürünlere bakarken satıcı bir bey bana dedi ki Mustela çok iyi reklam yaptı pazarlaması iyi yoksa Sebamed ,Bübchen gibi ürünler yıllardır var kullanılıyor :) birde fazla almamak lazım her ürün her cilde uyum sağlamıyormuş bir arkadaşım mustela almış alerji yapmış bir diğeri sebamed almış alerji yapmış deneyip görmek lazım :)
Himmm dogru dedin ya demi bu urunlerinde alerji yapma durumu olur hic dusunmedim onu deneyerek bulmak lazim desene bende oyle bakarim artik canim benim bilgiler icin cooook sagol 🤗💚

İnstada mühendisinoğlu var orda içeriği temiz ürünleri paylaşmış, ben ecowell aldım mustela muadili diye organik vegan antialerjenik vs. Şampuan ve losyonu aldım, bebe yağı olarak hindistan cevizi yağı kullanıcam masaj için.
Aslinda tam icerik verilmiyor bilmiyoruz ama bir arkadasin dedigi gibi mustela iyi reklam yapmis ama o ecowell onun muadili ise aynidr ve eminim fiyati daha uygundur aklimda bulunsun hem bu marka hemde soyledigin int da bakayim sagol kuzum bilgiler icin tesekkur ederim 🥰💚 yag olarak bende saf zeytinyagi dusunuyorum ama bakalim deneyerek bulacagim galiba 😁

Aslinda tam icerik verilmiyor bilmiyoruz ama bir arkadasin dedigi gibi mustela iyi reklam yapmis ama o ecowell onun muadili ise aynidr ve eminim fiyati daha uygundur aklimda bulunsun hem bu marka hemde soyledigin int da bakayim sagol kuzum bilgiler icin tesekkur ederim 🥰💚 yag olarak bende saf zeytinyagi dusunuyorum ama bakalim deneyerek bulacagim galiba 😁
Zeytinyağnı ben de düşündüm birkaç zeytin ağacımız var diye kendimiz üretiyoruz ama internette asiditesinin bebelere uygun olmadığından bahsedilmişti ben de o yüzden riske atmayacağım.

Kızlar sezeryan olacağız büyük ihtimalle sizler hangi iç çamaşırlarını tercih edeceksiniz şu an düşük belleri giyiyorum ama sanırım dikişlere denk gelir yüksek bel mi almalıyız

Kızlar sezeryan olacağız büyük ihtimalle sizler hangi iç çamaşırlarını tercih edeceksiniz şu an düşük belleri giyiyorum ama sanırım dikişlere denk gelir yüksek bel mi almalıyız
Dikislere gelse de pek acimiyor, zaten karin hissi hemen gelmiyor, agri kesici de veriyorlar, bir de yara pedi oluyor karninizda. Eve gidene kadar hastanede pek aci cekmedim aslinda.
Dogum sonrasi ilk kalkisa kadar camasir olmuyor altinizda, yatarken hasta kompresi koyuyorlar, kanamayi gozle kontrol ediyorlar. Ayaga kalkabildiginizde depend gibi hasta bezi takabilirsiniz ya da tek kullanimlik lohusa kilodu ile kompres ya da ped kullanabilirsiniz.
Ilk seferde kompres kullandim, bu kez depend aldim doktor izin verirse kullanirim.

Zeytinyağnı ben de düşündüm birkaç zeytin ağacımız var diye kendimiz üretiyoruz ama internette asiditesinin bebelere uygun olmadığından bahsedilmişti ben de o yüzden riske atmayacağım.
Dogru oyle etkiside var haklisin ama bende ne bileyim yillardir ailemdeki her bebege kullandilar acikcasi herseydr insan bir kararsiz kaliyor artik sanirim zamanla ins bizde birseyleri daha iyi ogrenecegiz 😊 ecowell baktim organik bir urunmus begendik aklimda duracak olanlardan oldu tesekkur ederim 🤗

Dikislere gelse de pek acimiyor, zaten karin hissi hemen gelmiyor, agri kesici de veriyorlar, bir de yara pedi oluyor karninizda. Eve gidene kadar hastanede pek aci cekmedim aslinda.
Dogum sonrasi ilk kalkisa kadar camasir olmuyor altinizda, yatarken hasta kompresi koyuyorlar, kanamayi gozle kontrol ediyorlar. Ayaga kalkabildiginizde depend gibi hasta bezi takabilirsiniz ya da tek kullanimlik lohusa kilodu ile kompres ya da ped kullanabilirsiniz.
Ilk seferde kompres kullandim, bu kez depend aldim doktor izin verirse kullanirim.
Ben de depend almayı düşünüyordum canım yorumları bayağı iyi hastane çantama koyacağım mutlaka

Çantana hamile kulotu koy muhakkak, dikis bolgene denk gelen camasirlari giyemezsin

Back