• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Benim aslinda 31 aralika denk geliyor ama 1 gun icin 2021li olmasinlar dedi, sonra 1 ocak resmi tatil olmaz dedi 2 oxak pazar olmaz dedi 3 ocagi bekle hep yat dedi 😁 ben cogu ilaci 34 haftada biraktim
Yılbaşından önce kesin dedi benim doktor 2021 li olacaklar zorunlu olarak 😂😂 zaten her an doğacaklar gibi hissediyorum

Dimi ya 2021 de saçma sapan bir yıldı zaten 😅 valla ben de çok merak ediyorum ne zaman doğacaklar burçları da belli değil 😂
Kesinlikle 😅 ayy benim de koç ihtimali var onu da istemiyorum 🤣 bunların hepsi şaka tabii rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Hayırlı evlatlar olsunlar

Kesinlikle 😅 ayy benim de koç ihtimali var onu da istemiyorum 🤣 bunların hepsi şaka tabii rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Hayırlı evlatlar olsunlar
Ahaha aynen kuzum benim de ya oğlak ya kova olur heralde bakalım ne kadar dayanacaklar 😅 tek bebek olsa balık olacaktı ben zaten yengeçim oturur oturur ağlardık artık böylesi daha iyi 🙈 sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 🤗🙏🏻

Ayyyy ins kuzum benim cok balli sozler bunlar ❤suan bende bi araligi atlatsam 32 gorsem yeter diyorum tabi fazlasi olsa kim hayir derki 😅🤭 banada iyi geliyor en azindan basindan gecen sadece ben degilim diye cok moral oldun bana hep coook sagol allah razi olsun canim benim 🥰💚
Ne demek kuzum insallah saglikla gecsin haftalar sonra gaz kaka kusma uyumama ooo daha neler neler 🙈 bunlari dusun ve moralini hep yuksek tut bana bir doktor oyle demisti stres yapma allaha sigin elinden gelen sadece bu 🤗

2022 yılı koçların yılıymış canım haberin olsun :) ben de koç burcuyum mart 21 geçsek de çocuklarım da Koç olsa diyorum ama çok zor :)

Muhtemelen bide benim böbrek sorunu olduğu için çok bekletmek istemiyor gelişimleri iyi 1 hafta ileri böbreğim epey büyümüş sezeryan arkasına bide üroloji ameliyatı olcam 🥲
Benim de tam tersi bebeler kilo almiyor dun biri 2270 bir8 2180 cikti, ikisi de sadece 80gr almis 1 haftada ben de oja uzulup duruyorum, 2 haftadir kilo almiyorlar

Ayni sorunlar ve endiseleri tasiyoruz canim o yuzden birbirimizi anliyoruz burdaki herkes duasi olunca o kadar mutlu oluyorum ki ben 🥰 direnmeye devam ve ins kazanan ben olacagim gelmezler ins 🤭💪🏻 ins hepimiz guzelcene bu durumlari atlatip sag saglim bebislerimizi kucagimiza alacagiz daha sonraki gaz sorunlari uyumama sorunlarini konusacagiz ins 🤲🏻🥰💚
Öyle olacak inşallah canım 🥰🥰 harikasın çok öpüyorum seni her şey güzel olacak inş🙏🙏

Canim ben ucuncu dozumu oldum malum bende durumlar baya kritik cunku eger progestan ignr kalcadan olduysan onun agrisi gibi ve ve hatta bence ondan daha az acili vuruldugunda canin yaniyor ama sonrasinda geciyor endise etme canim 🤗
Bu sabah ilk dozu oldum akşam tekarar gidicem. Annem acıdı mı diyor. Ben bu güne kadar bir çuval iğne yemişim bana ne eder anne ya 🤦‍ dedim. Normal bir iğne kalçadan.

Benim de tam tersi bebeler kilo almiyor dun biri 2270 bir8 2180 cikti, ikisi de sadece 80gr almis 1 haftada ben de oja uzulup duruyorum, 2 haftadir kilo almiyorlar
2700 civarı ölçtü benimkileri de ama hep önden gidiyordu benimkiler sonra şey dedi bu kadar varlar mıdır yaa dedi benim de kafamı karıştırdı önceki haftada 2500 civarındaydı kiloları tek bebekte 36 da 3 kiloyu bile geçemiyor bebekler bilmiyorum doğunca görcem artık

Back