• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Hastaneden yatiyorum hala canim benim ara ara baya yuksek sancilarim oluyor malasef bu yuzden dr gitmemi istemiyor sorun olmamasi adina biraz korku biraz umut ile gunleri tamamliyorum umarim en azindan araligi cikarip ocaga kadar dayaniriz dr oyle istiyor bebislerin aceleciligi durursa ins daha da iyi olacagiz umarim ocak ayindan once dogurdum diye buraya mesaj yazmam 😅😁 sordugun icin tesekkur ederim canim benim sagolasin 🥰🤲🏻

Bu ciger gelistirici igne ne menem birseymis anlatirsin sen de bize, acitiyor mu vb.. Bizim de zamanimiz yaklasiyor..
Canim ben ucuncu dozumu oldum malum bende durumlar baya kritik cunku eger progestan ignr kalcadan olduysan onun agrisi gibi ve ve hatta bence ondan daha az acili vuruldugunda canin yaniyor ama sonrasinda geciyor endise etme canim 🤗

Hastaneden yatiyorum hala canim benim ara ara baya yuksek sancilarim oluyor malasef bu yuzden dr gitmemi istemiyor sorun olmamasi adina biraz korku biraz umut ile gunleri tamamliyorum umarim en azindan araligi cikarip ocaga kadar dayaniriz dr oyle istiyor bebislerin aceleciligi durursa ins daha da iyi olacagiz umarim ocak ayindan once dogurdum diye buraya mesaj yazmam 😅😁 sordugun icin tesekkur ederim canim benim sagolasin 🥰🤲🏻
32 ilk hedef insallah ikinci hedef 35 😍
Firsat buldukca bakmaya calisiyorum ayni yollardan gecince insan merak ediyor neler yaptilar diye 😊

Masallah💜
21+6'da 450gr'dik, aralarindaki fark kapanmisti. insallah 24haftada 700 gorurum.
Normal formda besleniyorum, sadece kasilma onledigi icin her gun 1 kucuk muz, sularinin azalmamasi icin her gun 1 kucuk havuc yiyorum, bir de hayvansal bir protein olmasina muhakkak dikkat ediyorum.
24.hafta sonrasi protein ve kalsiyum miktarini ilave destege baslayacagim.

Masallah💜
21+6'da 450gr'dik, aralarindaki fark kapanmisti. insallah 24haftada 700 gorurum.
Normal formda besleniyorum, sadece kasilma onledigi icin her gun 1 kucuk muz, sularinin azalmamasi icin her gun 1 kucuk havuc yiyorum, bir de hayvansal bir protein olmasina muhakkak dikkat ediyorum.
24.hafta sonrasi protein ve kalsiyum miktarini ilave destege baslayacagim.
Canım bende şeker çıkmasa burda beslenmemi anlatırım 😅 inşallah çıkmaz... seninkiler de tahminince o gramda olurlar

Inquisitive Inquisitive @NasilYarDiyeyim Beyaz_lale_ Beyaz_lale_ kızlar eve geldim. Baya uzun sürdü önce karından bebeklere baktı iyiler suları da iyi. Sadece oğlum daha minnoş normalde kızlar minnoş olur ama oğlan 900 gram civarı kız 1 kg olmuş. Benim bu sol taraftaki rahmi besleyen damarlarda direnç vardı solda da oğlan var ondan mı bilmiyorum sağda problem yoktu hatta bunun için ecopirin kullanıyorum. Neyse sonra vajinal olarak amnisure testi yaptı rahim ağzını ölçtü. Amniyon sıvısı değilmiş çok şükür test negatif ama rahim ağzım kısalmış 30küsürdü 21’e düşmüş. 10 gün rapor verdi yatıcam sonra 28’inde de 30 haftalık oluyorum gidicem rapor vericek doğum iznim başlıcak yani yatıştayım bundan sonra 🤷🏼‍♀️ Daha da kısalırsa ciğer geliştirici yapıcakmış. Tek iyi haber amniyon sıvısı olmaması 😬 inşallah ileri haftaları görebilirim kuzular 🙏🏻💙
Canım benim inşallah tekrar uzayacak, güzelce dinlen dualarım seninle 🙏🏻

kalsiyum ve protein doktor mu soyledi nasil destekler?
Yuksek ihtimalle protein mamasi verecek, markayi bilmiyorum ogrenecegim zamani gelince, yazarim...
Ücuzde kullanan biliyorum cunku gida olarak tukettiginde ihtiyac duyulan proteini alamiyordu (o kadar yiyebilmesi mumkun degildi, reflu vb de zorluyordu)

Gunaydin kizlar,
Sizlere bir konuda danışmak istiyorum.
Gecen haftaya kadar haftada bir proluton igne, her gun 1 tane progestan hap kullanıyordum.
Geceb hafta 13. Haftam diye perinatolog a gittim ve proluton igneyi birak dedi, vajinal seklinde fitil olarak gunde 1 tane lutinus fitil al dedi.

Simdi buradaki deneyimleri okudum da bu kadar az progestan hormonu almak rahim ağzı kişiliğini mi neden olur? Bir doktora daha mi gidip gorus alayim? Sizler ne kadar progesteron hormonu alıyorsunuz?
O haftalarda depot igneyi ben de biraktim, bu haftaya kadar da oral progesteron icerikli hap aldim. Bu hafta onu da kestik, kisalma yok.
Biraz bebek kilosunun artisi, pozisyonu, biraz da yapisal herhalde bu kisalma isi...
Doktorunuz en iyisini bilir zaten olcecek 20.hafta sonrasi muayenelerde, ona gore aksiyon alir muhakkak. Daha kisalma vs. dusunecek haftalara uzaksiniz keyfini cikarin ❤

Canim ben ucuncu dozumu oldum malum bende durumlar baya kritik cunku eger progestan ignr kalcadan olduysan onun agrisi gibi ve ve hatta bence ondan daha az acili vuruldugunda canin yaniyor ama sonrasinda geciyor endise etme canim 🤗
Igneden azcik korkan gruptayim :)) proluton gibiyse dayanilir

32 ilk hedef insallah ikinci hedef 35 😍
Firsat buldukca bakmaya calisiyorum ayni yollardan gecince insan merak ediyor neler yaptilar diye 😊
Ayyyy ins kuzum benim cok balli sozler bunlar ❤suan bende bi araligi atlatsam 32 gorsem yeter diyorum tabi fazlasi olsa kim hayir derki 😅🤭 banada iyi geliyor en azindan basindan gecen sadece ben degilim diye cok moral oldun bana hep coook sagol allah razi olsun canim benim 🥰💚

Canım aralığın sonu olmasa iyi çocuğun ilerde yaş problemi olur 2021 olmasındansa 2022 iyidir 😅 ben hep o açıdan da düşünürüm
Dimi ya 2021 de saçma sapan bir yıldı zaten 😅 valla ben de çok merak ediyorum ne zaman doğacaklar burçları da belli değil 😂

Benim de belli değil cuma kontrol var benim de 24-1 aradı düşünüyor dururlarsa sıpalar 😂 ilaçları kesti şuan uçuştayız
Benim aslinda 31 aralika denk geliyor ama 1 gun icin 2021li olmasinlar dedi, sonra 1 ocak resmi tatil olmaz dedi 2 oxak pazar olmaz dedi 3 ocagi bekle hep yat dedi 😁 ben cogu ilaci 34 haftada biraktim

Canım aralığın sonu olmasa iyi çocuğun ilerde yaş problemi olur 2021 olmasındansa 2022 iyidir 😅 ben hep o açıdan da düşünürüm
Evet normalde dogum 31 aralikti dr 3 ocaga cekti 2021li olmasinlar dedi, ama tabi canlari gelmek isterse kendileri bilirler 2021 bebesi olurlar o da onların sucu 🤪 yoksa ben dinlenme moduna girdim d9gmasinlar diye

Back