- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
- #5.341
Tam anlamıyla toktum canımm akşam yemeğinden sonra ölçtümAçlık tokluk yediğin şeye göre değişir ki canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam anlamıyla toktum canımm akşam yemeğinden sonra ölçtümAçlık tokluk yediğin şeye göre değişir ki canım
Canım evde kendim ölçtüm akşam yemeğinden sonra bugünlerde dikkat edeceğim artıkevet yuksek gibi. sabah aclik ve 2 saat sonra tokluk bakiliyor normalde
Çok iyi yapmışsın canım her an ne olacak belli değil hazır olursa için rahat eder hem de gerçekten fiyatlar uçup duruyor iyi ki erkenden almışız benim aldığım bebek arabaları ebebekte indirime girdiği halde biner lira daha pahalıydı. Telsizler kamera ve daha birçok şey de aynı şekilde… Bu arada ben de beşiği bizim odaya koydum uyku setini falan ayarladım, bu hafta da bebek odası yani dolap şifonyer ve montessoriler gelecek inşallah zaten kıyafetlerini yıkayıp ütülemiştik yerleştiricez. Fon perdeleri aldım onlar da gelir muhtemelen ama tülü daha seçmedim taktıktan sonra bakıcam artık. Bir de montessorilere uyku seti yan korumalık falan almam gerekiyor. Bunlar dışında bir şey kalmadı zaten bebek odası ilk zamanlar pek kullanılmayacak Ayy o değilde seninle ilk zamanlar kalp atışı var mı bebekler sağlıklı mı ne olacak ileri haftaları görebilecek miyiz diye konuşurken nereden nereye 29lara geldik bile kuzum ne güzel daha da ilerileri görelim inşallahsagol canim 28 haftayi geçince alisverise hiz verdim besikler gelince de fiyatlar iyice artmadan her seyi alayim dedim. sirada tul perde hali var
75 gram şeker yüklemesinde bir saat sonra 180’den küçük 2 saat sonra da 153’den düşük olmasını istiyorlar ama yediklerin ne kadara denk geliyor onu bilmek lazım tabi canım. Normal yemek yiyince nasıl olması gerektiğini bilemedimTam anlamıyla toktum canımm akşam yemeğinden sonra ölçtüm
evet çok şükür geldik bugünlere kanadi kanamadı cinsiyeti neydi derken simdi geriye zamaninda dogurmak kaldi :)Çok iyi yapmışsın canım her an ne olacak belli değil hazır olursa için rahat eder hem de gerçekten fiyatlar uçup duruyor iyi ki erkenden almışız benim aldığım bebek arabaları ebebekte indirime girdiği halde biner lira daha pahalıydı. Telsizler kamera ve daha birçok şey de aynı şekilde… Bu arada ben de beşiği bizim odaya koydum uyku setini falan ayarladım, bu hafta da bebek odası yani dolap şifonyer ve montessoriler gelecek inşallah zaten kıyafetlerini yıkayıp ütülemiştik yerleştiricez. Fon perdeleri aldım onlar da gelir muhtemelen ama tülü daha seçmedim taktıktan sonra bakıcam artık. Bir de montessorilere uyku seti yan korumalık falan almam gerekiyor. Bunlar dışında bir şey kalmadı zaten bebek odası ilk zamanlar pek kullanılmayacak Ayy o değilde seninle ilk zamanlar kalp atışı var mı bebekler sağlıklı mı ne olacak ileri haftaları görebilecek miyiz diye konuşurken nereden nereye 29lara geldik bile kuzum ne güzel daha da ilerileri görelim inşallah
Sagol canim benim tesekkur ederim sordugun icin ins iyiyiz ve dr gore daha da iyi olacagiz hastaneden de cikarsam daha da mutlu olacagim surekli yatis halinde olacahim ama en azindan evimde olmus olacagim insCok sukur canim cok sevindim cevap vermeyince endise ettim ama cok sukur iyisiniz
Ayy evet az kaldı şimdiye kadar hızlı geçti bakalım şimdiden sonra ne olacak malum bu saatte uyanıyorum ben de tek beşik koydum canım valla çok uzun dayanmaz o göçebe hayata yaza doğru geçerim heralde zaten alışsınlar sonra daha zor olur iki bebiş bide iyi yapmışsın. Ben de karartma perdesi aldım eperde diye bir sitede ölçüleri yazıp alabiliyorsun daha gelmedi inşallah güzeldir gelince görücez perdeci gezmek zor geldi tülü de perdeye göre düz bir şey seçerim dedim Bitince foto at cidden minnoşlarımızın odası nasıl olmuş teyzeler merak ederevet çok şükür geldik bugünlere kanadi kanamadı cinsiyeti neydi derken simdi geriye zamaninda dogurmak kaldi :)
benim bebek odasi aktif kullanilcak kendi odamda yer yok bebelerin yaninda göçebe yasicam. fon perdemi karartma perdesi olarak alicam ben kalın yeşil. tülü de düz seçerim heralde. bitince foto atarim insallah.
max 6 haftam kaldi diye hesap ediyorum düşününce hicbir sey aslindaaa
onumuzdeki birkac gunu ve son haftayi saymiyorum
Bak cok sukur gunler geciyor 30u devirmene az kaldi dayanin en az 5 hafta daha hastane ortami insani geriyor eve cikinca cok daha rahat olursun insallahSagol canim benim tesekkur ederim sordugun icin ins iyiyiz ve dr gore daha da iyi olacagiz hastaneden de cikarsam daha da mutlu olacagim surekli yatis halinde olacahim ama en azindan evimde olmus olacagim ins
Ins kuzum benim ins hayirlisiyla o dedigin haftalarinida allahin izniyle tamamalarimda guzel dogumlarimiz olur ya hic sorma ilk goren dogumami geldin yok diyince bi karnima bakiyorlar sonra dogum yapip gelip kalan bayanlarda bu sefer kendi karinlariyla kiyaslayip durdular biri de demediki kizin cektigi karni kadar buyukBak cok sukur gunler geciyor 30u devirmene az kaldi dayanin en az 5 hafta daha hastane ortami insani geriyor eve cikinca cok daha rahat olursun insallah
Benim haftam senden buyuk srnin karnin neden bu kadar buyuk sorularina maruz kaliyor musun hastanede bana cok sorarlardi
Canim benim hani istesende sabaha kadar hep sola yatamazsin hem bebek izin vermez hemde senin sol tarafin uyusur sadece ilk uykuya dalacagin zaman sola yat sonra lavobaya gidersin mutlaka saga don tekrar lavobaya kalktiginda sola ya boylece tek bir yerde yattigin icin uyusmaz hemde soldada yatmis olursun bazen bende sirt ustu yatmis buluyorum kendimi sadece hemen duzeltiyorum o yuzden yapabildigimizce sola yatmaya calisiyorum zaten uykular boluk porcuk oldugunda azcik da olsa nerde uyuduysam kar diyorumGünaydın kızlar. Benden daha ileri haftalarda olan hamişler sorum size. Hep sol tarafınıza mı yatıyorsunuz. Yatma işini nasıl yapıyorsunuz ben bir türlü beceremiyorum da. gece farkında olmadan sırt üstü buluyorum kendimi. Sağ tarafta daha rahatım. Sola yatmak beni rahatsız ediyor. Doktorum 28 den sonra hep sola yat demişti nasıl olacak bilmiyorum kendimi yatağa bağlayacam en son
Haklisin bebegim ama kaynanamla ne yaparım inan bilmiyorum bir de kendi de ikiz doğurmuş bana smdi den başladı 2 beşik alma tek beşik al bilmem yeter falan demeye yaa benm ilk bebeklerim sanane yani işte nolacaz bilmem ana oğul onlari kapıya koymam umarımBen annemle bile papaz oldum küstük baya uzun süre, onlar bizden dqha qlingan oluyor alttan almalari gerekirken
De ki anne senin zamanında letgo yoktu ben letgoya koyar satarim elimde kalmaz bir nebze rahatlar belki kadincagiz ahahaha.Haklisin bebegim ama kaynanamla ne yaparım inan bilmiyorum bir de kendi de ikiz doğurmuş bana smdi den başladı 2 beşik alma tek beşik al bilmem yeter falan demeye yaa benm ilk bebeklerim sanane yani işte nolacaz bilmem ana oğul onlari kapıya koymam umarım
Kuzum benm :) en azından stresli doğum zamanın bitmiş iyle düşün ama bak yanında findikalrin şükürler olsun darısı bize inşallahDoğumun 170.gününden bildiriyorum
Keşke içimde kalsalardı
Anlasa kuzum anlasaaa oğlu da o ne dese yapan bir tip dur bakalım benim sağlam bir savaş bekliyor ama şu an değil suan halim yok bağırmaya bile halim.kalmadi ama doğum sonrası bana tramva yaşarirlarsa kii var o potansiyel nolur bilmemDe ki anne senin zamanında letgo yoktu ben letgoya koyar satarim elimde kalmaz bir nebze rahatlar belki kadincagiz ahahaha.
Canim içimi rahatlatan bir mesaj oldu bu suan bazen doktordan daha önemli yaşananlar la konuşmak bende yaptırayım Allah izin verirseK Kapikulpu canim ciger gelistiriciyi sormussun yan etkisi falan diye ilac kortizonlu ilac onun yan etkileride belli ama bence bebegin dogdugunda cigerinin gelismemis olmasi kadar yan etkili degildir ben suana kadar 3 doz vuruldum sorunlarim var ve her dogum yapma ihtimalim oldugundan dr yaptirdi en azindan dogunca avantajim olur dedik dr yapalim derse cekinmeden yaptir bence canim cunku cigeri gelismeyen bebegin dogmasi daha zor ve sunuda diyeyim hastanedeyim ikizlere hamile kadin dogum yapti 37 haftalik bir bebegin cigeri gelismemis kuvoze aldilar yani ben anladim ki hafta da onemli degil yeterki bebekler dogduklarinda herseyi tam ve sapa saglam dogsunlar ins hepimizin de dogumu ve bebislerin durumu boyle olur
Dogum sonrasi herkes seytan geliyor zaten lohusanin gözüne, vala bana da biri bir sey derse ben de altta kalmam kalp kirarim o donemde. Herkes beni pofpoflasin cunku gorduler ben de bi canavar oluyorum dogum sonrasiKuzum benm :) en azından stresli doğum zamanın bitmiş iyle düşün ama bak yanında findikalrin şükürler olsun darısı bize inşallah
Anlasa kuzum anlasaaa oğlu da o ne dese yapan bir tip dur bakalım benim sağlam bir savaş bekliyor ama şu an değil suan halim yok bağırmaya bile halim.kalmadi ama doğum sonrası bana tramva yaşarirlarsa kii var o potansiyel nolur bilmem
Bana da oyle bakiyolar bu neci diye ikiz deyince heee tamam diyolardiIns kuzum benim ins hayirlisiyla o dedigin haftalarinida allahin izniyle tamamalarimda guzel dogumlarimiz olur ya hic sorma ilk goren dogumami geldin yok diyince bi karnima bakiyorlar sonra dogum yapip gelip kalan bayanlarda bu sefer kendi karinlariyla kiyaslayip durdular biri de demediki kizin cektigi karni kadar buyuk
Benim çilek mobilyaydı kuzum. Benim de cuma günü kurulum oldu çok memnun kaldım. Yatağın içini bende yataş aldım güzel gibi görünüyor şu anlık şimdi uyku seti bakıyorum sen aldın mıselam hanimlar bugun beşik ve dolap kuruldu. cilek mobilya alan kimdi? kurulum ekibi eve kadar getirdi kurdu online almama ragmen sorun yasatmadilar.
besikler gelince iclerinin ölçüsünü kendi elimle ölçüp teyit edio yatak arastirmasina girdim. 70x140 maalesef her yer uretmiyor babymallde kanzin falan uygun modelleri var ama olculeri uymadi bize. mecbur yataştan 1100e aldim tanesini. uzerine de alez.
biberon sterilizator dolaptan ikinci el aldim. isiticiyi da oyle yapmıştım gerekirse bir tane daha ikinci el alirim.
besikler iyi sallaniyor küçük sallanir besik almama gerek kalmadi simdilik.