Ben hiç bu acıdan düşünmemiştim tabi tecrube olunca çok farklı oluyor. Bana şu lazım diyorlar alıyorum bilmeidgim için
zaten bende kesinlikle örtmem bebek ölümlerine yol açabiliyormuş örtmek allah korusun. Bende uyku tulumu düşünüyorum. Size onu da sorayim doğunca hemen almak lazim mi uyku tulumu ne tavsiye edersiniz?
Vallahi bende korkarak alıyorum hep sorma
Bence şüphelendiği bi durum olsa vajinal bakardı zaten. Çok aşırı fark olmaz benim karından 4,8di vajinal de 4,5 olctu mesela.
Yesim Bulbul'e de bir arkadaşım gitmişti gerçekten çok memnundu o da. Medicalin odalari vs de guzel ben personelinide begeniyorum. Ayri emzirme hemsiresi falan da var. O yuzden dogumu orada istiyorum.
Benimkiler zaten küçük ona rağmen 15 gram falan var. Aka doktorum hep soyle diyor onlar iki farkli birey ikisi de normal sinirlar icerisinde olursa kilo farkinin onemi yok. Sende korkma. Serviks uzunlugunun ilerleyen haftalarda dusmesi de normalmis zaten korkma sadece dikkatli davran tabi ki zarar gelmez.
Benim duzeltilmisti zaten ilk basta. Öne çekmişti doktorum. Ona rağmen önde çıkıyor biraz beni tedirgin ediyor inşallah şeker çıkmaz ondan gerçekten korkuyorum