• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

evet aşıdan oldu o aksam basladi 36 saat falan sürdü agridan inledim sürekli. ben de zamanini kaçırdığım icin bu hamileliğimde ilk dozum buydu. ikinciyi olmicam ararlarsa hastanelik oldum gecen dozda dicem. aslinda internette yazana göre 5 sene icinde olduysan bi daha gerek yok e bizim 2 doz var zaten israrla onlari saymadilar hatta o asilarimin yazili oldugu karti yirtti ebe 😒
Evet kuzum 5 sene icinde diger gebeligimde 2 doz oldugum icin bunda tek doz vurdular, istedigi kadar yirtsin kartini sistemde cikar o zaten. Deli mi ne kendini ne saniyor o

Çok ilginç ya neden böyle keskin konuşuyorlar anlayamıyorum. Neler olabileceğini kim bilebilir ? Kısalman falan yoktur anlıyorum ne güzel🙏 ama yine de böyle kestirip atmaları sinir bozucu.
Rahim ağzını kasıktan olcuyodu 26 haftadan sonra bebekler baya aşağıda olduğu için onuda ölçemedi vajinadanda bakmadı inş kısalma falan yoktur olsa belirti olur diye düşünüyorum rabbimin izni ile bi terslik olmadan istediğimiz haftalara gideriz umarım

Kızlar aranızda detaylıya İzmirde Cenk Gezere giden var mı ayın 20 sine randevu aldım detaylı için

sagolun kizlar burda belki yasayan olur diye paylasiyorum suanda iyiyim şükür proluton vurdurdum onun acisi var sadece :) ilk gebeligimde iki doz tetanoz vurdurmustum ama sadece kol agrisi olmustu. bu sefer cok baska bisey yasadim. ikiz gebelikte vucut çöküyor demek ki
Öyle canım ben de bi doz oldum 2. Bekliyorum olmasam mı acaba

Inquisitive Inquisitive canım dün senin söylediğin pedlerden bulamadık bütün nöbetçi eczaneleri aradık turnusol da bulamadık eczane kırtasiye pazar diye seçenek azdı. Bir daha sıvı da gelmemişti ama bu sabah tekrar oldu. Doktoruma haber verdim randevunu bugüne al gelirken de amnisure test getir dedi. İnşallah problem yoktur 🙏🏻

Inquisitive Inquisitive canım dün senin söylediğin pedlerden bulamadık bütün nöbetçi eczaneleri aradık turnusol da bulamadık eczane kırtasiye pazar diye seçenek azdı. Bir daha sıvı da gelmemişti ama bu sabah tekrar oldu. Doktoruma haber verdim randevunu bugüne al gelirken de amnisure test getir dedi. İnşallah problem yoktur 🙏🏻
Amnisure kolay bulunur, suruntu alinan bir cubuk ve test tupu gibi birsey.. problem yoktur insallah, haber verin

Aaa evet puanlar da birikmiştir kullanmak lazım iyi ki söyledin ☺️ Ben de çeşit yaptım ya bir ara sleepy çok çok uygundu 1 numaraları sleepy bio naturel aldım sonra 0 ve 2 numaraları prima premium care aldım. Ondan memnun olmayan yok zaten sadece pahalı indirimsiz alınmaz hep takip edicez mecbur 😅 1 numarayı da başlarda sadece anne sütü olduğu için pek pişik olmuyor dediler ona güvendim bakalım neler olacak elimizde kalırsa birilerine veririz 🙃

Yaa üzüldüm canım keşke direkt ulaşabilseydim size 🙁 Bu hafta her gün ebebekte indirimler olacak bugün de bütün ıslak mendillerde indirim varmış ona bak istersen. Ben kaynamış ılımış su ve pamuk kullanmayı düşünüyorum zorlanmazsam ama illa ki dışarıda falan mecbur kalırız diye prima pampers aqua pure almıştım daha önce indirimden. Bunlar temiz içerikli oluyor diye biliyorum. Bak istersen. Coconut olanı da var ama parfümlü gibi çok kokulu dediler hindistan cevizi yağı varmış onda ben aqua olanı tercih ettim o yüzden.
Ben de aynı senin gibi düşünüyorum canım bebekler için pamuklar satılıyor ondan alacağım ama dışarıda falan illa lazım olur diye aldım e bebekten ıslak mendil ☺️

Canım bende de oluyor arada ama sen söyleyene kadar hiç önemsememiştim, inşallah bir sorun yoktur güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🏻

Canım bende de oluyor arada ama sen söyleyene kadar hiç önemsememiştim, inşallah bir sorun yoktur güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🏻
Ben de biryerde okumuştum daha sıvı olduğunu falan ondan dikkatimi çekti yoksa akıntı der geçerdim heralde kuzum 🙁 inşallah bir şey yoktur 🙏🏻 Senin haftan daha çok ileri değil o yüzden muhtemelen akıntıdır sadece. Okuduklarıma göre 28 haftadan sonra olabiliyormuş öncesi çok nadirmiş amniyosentez yaptıranlarda olabiliyormuş bazen. Ben tam 28 haftayı yeni bitirdim ondan korktum. Randevular doluydu hep 17.15’e alabildim. Zaman geçmek bilmez şimdi.

Rahim ağzını kasıktan olcuyodu 26 haftadan sonra bebekler baya aşağıda olduğu için onuda ölçemedi vajinadanda bakmadı inş kısalma falan yoktur olsa belirti olur diye düşünüyorum rabbimin izni ile bi terslik olmadan istediğimiz haftalara gideriz umarım
Inşallah canım tek isteğimiz o bu kadar geldik bundan sonrası da güzel geçsin hepimiz sağ sağlim alalım bebeklerimizi kucaklarımıza ileri güzel haftalarda 🙏🙏

Back